ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Bu ay ilaçlar falan yetişmez sanırım adetin üçüncü günü pazartesi oluyor ama bi sonraki adette olur hem o zamana kadar da ilaç hastane derken vakit geçer tabi istiyorsan hemen

İstiyorum ya napayım olmuyor Zeten ben tüp bebeğe başlamıştım olayın buralara geleceğini tahmin etmezdim hiç

Sanırım ilaçları raporsuz almak zorunda kalıcam 1 ay dolmadan yetişemem sanırım ama rapor dolmadan 2.ye başlarım yine de

Ücretleri ne kadar peki Medical parkta aşağı yukarı aynıdır her Medical Park da

Kızlar bizim adet döngümüz yumurta çatlatma iğnesi olduğumuz güne göre değişti değil mi bu ay?

Sanırım ilaçları raporsuz almak zorunda kalıcam 1 ay dolmadan yetişemem sanırım ama rapor dolmadan 2.ye başlarım yine de
Aynur hoca yarın çalışıyor , bende ilaç da var yeter ki yumurtalar hazır olsun, raporluysanız tüm kontroller opu ve transfer 7500 TL + 1500 ilaç tuttu opuya kadar olanlar, sonrakiler zaten az tutuyor.

Aynur hoca yarın çalışıyor , bende ilaç da var yeter ki yumurtalar hazır olsun, raporluysanız tüm kontroller opu ve transfer 7500 TL + 1500 ilaç tuttu opuya kadar olanlar, sonrakiler zaten az tutuyor.
Yaa fiyatta çok iyi Medical Park diye ben kesin 12 15 bin derler düşünmüştüm peki doktorundan ve oradaki ilgi alakadan memnun musun iyi mi vallahi ben bileziğimi gözden çıkardım 18 bin TL yapıyor o fiyata kadar herşey e varım varsın ilaç da raporsuz olsun yeterki olsun ben parayı gözüme çok şey yapmıyorum ama 30 Bin de verecek param yok o kadar burda öyle fiyatlar görüyorum ki dudağım uçukluyor

Ne kadarsa mâl oldu size muayene ücreti vs

Raporun zaten var niye yetişmesin sen pzartwsi salı randevu alıp gidip yazdırabilrsin diye düşünüyorum zaten bu ay yetişmeyecek hem birwz adetle sökülsün atılsın kalıntılar falan bi dahaki adete dinlenmiş olur yumurtalıklar da

En önemli soruyu soruyorum pcr testi istiyor mu

İlaçlar raporlu haliyle 2650 tuttu benim Aralık ayında hem de şimdi bir de zamlar geldi raporsuz olunca ilaçlar da 10 bini bulur bence rapor gibi bi şansın varken kullanman daha doğru olur gerçi benim elimde kullanmadıklarım kaldı gonapeptyl hiç kullanmadım açılmamış menapur ve gonal f var bi tane de o yüzden fazla tuttu heralde raporlu hali çünkü %80 i devlet karşılıyor büyük bir miktar

Kız benim 1640 tuttu ilaçlar Şubat'ta benim de sadece gonalf ve ovitrella bitti cetrotide ve gonapeti var elimde olmadı lazım olmayanlardan bulup alırım gonalf ı 3 Mart'ta raporum 1 ay olucak ya ne ara doktorşa görüşüp Umuttepe ye gidip raporu alıp ilaç yazdırabilirim onu bilmiyorum 1 Mart'ta izinli eşim hemen randevu bulablir miyim görüşme için bilemiyorum

Ben niye o kadar pahalı almışım acaba 2650 tuttu vitaminler vs hariç ,özel muayene al kesinlikle istersen hocaya mesaj at araya sıkıştırıyor o zaman durumunu anlatırsın kısaca beni kaç kere öyle kabul etti

Acaba diğer merkeze gitmeden Umuttepe den hemen gidip gonalf yazdırsam mı normal kontrol randevu ları hep var onların çünkü yazarlar mı öyle

Acaba diğer merkeze gitmeden Umuttepe den hemen gidip gonalf yazdırsam mı normal kontrol randevu ları hep var onların çünkü yazarlar mı öyle
Ben Eray hocayla görüşmeden Emek hoca yazmıştı ilaçları istersen orda yazdır dedi istersen yazayım ben anlamamıştım ihtimal dahilinde menapur da yazmıştı belki isterler diye biz ne varsa aldık işte o zaman yani ben genel muayene gitmedim hiç iş uzuyor sanki direkt hocaya gittiğimde hep rapor da ilaçlar da hemen halloluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…