Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesişubat anneleri ek gıdaya geçen var mı?
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Şubat anneleri ek gıdalara başladınız mı? 4 ayı doldurduk biz.azar azar şeftali suyu veriyorum.mama olarakta aptamil 2 ye başladım.siz neler yapıyorsunuz? ne ile besliyorsunuz bebişleri?kolay gelsin herkese.
benimde bebeğim 4 ayını doldurdu.elma,şeftali suyu verdim.50 cc kadar.iki gündür de patates ve havuçtan yapılmış çorba verdim.şükür reddetmedi.mamadan yoğurt yaptım onuda vereceğim.hepinize kolay gelsin arkadaşlar...a.sa.sa.s
KIZLAR BEN KIZIMI SAGLIK SORUNLARIM YUZUNDENN FAZLA EMZIREMEDIM BIDE
UZWERINE KIZIM BIBERON MAMALARINI HEP KUSUNCA KILO ALAMADI BENDE BIR AYDIR EK GIDALARA BASLADIM BENIM KIZIMDA SUBATIN 11 DE DOGDU
SABAHLARI UC TANE CICI BEBEYI BIBERON SUTUYLE EZIYORUM ICINE BIRAZ PEKMEZ KOYUYORUM
BAZEN PIRINC UNU YAPIYORUM SUYLA SONRADAN KASIKLA BIBERON MAMASI EKLIYORUM ICINE BIRAZ PEYAZ PEYNIR BIRAZ YUMURTA SARISI EKLIYORUM
ARKASINDAN ARMUT EZMESI YANA SEFTALI YADA MUZ EZIP BIRAZ SULANDIRIP VERIYORUM
OGLENLERI HAVUCU PATATESI
BIRAZ KABAGI BIR DOMOTESI BUHARDA HASLIYORUM
HAVUC PATATES SABIT OLARAK HER GUN MEVSIM SEVZELERINDEN BIRINI EKLEYIP BUHARDA HASLAYIP EZP VERIYORUM
ARKASINAN ARA OGUN BIR KASIK YOGURT
AKSAMLARIDA ICERSE ICMIYO AMA BIBERON MAMASI
BOYLELIKLE MASALLAH BIR AYDA IKI KILO ALDI
ben de başladım ek gıdalar ama benim bebeğim çok iştahsız. bir kaşık yerse 3 kaşık tükürüyor. elma suyu verdim 2 kez yedi sonraki sefer yemedi. yoğurdu günlük sütten yaptım sevmedi dr. sütaş bbay mix verebilirsin dedi onuda yemedi. meyve püresi yada suyu karıştır dedi onuda yemedi. sebze çorbasını denedim 50cc yedi sütlü pirinçli muhallebi debedim belac ınkini yemedi milıpanınkini yedi.ama savaşarak yiyoruz. offf
ben de başladım ek gıdalar ama benim bebeğim çok iştahsız. bir kaşık yerse 3 kaşık tükürüyor. elma suyu verdim 2 kez yedi sonraki sefer yemedi. yoğurdu günlük sütten yaptım sevmedi dr. sütaş bbay mix verebilirsin dedi onuda yemedi. meyve püresi yada suyu karıştır dedi onuda yemedi. sebze çorbasını denedim 50cc yedi sütlü pirinçli muhallebi debedim belac ınkini yemedi milıpanınkini yedi.ama savaşarak yiyoruz. offf
mrb bende oğluşumu12 şubatta doğdudoğduğundan beri mamayala besliyorum sütüm geliyodu ama yine mama istiyodu çünkü doğduğun da meme uçlarım çok acıyodu bende mamayı daha çok sulandırarak veriyodum bu sefer hoşuna gitmedi inanmıcaksınız ama şimdi beni emmeye başladı artık sadece arada mama yapıyorum
arkadaşlar siz emzirmiyor musunuz
niye ek gıdaya başladınız.
doktorların hiçbiri altı aydan önce ek gıda önermiyor.Benim oğlum 18 şubat doğumlu ve ben daha ek gıdaya başlamadım.Kilo alımı da gayet iyi maşallah.
arkadaşlar siz emzirmiyor musunuz
niye ek gıdaya başladınız.
doktorların hiçbiri altı aydan önce ek gıda önermiyor.Benim oğlum 18 şubat doğumlu ve ben daha ek gıdaya başlamadım.Kilo alımı da gayet iyi maşallah.
aynen sana katılıyorum arkadaşım ama ilk zamanlar mamaya alıştırmasaydım keşke ama olsun memeyi bırakanlarda varmış benimki allahıma çok şükür bırakmadı mamadan çokk memeyi emmeye başladı 2 inci çocuğumda sürekli emziricem inşallah beş sene sonra düşünüyoruz eşimle allah herkese versin inşallah aratmadan
KIZLAR BEN KIZIMI SAGLIK SORUNLARIM YUZUNDENN FAZLA EMZIREMEDIM BIDE
UZWERINE KIZIM BIBERON MAMALARINI HEP KUSUNCA KILO ALAMADI BENDE BIR AYDIR EK GIDALARA BASLADIM BENIM KIZIMDA SUBATIN 11 DE DOGDU
SABAHLARI UC TANE CICI BEBEYI BIBERON SUTUYLE EZIYORUM ICINE BIRAZ PEKMEZ KOYUYORUM
BAZEN PIRINC UNU YAPIYORUM SUYLA SONRADAN KASIKLA BIBERON MAMASI EKLIYORUM ICINE BIRAZ PEYAZ PEYNIR BIRAZ YUMURTA SARISI EKLIYORUM
ARKASINDAN ARMUT EZMESI YANA SEFTALI YADA MUZ EZIP BIRAZ SULANDIRIP VERIYORUM
OGLENLERI HAVUCU PATATESI
BIRAZ KABAGI BIR DOMOTESI BUHARDA HASLIYORUM
HAVUC PATATES SABIT OLARAK HER GUN MEVSIM SEVZELERINDEN BIRINI EKLEYIP BUHARDA HASLAYIP EZP VERIYORUM
ARKASINAN ARA OGUN BIR KASIK YOGURT
AKSAMLARIDA ICERSE ICMIYO AMA BIBERON MAMASI
BOYLELIKLE MASALLAH BIR AYDA IKI KILO ALDI
hayatım sen napmışsın yumurta sarıları patatesler domatesler felan valla büyük cesaret.yumurta sarısına 6 ayından sonra nohut büyüklügünde başlanır.ve her gecen hafta biraz arttırılır.daha cok erken yazık yavruma bide 3.ayda başlamışsın.pirinç unu felan neyse sen annesin daha iyi bilirsin.bide bi ayda 2 kilo almasına cok sevinmişsin ama obez yolunda ilerler heray böyle devam edersen benden söylemesii.ben ilk 6 ay da sadece anne sütü diyorum senin sağlık sorunların varmış o başka tabi.
hayatım sen napmışsın yumurta sarıları patatesler domatesler felan valla büyük cesaret.yumurta sarısına 6 ayından sonra nohut büyüklügünde başlanır.ve her gecen hafta biraz arttırılır.daha cok erken yazık yavruma bide 3.ayda başlamışsın.pirinç unu felan neyse sen annesin daha iyi bilirsin.bide bi ayda 2 kilo almasına cok sevinmişsin ama obez yolunda ilerler heray böyle devam edersen benden söylemesii.ben ilk 6 ay da sadece anne sütü diyorum senin sağlık sorunların varmış o başka tabi.
onceden belirttigim gibi saglik sorunlarim yuzunden emziremedim..mecburen aptamilden tut bir cok biberon mamasini denedim ya icmedi ya kustu surekli..cok yazipti bebeyim yani surekli kustugu icin biberon mamalarini.....
ben almanyada yasiyorum burda yazdigimherseyi hazir yapilmis sekilde satiyolar dort aylikllar icin yazar oglen yemeyi mesela cam kavonozun icinde patates havus biraz makarna ez,esi olarak satilir yani bunlar saglik bakanligindan onaylanmis..herkez bebeklerini burda oyle besliyoo..emziremiyince bide biberon mamalarinida icmeyince nasil besleyecektim baska bir onerin varsa bekliyorumm..bu arada kizim obetize olmuya canim cunku biraz kilo alarak ayni zaman dilimleri icinde olan bebeklere biraz yaklasti,,,,,
bide ben ymurta yazdim ama olculerini yazmadim yumurtadan nokta kadar koyuyorum sarisini ..... patates havuc gibi sevzeler doktor tavsiyesindeyediriyorumm......basina gelen bilir emziremiyen bu caresizligi
aysimacım sana ktılıyorum, ayrıca burda da dr. bir arkadaşım doğum ptı emzirdiği haldkendisi bebeiğini nelerel besliyor görsniz şaşarsınız ve şunu da itiraf ediyo hiiiçç bişi olmmmmaaaaz bizim her söylediğimiz harfiyen uygulanmaz. walla bence altı ay bekleek emzirenler dışında yanlı, bebklerin damak tadına alışmaları zor oluyor sonra .. kolay gelsin herkese
haklisin canim benimde bir saglikci arkadasim var oda aynisini der alerji yapmadiktan sonra azar azar verebilirsin diye..bide emzirmeyince insan caresiz kaliyo sasiriyor ne yapicagini inan
merhaba benimde oğlum 1 şubat doğumlu yoğurt veriyoum milupanın sebze çorbası ve muhallebisini veriyorum ayrıca şeftaliyide bayıla bayıla yiyor tabiki anne sütüne tam gaz devam ediyoruz
arkadaşlar yeymiyo diye memeden ayırmayın banim defnem 24 subatda doğdu ve allahıma şükür sadece emiyo emmenin yerini hiç bisey tutamaz acele etmeyin zamanı gelince zaten baslıcaz
benım 6 ay dolmadı
anne sutune devam ediyoruz
doktorumda kesinlikle ek gıda taraftari diil sut oldugu surece
arkadaslar bol bol sut verin
zaten hersey hormonlu(
benim bebegim 16 aylık oldu ama daha ek gıdaları tam olarak almıyo çok sorun yaşıyorum ne yapacagımı bilmiyorum bebe bisküvileri kabız yapıyor dediler ama benim kızım ondan başka bişey yemek istemiyo anneler bana yardım edin ne yapmam lazım