- Konu Sahibi matmazeldepresif
Yokda bide bebegin poposunda bile nasil sisiyor o bez hele suya girince nereleri tikamazki....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım komşu geldi gidelim beraber diyelim neden bu kadar zarar verdiniz söyleyim dedi olur dedim gittim.adamlar ne yapalım ağaçları bir şekilde yıkmamız gerekiyordu dediler bende böyle yapmaktansa kökten çıkarıp işiniz bitince tekrar ağaçları yerine dikebilirdiniz dedim adam bize iş öğretme dedi ya
Manyak midir nedir. Neyse saglik olsun. O besi atandan para alir gider agac alirsiniz artik. Yazik ya.
akşam işten eve dönenler bahçeyi görünce hem yönetice hemde çalışanlara laf ettiler baya bir tartışma oldu.komşu eşlerinden biri bağırdı attığınız bezin yaptığını gördünüz mü dedi
umarım duymuştur ve utanmıştır diye umut ediyorum
Boylelerinde utanma olsa bastan dusunur de bezi tuvalete atmaz matmazelcim..
Ama insallah arlanmistir.
Bukadar sinir kalbinize zararlidir. Okadar abarti bir talan edilmislik goremedim ben, naapsin adamlar ayaklarini omuzlarina atip mi deşsinler borularin uzerini?
Ama evet ped/bebek bezi atilmasi vs cokcokcok yanlis ve ayip.
Pick your fight der bu amerikalilar. Bende size iletmek isterim. Enerjinizi harcayacaginiz konu, kazanabileceginiz yada degistirebileceginiz konular olsun anlamina geliyor yani. Tacizane bi tavsiye..
Ben bu duruma kibar kalamam hiç. Hangi gerzek beyin ki o çocuk bezini atıyor gidere. Aptalmısınız nesiniz. Bu kadar salaklık olmaz kusura bakmasınlar. Yazık yemyeşil şu yere bak ne hale gelmiş
Koca koca duvarlar arasında bir avuç yeşilliğe o kadar hasretiz ki. Hayır anlamadığım hangi düşünce ile attılar o bezi acaba? Kendilerini değilse gelecek nesilleri , bezini attığı o çocuğuda mı düşünmüyor? Ne güzel bahçe , mahvolmuş.
' 'merhamet etmeyene merhamet edilmez'' der benim Peygamberim. Üstüne Diyecek birşey yok matmazelcim. Yazık..kibar olmayı bırak dombikim deli oldum akşam işten gelenler kavga ettiler etseler ne degişicek olan oldu ama bak sana bir arkadaş ne demiş ayaklarını omuzlarına mı alıcaklarmış töbe töbe ya
ne pis pasaklı murdar kadınlar var be..bir poşete koy at çöpe..nasıl atarsın çocuk bezini tuvalete..o bez suyun içinde kaldıkça şişer tıkar boruları..ama umurlarında değil tabi..şuan öyle canım sıkkın ki bütün komşularla kavga edesim bağırıp çağırasım var...
şuan bahçemiz talan ediliyor.
şu saatte de bu talan devam ediyor.bir kaç gündür kanalizasyon tıkanmıştı.çarşamba günü kapıcımız geldi dediki logarlar açılıp temizlik yapılıcak giderler tıkandı uğraştık boruların içini temizliyemedik belediyeden işçiler gelicek su kesintisi olucak ona göre önlemizi alın peki dedik ama dün çok fazla yağmur yağdı işçiler gelmediler bugün sabah bir uyandık ki sular kesik Allahtan bir gün öncesi önlemimizi aldık neyse şuan işçiler bahçemizi kefgire çevirdiler.
bir gül asmamız var,iki tane büyük çam ağacını bir kaç tane gülümüzü iğde ağacımız ve üzüm asmamızı kamelya ve yürüme alanındaki yanda duran mazılar duvar gibi olmuştu hepsini yıktılar devirdiler çiğnediler.deliye dönmüş durumdayım.
kışın içinde de olmuş komşulardan birisi veya birileri çocuk bezi atmış wc den oda tıkamış giderleri ama borular tıkandığı için uzun demir çubukla bu atık bezi çıkarmışlar ama bu sefer ne atıldıysa taaa borulardan ana gideri kadar gitmiş tıkamış
ya bu nasıl bir durumdur ki hem bahçeye hem o güzelim yeşilliklere yazık degil mi? çöpe atmak yerine neden gidere atılır? çocuk bezi pedler yada başka şeyler ayıptır ya ayıp gerçekten ayıpppppp