Şuan ne yapıyorsunuz ?

3. göz mü?? :KK70:dddddd kız kahkaha attirma bana gece gece herkes yatmis uyumus apartmanda sabah kurbana gidecekler diye

Bi ağız tadıyla deney yaptırmadılar şurada, hayır sırtımdaki 5. kolum olmasa nasıl yetiştireceğim bu işleri? Cıks cıks cıks :KK12:

Mkunu çıkardım iyice ya gidip yatıp uyuyum ben.:KK53:

gece gece soguk fuzyona bakiyorum eksiden nedir diye :deli:

Bi ağız tadıyla deney yaptırmadılar şurada, hayır sırtımdaki 5. kolum olmasa nasıl yetiştireceğim bu işleri? Cıks cıks cıks :KK12:

Mkunu çıkardım iyice ya gidip yatıp uyuyum ben.:KK53:

fantastik ruyalar gangsta iyi geceler :KK37:

Düzelir belki bi gün, bırak biraz bozuk oluversin :KK70:

Nehir, niye böyle konular açıyorsun balım? Tam da soğuk füzyon deneyimin ortasındaydım. Bıraktım geldim. Mındar oldu hidrojen çekirdekleri. Her yer battı. Bayram önü şimdi kim temizleyecek kanepelerin altlarına kadar yayılan radyasyonu hea?
Hayır baldırımda üçüncü gözüm çıkmış, görüyorum da hep pislik içinde masaların altları. Sarı bezle iki kere silim bari artık, napim.

:D
Su forumda sizi oglani ve annenizi gercekten tanimak isterdim :D

Kız özelden ne mesaj atıyon? Gel buraya işte, partileyelim hep beraber.
Benim de çok pis canım sıkılıyor öyle böyle değil.
Dün geceden beri saçlarıma taktımdı kafayı, bu öğlene anca halledebildim.
Bir yandan adam dalga geçer "Bak çok farklı oldun, kimse de yok böylesi saç rengi" diye, bi yandan düşünürüm bayram günü millete malzeme olacağım diye. Onu hallettik.
Annemlere geçtik, çocukla oynadık, uyuttuk.
Adam gitti dizi izler, biraz da küs gibiyim kendisine çünkü canım sıkılınca eşime küsme gibi huylarım var.
Onun da umurunda değil, geldim buralara yazıyorum.
Dayımgiller, eltimgiller, emmioğulları da geldi tepemde dans ediyorlar.
Halamla epilasyonun önemini konuşuyorum, annem de "Bırak dağınık kalsın" diyor. Kadın eski hippilerden tabi ama günümüz estetik bakışınca o kadar da olmamalı bence; bıyık bırakılabilir ama. Bıyığımı anlatayım mı sana?
Nasıl ya özelden mesaj mi atiyormus? Piii hani bana ben kırıldım su an. Mis gibi geyikten olduk. Benim de canım sıkılıyor. Erik kemiriyorum işsizlikten

Kk da tuhaf , saçma sapan konular açan , hatta saçma sapan konular açmaktan başka bı işi olmayan bı üyenin konusuna yorum yapıyorum ..

Back
X