• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şuan deliye dönmüş durumdayım...

canım komşu geldi gidelim beraber diyelim neden bu kadar zarar verdiniz söyleyim dedi olur dedim gittim.adamlar ne yapalım ağaçları bir şekilde yıkmamız gerekiyordu dediler bende böyle yapmaktansa kökten çıkarıp işiniz bitince tekrar ağaçları yerine dikebilirdiniz dedim adam bize iş öğretme dedi ya:KK62:

Manyak midir nedir. Neyse saglik olsun. O besi atandan para alir gider agac alirsiniz artik. Yazik ya.

Manyak midir nedir. Neyse saglik olsun. O besi atandan para alir gider agac alirsiniz artik. Yazik ya.

akşam işten eve dönenler bahçeyi görünce hem yönetice hemde çalışanlara laf ettiler baya bir tartışma oldu.komşu eşlerinden biri bağırdı attığınız bezin yaptığını gördünüz mü dedi

umarım duymuştur ve utanmıştır diye umut ediyorum

akşam işten eve dönenler bahçeyi görünce hem yönetice hemde çalışanlara laf ettiler baya bir tartışma oldu.komşu eşlerinden biri bağırdı attığınız bezin yaptığını gördünüz mü dedi

umarım duymuştur ve utanmıştır diye umut ediyorum

Boylelerinde utanma olsa bastan dusunur de bezi tuvalete atmaz matmazelcim..
Ama insallah arlanmistir.

Ben bu duruma kibar kalamam hiç. Hangi gerzek beyin ki o çocuk bezini atıyor gidere. Aptalmısınız nesiniz. Bu kadar salaklık olmaz kusura bakmasınlar. Yazık yemyeşil şu yere bak ne hale gelmiş

Bukadar sinir kalbinize zararlidir. Okadar abarti bir talan edilmislik goremedim ben, naapsin adamlar ayaklarini omuzlarina atip mi deşsinler borularin uzerini?

Ama evet ped/bebek bezi atilmasi vs cokcokcok yanlis ve ayip.

Pick your fight der bu amerikalilar. Bende size iletmek isterim. Enerjinizi harcayacaginiz konu, kazanabileceginiz yada degistirebileceginiz konular olsun anlamina geliyor yani. Tacizane bi tavsiye..

Koca koca duvarlar arasında bir avuç yeşilliğe o kadar hasretiz ki. Hayır anlamadığım hangi düşünce ile attılar o bezi acaba? Kendilerini değilse gelecek nesilleri , bezini attığı o çocuğuda mı düşünmüyor? Ne güzel bahçe , mahvolmuş.

Bukadar sinir kalbinize zararlidir. Okadar abarti bir talan edilmislik goremedim ben, naapsin adamlar ayaklarini omuzlarina atip mi deşsinler borularin uzerini?

Ama evet ped/bebek bezi atilmasi vs cokcokcok yanlis ve ayip.

Pick your fight der bu amerikalilar. Bende size iletmek isterim. Enerjinizi harcayacaginiz konu, kazanabileceginiz yada degistirebileceginiz konular olsun anlamina geliyor yani. Tacizane bi tavsiye..

ben ayaklarını omuzlarına mı alsın dedim bu nasıl bir anlayış nasıl bir yorum?

onlar işlerini yapıyorlar fakat o agaçları iş makineleriyle çatır çatır yıkacaklarına kökten çıkarıp kenara koyup tekrar işlerini bitince yerlerine koyabilirler demi bu kadar zor bir şey değil.

ayrıca ben wc lere atılan şeylere de kızıyorum asıl konu bu bu düşüncesizlik sonrası olan bahçeye oldu bunun yapılmasına kızdım.

Amerikalılar ne der bilemem ben yaşadıgımı bilirim.

Ben bu duruma kibar kalamam hiç. Hangi gerzek beyin ki o çocuk bezini atıyor gidere. Aptalmısınız nesiniz. Bu kadar salaklık olmaz kusura bakmasınlar. Yazık yemyeşil şu yere bak ne hale gelmiş

kibar olmayı bırak dombikim deli oldum akşam işten gelenler kavga ettiler etseler ne degişicek olan oldu ama bak sana bir arkadaş ne demiş ayaklarını omuzlarına mı alıcaklarmış töbe töbe ya

Koca koca duvarlar arasında bir avuç yeşilliğe o kadar hasretiz ki. Hayır anlamadığım hangi düşünce ile attılar o bezi acaba? Kendilerini değilse gelecek nesilleri , bezini attığı o çocuğuda mı düşünmüyor? Ne güzel bahçe , mahvolmuş.

ben çimlere üzülmedim hani üzüldüm ama bir haftada onlar çıkıp yeşeriyor ama 3 ağaç kırdılar makinelerle ve o topraklar altında kaldı yazık ya

ama bunu anlıyan yok hem kk da hem komşularda

Başka bir ülkede ağaç kesmek ne kadar zor ise burada da öyle olmalı diye düşünüyorum. Evet kökten çıkarılıp tekrar dikilebilirdi , yoo anlıyoruz biz sizi , arada anlamayanlar çıkacaktır normal.

kibar olmayı bırak dombikim deli oldum akşam işten gelenler kavga ettiler etseler ne degişicek olan oldu ama bak sana bir arkadaş ne demiş ayaklarını omuzlarına mı alıcaklarmış töbe töbe ya
' 'merhamet etmeyene merhamet edilmez'' der benim Peygamberim. Üstüne Diyecek birşey yok matmazelcim. Yazık..

şuan öyle canım sıkkın ki bütün komşularla kavga edesim bağırıp çağırasım var...

şuan bahçemiz talan ediliyor.
şu saatte de bu talan devam ediyor.bir kaç gündür kanalizasyon tıkanmıştı.çarşamba günü kapıcımız geldi dediki logarlar açılıp temizlik yapılıcak giderler tıkandı uğraştık boruların içini temizliyemedik belediyeden işçiler gelicek su kesintisi olucak ona göre önlemizi alın peki dedik ama dün çok fazla yağmur yağdı işçiler gelmediler bugün sabah bir uyandık ki sular kesik Allahtan bir gün öncesi önlemimizi aldık neyse şuan işçiler bahçemizi kefgire çevirdiler.

bir gül asmamız var,iki tane büyük çam ağacını bir kaç tane gülümüzü iğde ağacımız ve üzüm asmamızı kamelya ve yürüme alanındaki yanda duran mazılar duvar gibi olmuştu hepsini yıktılar devirdiler çiğnediler.deliye dönmüş durumdayım.

kışın içinde de olmuş komşulardan birisi veya birileri çocuk bezi atmış wc den oda tıkamış giderleri ama borular tıkandığı için uzun demir çubukla bu atık bezi çıkarmışlar ama bu sefer ne atıldıysa taaa borulardan ana gideri kadar gitmiş tıkamış

ya bu nasıl bir durumdur ki hem bahçeye hem o güzelim yeşilliklere yazık degil mi? çöpe atmak yerine neden gidere atılır? çocuk bezi pedler yada başka şeyler ayıptır ya ayıp gerçekten ayıpppppp
ne pis pasaklı murdar kadınlar var be..bir poşete koy at çöpe..nasıl atarsın çocuk bezini tuvalete..o bez suyun içinde kaldıkça şişer tıkar boruları..ama umurlarında değil tabi..

[E="minikkelebekk, post: 41195628, member: 461694"]Gözlerim doldu sinirden. Yönetici bir uyarı yapsa toplantıda ? Siz de çıkıp konussanız el insaf ya[/QUOTE]

Bugün 200 TL istediler masraf için yazık değil mi yoneticimize sitem ettik duzelticez dedi dedi ama o güzelim 3 ağaç yok oldu

Back
X