- 26 Temmuz 2007
- 248
- 23
- 39
- Konu Sahibi burcuavcxix
benim oğlan 3.700 doğdu şimdide 65 günlük ve dün tartıldık 5.280 gr.bana benimki az kilo almış gibi geliyor ama doktorumuz normal dedi.sizin tosunlar nesıl olsular:teytey:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim tosun paşa maşşallah büyüyor ben işte o ananesinde emziriyorum sütüm yarıyormuş doktorumuz öyle dedi ama mamada veriyoruz devamlı işten eve gidip emzirmek zor oluyor yakın olsada iş bu sana bırakılmıyor birde sütlerim toplasın diye bekliyorum çayda veriyorum milupanın rezene çayını eskiden daha çok içiriyordum şimdi az içiriyorum
benim bebeğim maşallahsı var ama sıcağa gelemiyor kızarıyor doğduğunda kırmızı doğdu zaten maşalah çok sağlıklı bebek birde doğduğda yumurtalıklar çok şişti patlayacak gibi şuanda indi normal dedi sıvı birinkitisi var dedi doktorumuz
asıl tosun benimki herhalde ben kafama biraz takıyorum ama dr korkma hersey yolunda kımı bebek cok hızlı kılo alır kımısıde yavas alır dedı bebegımı salı gunu kntrolunde tarttırdık bıde ne gorelım oglum 2,5 aylık vee 7 kg dr bana sen ne yedırıyorsun bu cocuga bole maşşallahı var dedı sadece anne sutu verıyorum bazende sutun yetmedıgı zaman mama takvıyesı yapıyorum ama gercekten bende sasırdım bu kadar kg almasına 3100 gr dogdu prensım ama iyi büyüyooo maşşallahı var oğlumu çokk seviyorum kızlarrrr :))))
benim kızım hiç büyümüyor kızlar ne olur banada akıl verin çok kafama takıyorum bir ay erken bir doğum oldu benimkisi 2600 gr doğdu bide sarılık oldu 1 haftalıkken 2400 gr ama düştü ayın 25inde 2 aylık olucaz kızım şimdi 4kilo boyuda sadece 6 cm uzadı çok üzülüyorum (((