Şuan ne yapıyorsunuz ?

Açmaması için siteden gönderilmesi gerek artık fazla oldu.Biz gak deyince bani yiyoruz Nehir dünden beri yardiriyor hala burda ve gri değil..
Ben böyle adaletin içine.... neyse..

Mune buralarda değil ondan Flower, yoksa ben dün geceden banı yemiş olmalıydım. Saç rengi konusu açtım bdvnin ortasına.

Bu kadar olayın ortasında seni görmezler bile çok açık veriyosun :KK70:

O zaman dans :KK76:

Kop kop kop
jVD5o6.gif

Kız özelden ne mesaj atıyon? Gel buraya işte, partileyelim hep beraber.
Benim de çok pis canım sıkılıyor öyle böyle değil.
Dün geceden beri saçlarıma taktımdı kafayı, bu öğlene anca halledebildim.
Bir yandan adam dalga geçer "Bak çok farklı oldun, kimse de yok böylesi saç rengi" diye, bi yandan düşünürüm bayram günü millete malzeme olacağım diye. Onu hallettik.
Annemlere geçtik, çocukla oynadık, uyuttuk.
Adam gitti dizi izler, biraz da küs gibiyim kendisine çünkü canım sıkılınca eşime küsme gibi huylarım var.
Onun da umurunda değil, geldim buralara yazıyorum.
Dayımgiller, eltimgiller, emmioğulları da geldi tepemde dans ediyorlar.
Halamla epilasyonun önemini konuşuyorum, annem de "Bırak dağınık kalsın" diyor. Kadın eski hippilerden tabi ama günümüz estetik bakışınca o kadar da olmamalı bence; bıyık bırakılabilir ama. Bıyığımı anlatayım mı sana?

Kız özelden ne mesaj atıyon? Gel buraya işte, partileyelim hep beraber.
Benim de çok pis canım sıkılıyor öyle böyle değil.
Dün geceden beri saçlarıma taktımdı kafayı, bu öğlene anca halledebildim.
Bir yandan adam dalga geçer "Bak çok farklı oldun, kimse de yok böylesi saç rengi" diye, bi yandan düşünürüm bayram günü millete malzeme olacağım diye. Onu hallettik.
Annemlere geçtik, çocukla oynadık, uyuttuk.
Adam gitti dizi izler, biraz da küs gibiyim kendisine çünkü canım sıkılınca eşime küsme gibi huylarım var.
Onun da umurunda değil, geldim buralara yazıyorum.
Dayımgiller, eltimgiller, emmioğulları da geldi tepemde dans ediyorlar.
Halamla epilasyonun önemini konuşuyorum, annem de "Bırak dağınık kalsın" diyor. Kadın eski hippilerden tabi ama günümüz estetik bakışınca o kadar da olmamalı bence; bıyık bırakılabilir ama. Bıyığımı anlatayım mı sana?
tam catlaksin :KK70:

benim de ayarim bozuk, o_O

Düzelir belki bi gün, bırak biraz bozuk oluversin :KK70:

Nehir, niye böyle konular açıyorsun balım? Tam da soğuk füzyon deneyimin ortasındaydım. Bıraktım geldim. Mındar oldu hidrojen çekirdekleri. Her yer battı. Bayram önü şimdi kim temizleyecek kanepelerin altlarına kadar yayılan radyasyonu hea?
Hayır baldırımda üçüncü gözüm çıkmış, görüyorum da hep pislik içinde masaların altları. Sarı bezle iki kere silim bari artık, napim.

Düzelir belki bi gün, bırak biraz bozuk oluversin :KK70:

Nehir, niye böyle konular açıyorsun balım? Tam da soğuk füzyon deneyimin ortasındaydım. Bıraktım geldim. Mındar oldu hidrojen çekirdekleri. Her yer battı. Bayram önü şimdi kim temizleyecek kanepelerin altlarına kadar yayılan radyasyonu hea?
Hayır baldırımda üçüncü gözüm çıkmış, görüyorum da hep pislik içinde masaların altları.

3. göz mü?? :Ddddddd kız kahkaha attirma bana gece gece herkes yatmis uyumus apartmanda sabah kurbana gidecekler diye

Ne yapıyorum bizim adamla tartışıyordum canımı sıktı
Adamın işi gücü siyaset hiç mi olumlu birşey düşünme zahmetine girmez biri
Tamam ülkede işler hiç iç açıcı değil kabulde eve bize yansıtma be adam
Dolarla kalkıp oturuyoruz o şekil yani
Adam gazete okur o biter telefonda arkadaşı ile tartışır o biter internet yorum yazar kalem kalem taraflı tarafsız siteleri okur yorum yazar oda biter tüm buların özetini anlatır
O gözlüğü burnunun ucuna getirip transa geçip okuması yok mu beni deli ediyor
İşte böyle cancağazım
He bide yarın bayram çocukları var onlarda bizde mesele
Anlat anlat bitmez
İyiki ne yapıyorsun dedi biri hiö dert yanasımda yokmuş hani:KK53::KK53:

Back
X