Yani doktor birşey demedi ki ?Doktorun dediklerini yapsaydın böyle olmazdı belki hani?
Genel cerrahi ye mi gorunmem lazım yoksa kadın doğuma mi ? Regl neden olmuyor o da kafamı karıştırıyor.Hamileyim şimdi. Beni de mahvetti bir süre. Genel cerrahiye gidip görünüp ne durumda öğrenseniz iyi olur. Büyük ihtimalle yırtılma da var. Fitil ve krem iyi geldi bana bir süre. Genelde herkese aynılarını veriyorlar. Doktorunuza sorun bence
Tamam neden kullanmadınYani doktor birşey demedi ki ?Sadece ilaç verdi işte olursan kullanirsin diye ...
Ben hamilelikte çok mide bulantısı yaşamıştım hergun ama o yüzden doğumdan sonra da midem bulandı duphalac ilacından geçer dedim ama geçmedi bugün sabah kullandım artık tak etti canıma..Tamam neden kullanmadın
Pek ilaç kullanmak istemiyorum bide bende troid yüksekliği var her gün ilaç içiyorum zaten bunun için ama kullanmak gerekiyor dediğin gibi önceden kullansaydim keşkeBen hamilelikte çok mide bulantısı yaşamıştım hergun ama o yüzden doğumdan sonra da midem bulandı duphalac ilacından geçer dedim ama geçmedi bugün sabah kullandım artık tak etti canıma..
İkisini de görün. Ama basur uzmanı genel cerrahi. Arkadaşım doğumdan sonra ameliyat oldu basurdan. Mutlaka görünün. Zaman geçtikçe iyi olmuyor. Kabız olmamaya çalışın. Çok geçmiş olsun.Genel cerrahi ye mi gorunmem lazım yoksa kadın doğuma mi ? Regl neden olmuyor o da kafamı karıştırıyor.
Bu kabızlık sonradan basur mu oluyor bende yok ki basur allah korusun ya demeyin öyleİkisini de görün. Ama basur uzmanı genel cerrahi. Arkadaşım doğumdan sonra ameliyat oldu basurdan. Mutlaka görünün. Zaman geçtikçe iyi olmuyor. Kabız olmamaya çalışın. Çok geçmiş olsun.