- 6 Mart 2025
- 26
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi merveceeee
Merhaba arkadaşlar Şubat 2025 transfer olanlar lütfen toplanın birbirimize destek olalım lekelenme durumu yaşıyorum çok tedirginim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerleşme kanıdır canımMerhaba arkadaşlar Şubat 2025 transfer olanlar lütfen toplanın birbirimize destek olalım lekelenme durumu yaşıyorum çok tedirginim
17 sinde transfer oldum 23.24 u pembe kahve geldi iğneyi ikiye çıkardılar coraspini kestiler iki gündür çok açık kırmızı bı iki damla onun devamında pembe kahve siyah şeklinde geldi şimdide kahve devam ediyor transferin 16 17 gününe denk geliyor acaba bu günlerde olur mu yerleşme kanaması yaşayan varmıYerleşme kanıdır canım![]()
Kesin vardır. Kırmızı ve uzun kanamalardan korkulur diye biliyorum. Mesela normal yolla hamile kalan kadınlar tam da 16 17 . Günde yerleşme kanaması yaşıyor. Korkma ama doktorunlada iletişimde kal.17 sinde transfer oldum 23.24 u pembe kahve geldi iğneyi ikiye çıkardılar coraspini kestiler iki gündür çok açık kırmızı bı iki damla onun devamında pembe kahve siyah şeklinde geldi şimdide kahve devam ediyor transferin 16 17 gününe denk geliyor acaba bu günlerde olur mu yerleşme kanaması yaşayan varmı
Canım benim içimi ferahlattin Allah razı olsunKesin vardır. Kırmızı ve uzun kanamalardan korkulur diye biliyorum. Mesela normal yolla hamile kalan kadınlar tam da 16 17 . Günde yerleşme kanaması yaşıyor. Korkma ama doktorunlada iletişimde kal.sağlıkla al kucağına sağlıkla büyüt
Canım selam yaşadığın durum yerleşme kanamasıdır, daha yeni bir arkadaşım anlattı kesesini görmeden bir gün önce yaşamış böyle bir şey şimdi çocuğu tosun gibiMerhaba arkadaşlar Şubat 2025 transfer olanlar lütfen toplanın birbirimize destek olalım lekelenme durumu yaşıyorum çok tedirginim
Canımm Allah razı olsunn icimi ferahlattiniz ,Canım selam yaşadığın durum yerleşme kanamasıdır, daha yeni bir arkadaşım anlattı kesesini görmeden bir gün önce yaşamış böyle bir şey şimdi çocuğu tosun gibiiçini ferah tut
![]()
Ne demek sizden de razı olsunCanımm Allah razı olsunn icimi ferahlattiniz ,![]()
Selam canım bende şubatta transfer oldum bekliyorumm17 sinde transfer oldum 23.24 u pembe kahve geldi iğneyi ikiye çıkardılar coraspini kestiler iki gündür çok açık kırmızı bı iki damla onun devamında pembe kahve siyah şeklinde geldi şimdide kahve devam ediyor transferin 16 17 gününe denk geliyor acaba bu günlerde olur mu yerleşme kanaması yaşayan varmı
Merhaba bende 17 şubatta transfer oldum 7 martta yoğun 8 martta lekelenme tarzında kanamam oldu ve durdu benım de corapin kesildi iğne 2 ye çıkarıldı. Ne durumdasınız bebeği görebildiniz mi17 sinde transfer oldum 23.24 u pembe kahve geldi iğneyi ikiye çıkardılar coraspini kestiler iki gündür çok açık kırmızı bı iki damla onun devamında pembe kahve siyah şeklinde geldi şimdide kahve devam ediyor transferin 16 17 gününe denk geliyor acaba bu günlerde olur mu yerleşme kanaması yaşayan varmı
Geçen hafta çarşamba keseyi gördüm çok şükür heyecandan kaç haftalık soramadım siz gördünuzmu keseyi kaç haftalık sordunuzmu ? Bu hafta çarşamba tekrar çağırdi inşaallah kalp atışını duyarımMerhaba bende 17 şubatta transfer oldum 7 martta yoğun 8 martta lekelenme tarzında kanamam oldu ve durdu benım de corapin kesildi iğne 2 ye çıkarıldı. Ne durumdasınız bebeği görebildiniz mi
Geçen hafta çarşamba keseyi gördüm çok şükür heyecandan kaç haftalık soramadım siz gördünuzmu keseyi kaç haftalık sordunuzmu ? Bu hafta çarşamba tekrar çağırdi inşaallah kalp atışını duyarı
Benimde kese günüm salı çok korkuyorum sizinde sağ yada sol kasığınızda ara ara ağrı oldu mu o ağrı bazen bacağıma vuruyodu buda dış gebelik belirtisiymiş çok korkuyorum ne olur dua edin banadaGeçen hafta çarşamba keseyi gördüm çok şükür heyecandan kaç haftalık soramadım siz gördünuzmu keseyi kaç haftalık sordunuzmu ? Bu hafta çarşamba tekrar çağırdi inşaallah kalp atışını duyarım
İçini rahat tut canım benmde vardı arada sağ arada sol vuruyorduu ama genelde soldaydı hatta test verdiğim günden önceki akşam ağrıdan uyuyamamıştım çok şükür keseyi gördümBenimde kese günüm salı çok korkuyorum sizinde sağ yada sol kasığınızda ara ara ağrı oldu mu o ağrı bazen bacağıma vuruyodu buda dış gebelik belirtisiymiş çok korkuyorum ne olur dua edin banada
Yaaa inşallah çok teşekkür ederim kalbim ağzımda atıyo pırpır kasık ağrım dışında başka belirtim yok sizde hangi belirtiler olduİçini rahat tut canım benmde vardı arada sağ arada sol vuruyorduu ama genelde soldaydı hatta test verdiğim günden önceki akşam ağrıdan uyuyamamıştım çok şükür keseyi gördüm
Birde sizde keseyi görene kadar hiç leke kanama oldu mu bende hiç olmadıİçini rahat tut canım benmde vardı arada sağ arada sol vuruyorduu ama genelde soldaydı hatta test verdiğim günden önceki akşam ağrıdan uyuyamamıştım çok şükür keseyi gördüm
Oldu canm bnde ben dayanamadım 9. Gün test verdm ogün ve iki üç gün leke şeklinde kahverengi lekelenmem oldu.. canm valla hiç bi belirtim ommadı bi ikinci gün sol kasığımda böyle bi kalp atışı gibi pır pır bişwy oldu feçtii başkada bi belirtim yoktu hatta transferden bile şüphe ettm acaba yapılmaadımı dalan diye o dereceBirde sizde keseyi görene kadar hiç leke kanama oldu mu bende hiç olmadı
Anladım canım benim sağlıkla kucağına al inşallah banada dua et yarın kese günüm böyle güzel haberler verelim birbirimizeOldu canm bnde ben dayanamadım 9. Gün test verdm ogün ve iki üç gün leke şeklinde kahverengi lekelenmem oldu.. canm valla hiç bi belirtim ommadı bi ikinci gün sol kasığımda böyle bi kalp atışı gibi pır pır bişwy oldu feçtii başkada bi belirtim yoktu hatta transferden bile şüphe ettm acaba yapılmaadımı dalan diye o derecetestten bi gğn öncede yine sol sağ karışık kasık ağrım böyle gramp gibi oldu canm halada ara ara oluyorr graml