- 7 Temmuz 2021
- 1.121
- 1.526
- 63
Kuzummm gün aşırı o iğne yani araya bir gün koyup yapacaktın. Üst üste değil. İki tane transfer günü yapıldı. Yarın yok dendi pazar ilkini yaptırdım bir gün ara bugün ikincisi yarın yok Perşembe günü sonuncusu yapılacak yani. Gün aşırı yazmıyormu kağıdında senin ???Evet evet sonrasında alınmayacak diye yazmışta.Sen benden bir gün önce transfer olmamış mıydın o gün progestan yapmadılar mı peki kalçadan sana bana 2 o gün yaptılar cumartesi,pazar,pazartesi ile bitirdim ben mesela.
Yok bisey yazmiyor ama ben whatsuptan sordum .Not kağıdına bakar mısın progestan ellilik için not yazmış bana sonra yenisini almayin diye sana birşey yazmış mi
5. gün embriyosu ise çıkabilir sankiKızlar ben dayanamadım beşinci gun o kaset testimi yaptım demin ilk idrarda değildi, ama direk silik çizgi cıktı. Cok heyecanlandım olabilir mi? Kan versem mi cokda erken ama
İşte bu ya pozitiflere o kadar seviniyorum ki benim arkadaşım aynı tek embriyoyla 5.gün idrarda baktı silik çıktı gitti akşam kan verdi değeri 21çıkmıştı .Kızlar ben dayanamadım beşinci gun o kaset testimi yaptım demin ilk idrarda değildi, ama direk silik çizgi cıktı. Cok heyecanlandım olabilir mi? Kan versem mi cokda erken ama
Benim taze ama çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş olması lazım 7sinde vuruldum 15 gün oldu. Bir de regl olucak gibiyim bir şikinlik bir sinir hafif hafif sancılarBenim merkez bana 24 ünde test yapın dedi , ben de bu test sonucumu atamadım tabi , dondurulmuş transferde bence ilaç etkisi olmuyor , taze transferde oluyor
Doktorumla ilk tanistigimda tüp bebekle alakalı hiç bir fikrim yoktu açıkçası.Bana ne uyguladiysa kaptan sizsiniz size güveniyorum dedim.Verdigi ilaçları,yap dediklerini,yapma dediklerini birini bile atlamamaya çalışıyorum eğer olacaksa önce Allah'ın izni sonra doktorlarımızın gayreti ile olacak.Bu süreçte onların daha özel insan olduklarını öğrendim.Doktorlugun daha duygusal,daha ince,daha saf tarafindalar bence.Doktorunuza ve kendinize güvenin.Kendinizi huzursuz hissettiginiz her an çocuklarınızın bir kaç sene sonraki halini düşünün hayal edin bu size iyi gelecektirÇok teşekkür ederimEşim şimdi de kalınlığa mı taktın diyo Bu süreç öyle bir süreç ki sürekli bişeye takılabiliyor insan maalesef
Bayanstresle hocalarımız aynı ona yazmıştım progestan hikayesini kuzumYok bisey yazmiyor ama ben whatsuptan sordum .
Yok yok bende üst üste yazıyor mesela hepimize ayrı ayrı tedavi uygulanmış kuzum.hic panik olacak bişey yok vücudumuzun neye ihtiyacı varsa ona göre ilerlemiş doktorumuzKuzummm gün aşırı o iğne yani araya bir gün koyup yapacaktın. Üst üste değil. İki tane transfer günü yapıldı. Yarın yok dendi pazar ilkini yaptırdım bir gün ara bugün ikincisi yarın yok Perşembe günü sonuncusu yapılacak yani. Gün aşırı yazmıyormu kağıdında senin ???
Bende sadece folic asit ve progestan dex var iğne göbekten. o kadar bunların hiçbiri yok..kan sulandırıcı bir teste göre mi veriliyor?Ben
Günde 3 tane estrofem
Günde 3 tane DUPHASTON
Günde 1tane corasprin
Günde 1tane lutinus vajinal fitil
Günde 1tane folik asit
Birde 5günde bir proluton 500mg iğne yaptırıyorum
Kesinlikle haklısınız. Ben de bu yola ilk girdiğimde bu işin detayları ile ilgili sıfır bilgiye sahiptim. Doktoruma da içim çok ısındı ve güveniyorum. Umarım hepimiz sonunda sağlıkla kucağımıza alacağımız evlatlara kavuşuruzDoktorumla ilk tanistigimda tüp bebekle alakalı hiç bir fikrim yoktu açıkçası.Bana ne uyguladiysa kaptan sizsiniz size güveniyorum dedim.Verdigi ilaçları,yap dediklerini,yapma dediklerini birini bile atlamamaya çalışıyorum eğer olacaksa önce Allah'ın izni sonra doktorlarımızın gayreti ile olacak.Bu süreçte onların daha özel insan olduklarını öğrendim.Doktorlugun daha duygusal,daha ince,daha saf tarafindalar bence.Doktorunuza ve kendinize güvenin.Kendinizi huzursuz hissettiginiz her an çocuklarınızın bir kaç sene sonraki halini düşünün hayal edin bu size iyi gelecektirdualarım sizinle
Lekelenmem gelmişti aşılamada ama bilemiyorum kiProgestan kullanmıyor musunuz? Adet olmazsınız ki
Bana gün aşırı yazmış anladım canım ay panikledim birdenYok yok bende üst üste yazıyor mesela hepimize ayrı ayrı tedavi uygulanmış kuzum.hic panik olacak bişey yok vücudumuzun neye ihtiyacı varsa ona göre ilerlemiş doktorumuz
Benim kan pıhtılaşmam yok ama doktor yinede veriyorBende sadece folic asit ve progestan dex var iğne göbekten. o kadar bunların hiçbiri yok..kan sulandırıcı bir teste göre mi veriliyor?
Doktoruna magnesia calseee diye bir ilaç var onu sorsanız aşırı etkili ben de yumurta toplatmadan sonraki gün çok fena olmuştum eczaneden aldık yarım saate etki etmişti .Bir de kayısı ve zeytinyağını robotta çekip üstüne su içince çok etkili oluyormuş .ben bugün iyice kabız oldum ve hiç umduum kalmadı artık o kadar kötü sıkıştım ki ne yapabiildim o kadar sıkınma ıkınmayla umutlarım tükendi.. keşke ishal olsam dedim o anda..muz ye canım iyi gelir
Bende de yok progestan iğne, değerle ilgili olabilir, ama oksapar vuruyorum çok acıyordu başlarda şimdi o kadar yavaş vuruyorum ki hafif bir yanma oluyor sonrasında çok kısa süreyle, tavsiye ederim deneyin.Benim gün aşırı kalçadan iğnem göbekten yok kuzum. Göbekten sadece oksapar yapıyorum. Oda berbat bir iğne acıtıyor ama yapacak bişey yok. Kafama takılan Transfer günü bu 3 tane bitince başka yapılmayacak denmişti bugün değiştirdiler yapılacak dediler anlamadım. Kendi hemşiremle görüşemedim içim rahat etmedi tekrar öğrenicem daha sonra. Oksaparı aynı saatte yapıyorum evet. Bu arada bende kabızlık olmamasının sebebi göbekten iğne progestan almıyor olmam sanırım. Herkes kullanıyor bende niye yok çözemedim. Kafam çorba gibi oldu yemin ederim
Mosmor her yerim ne yapsam acıyor malesefBende de yok progestan iğne, değerle ilgili olabilir, ama oksapar vuruyorum çok acıyordu başlarda şimdi o kadar yavaş vuruyorum ki hafif bir yanma oluyor sonrasında çok kısa süreyle, tavsiye ederim deneyin.
Hiç öyle düşünme .Dün o kadar netti ki hemşire öksürme hapşırma işte seyahat vs bunalr tutunmaya etki etmez dedi bir hastam vardı arabayla Almanya’ya gitti ikizleri var falan dedi yani tutunacağı varsa tutunur o .Biz de bir şey yapmaya çalışıyoruz işte dikkat ederek halbuki biyolojik olarak etkisi çok çok az bunlarınne yapsam olmadı her şeyi denedim hayatımda yemeyeceğim daha önce asla yemem dediğim şeyi bile yedim ama yok yanibundan sonrası nasip kısmet..ben elimden geleni yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?