• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şuan deliye dönmüş durumdayım...

Bizm binada da ayni sey olmuştu ped ile islak mendil çıkmıştı işçiler ellerinde pedleri göstermişti yonetici daireleri tek tek dolaşmisti lutfen wc ye atmayin diye.En alt katta oturanin evini lagim basmıştı cok uzulmustuk bayan eşyaları değiştirdi evide sattı. Islak mendil bile tıkıyor kaldi ki cocuk bezi ped.

Ben tuvalet kagidini tuvalete atiyorum diye kaynanam uyariyor aman dikkat kizim tıkarsa ne yapacaksiniz, çöpe at diyor.
Millet zir cahil olmali ki tuvaletin icine bebek bezi atiyor.
Bir gun lavabodayken pedimi, pedlerin atildigi yere degil de cop kutusuna attim ama o da dalginliktan goremedim. Ciktiktan sonra aklima geldi nasil da vicdan azabi cektim ki hala cekiyorum. Cok utanmistim.

Binaninizda kimin bebegi varsa o atmistir Matmazel. Yazik gunah ya guzelim bahce ne hale gelmis.
Bi de bebek bezi o delikten nasil gecmis ki acaba??

Görgüsüz insan çok.
Bir insanın bebek bezinin klozete atılacağını sanması için mağarada ayılar tarafından yetiştirilmiş olması gerek sanırım. Offf ben sinirlendim burada.

Bizm binada da ayni sey olmuştu ped ile islak mendil çıkmıştı işçiler ellerinde pedleri göstermişti yonetici daireleri tek tek dolaşmisti lutfen wc ye atmayin diye.En alt katta oturanin evini lagim basmıştı cok uzulmustuk bayan eşyaları değiştirdi evide sattı. Islak mendil bile tıkıyor kaldi ki cocuk bezi ped.

Allahtan alt kat komşulara bir şey olmadı ama olan bahçeye oldu canım ya tam 12 senelik bahçemiz ne hale getirdiler.
azıcık insan düşünceli olur bunu atıyorum ama zararı ne olucak der.:KK62:

Bu insanların bu kadar mı kafası çalışmıyor da tuvalete çocuk bezi atıyorlar:KK57:

kim bilir bu defa neler attılar

allah akıl fikir versin

olan bahçeye olmuş

aynen tatlım benim olan bahçeye oldu artık ne attılar bilmiyorum kışın burda değildim o zaman annemle telde konuşurken demişti ama şimdi gördüm çok üzüldüm ya iki tane kocaman çam ağacını devirdiler.:KK67:

Görgüsüz insan çok.
Bir insanın bebek bezinin klozete atılacağını sanması için mağarada ayılar tarafından yetiştirilmiş olması gerek sanırım. Offf ben sinirlendim burada.

birde yaşasan şu durumu neler hissedersin bilemiyorum.şimdi o neyse tıkanıp kalan onla uğraşmaktansa tesisati değiştirip daha gemiş boruları döşüyorlar hiç yokken hem çevreye hem cebe zarara uğrattılar.

Yuh ben kagit bile atmiyorum tuvalete cocuk bezi ne yahu. Ne guzelmis bahceniz. Harap olmus dusuncesiz insanlar yuzunden.. Allah akil fikir, dogaya topluma saygi bilinci versin.

bahçemiz evet güzeldi canım ya çimlere üzülmedim ama o gül asmasına ve ağaçlara üzüldüm bir anda ağaçların eceli oldular.

Ben tuvalet kagidini tuvalete atiyorum diye kaynanam uyariyor aman dikkat kizim tıkarsa ne yapacaksiniz, çöpe at diyor.
Millet zir cahil olmali ki tuvaletin icine bebek bezi atiyor.
Bir gun lavabodayken pedimi, pedlerin atildigi yere degil de cop kutusuna attim ama o da dalginliktan goremedim. Ciktiktan sonra aklima geldi nasil da vicdan azabi cektim ki hala cekiyorum. Cok utanmistim.

Binaninizda kimin bebegi varsa o atmistir Matmazel. Yazik gunah ya guzelim bahce ne hale gelmis.
Bi de bebek bezi o delikten nasil gecmis ki acaba??

canım komşu geldi gidelim beraber diyelim neden bu kadar zarar verdiniz söyleyim dedi olur dedim gittim.adamlar ne yapalım ağaçları bir şekilde yıkmamız gerekiyordu dediler bende böyle yapmaktansa kökten çıkarıp işiniz bitince tekrar ağaçları yerine dikebilirdiniz dedim adam bize iş öğretme dedi ya:KK62:

yerden göğe haklısın böyle insanları gördükçe 3 parça eşya alıp dağ başına yerleşesim geliyo, bebek bezi zaten tuvaletin deliği kadar olur dürulünce, el insaf

canım adamlarla konuştuk kızdılar bize haklıyken haksız olduk kapıcı geldi o sırada abla boruların içinden çıkanları görmelisiniz dedi

hepsini çıkarmakla uğraşana kadar yeniden boru döşüyorlar bu seferkiler daha geniş artık daha rahta rahat atarlar.bir kişinin yaptığı hatayı hem apartman sakinleri hemde bahçemiz çekti:KK61::KK61:

kadının yoğunlukta dalgınlığına falan geldi attı galiba yoksa dağdan inme yabaniler yapar o işi, kendi tuvaletinin tıkanacağından korkar insan yapmaz yani başka mantıklı açıklaması yok yani.

Herkes bezini,pedini ait oldugu yere atsa, o ağaç ve yeşilliklerde ait oldugu yerde kalırdı. Çok üzülüyorum böyle bikac düşüncesiz insan Yüzünden kirlenen çevreye :KK43: aslında apartman girişine bi uyarımı assan tatlım, anonim bi şekilde genel bi uyarı yapılsa etrafta bulunan tüm apartmanlara. Belki okuyanlardan içinde utanıpta uyarıyı dikkate alan cıkar

kışın içinde de olmuş tıkanmış demek akılını başına almamış yine aynısı oldu bu sefer herkese zararı dokundu.şimdi daha geniş borular döşüyorlar daha rahat atarlar artık

utanma duygusu olan insanın düşünceside olur yapmaz

girişte uyarı yazıları var canım hani yukardan bir şey silkelemeyin atmayın gibi genel kurallarla ilgili ama bunu yapıcam hem asıcam o tarz bir yazıyı ve bir araya gelincede bunu sözlü söylüyecem alttadaki komşu geldi o da çok üzgün yazıktır hemde çok yazık

Kayınvalidemlerin apartmanı da böyle, sürekli tıkanır, sürekli belediyeden adamlar gelir açar. Onlar da bıkmış artık sürekli ya ped çıkıyor çok bez parçaları ya çocuk bezi. Hayır bilgisiz cahil ya da yeni yetme genç de yokki kim yapıyor her seferinde uyarıya rağmen bulunmuş değil. Bir de giriş katın önünü komple lağım basıyor öyle bir durumda. Azcık akıl lazım insanlara, lafa gelince de en temiz en iş bilir hep kendileridir...

Yazik bahceye ya.
Nefret ediyorum boyle insanlardan: beni ne baglar derdini ben cekmiyorumki diyip pedleri wc deligine atanlar.
Yok sokakta elindeki copu usenip yere savuranlar.
Aticak biseyim varsa Elimde tutarim cop kutusu bulana kadr, yok bulamadiysam eve kadr getiririm evde atarim o copu.
Keske insanlar dusunceli olsa birazcik.
Aynen bnde bazen İslak mendil olsa bile cebime cantama koyarim...tuvalete bebek bezi nasil atilir ya nasil bi kafa , bilinçli atamaz bir insan...

Back
X