Merhaba arkadaşlar 2022 1 Şubat'ta meme büyütme ameliyatı oldum. Öncelikle kim bu ameliyat ağrısız diyorsa sıkıntı var. Aslında ağrınız tamamen derinizin bağ dokunuzun sık olup olmamasına bağlı.300 CC diye düşündük doktorumzla ama 445 cc takıldı ona rağmen çok küçük duruyor. sanırım o da boyum uzun olduğu için 1.73 boyundayım. Sizlere ameliyat sürecimi anlatmak istiyorum. Bugün 4. günümdeyim.Ameliyattan ilk çıktığımda çok ağladım. Sonra ağrılar azalmaya başlasada bugün 4.günüm ağrım çok.Gerilmekten el ve ayaklarım terliyordu bu hayatımda bir ilk. Yarın duş alabileceğim. Bu arada damla slikonu tercih ettim.İstsnbulda koltuk altından yapan doktor bulamadığım için Ankarada mükemmel bir doktor buldum.Evet ağrısı acısı çok ama dümdüz görüntüm yok artık daha kadın hissediyorum. Ankaradan İstanbula dönüşüm tekerlekli sandalye transferi ile oldu yorucu bir süreçti ama buna değdi. Sadece ağrılarım hala devam ediyor napıcam nasıl geçecek dayanamıyorum o da ayrı konu iletişime geçmek isteyen olursa instagram adresim marie_woile