- 12 Aralık 2022
- 551
- 577
- 29
O kadınlar sabretmek zorundaydı eskiden kadınlar daha da suçlanıyor, eşya gibi görülüyordu. İğrenç bir tabirle kocadan döndü, sabredemedi derlerdi kadının evlilikle birlikte cinsel yaşamı da başladığı için bir de bu kızı kim alacak şimdi derlerdi. Tek sorun konunuzda anlattığınız durumlar mı?Böyle deyince de ben mi yanlış yapıyorum bazı kadınlar neler çekmiş sabretmiş benim ki şımarıklık mı diyorum
Nasıl hallettiniz, geldi sizden özür diledi eve mi götürdü kendi eliyle? En son kovmuştu da ben böyleyim işine gelmiyorsa defol diye.Biz hallettik konuyu çok şükür düzeltti kendini ayarında dışarı çıkıyor. Bir gün arkadaşları ile çıkıyorsa diğer gün beraber çıkıyoruz evde kendimizce zaman geçiriyoruz. Sıkıntılar oluyor tabi ki ama halledilmeyecek derece de değil. Bundan sonrasında neler olur tabi ki bilinmez.
Evlilik ye iç seviş yat değil. Birşeyler paylaşmak anı biriktirmek. Güzel hikayeler yazmak. Bunlar yoksa ne gerek var birinin evdeki varlığına.Merhaba, 4 yıldır beraberiz ve 1 yıldır evliyiz. Eşimin iyi huyları çok ama bir siniri var yaptığı tüm iyilikleri unutturuyor. Uzun süredir olan ama artık tahammülüm kalmadığı ve patlatan konuda sürekli dışarı çıkması. Evde durması için bir sebebi olması lazım onun dışında hep dışarda. Beraber de çıkalım diyor sen de çık gez diyor. Ben sürekli dışarı çıkmak istemiyorum zaten her şey başını almış gitmiş. Çok güzel bir evimiz var büyük bir balkonumuz var kahvemizi içip sohbet edebiliriz mesela. Ama beyimiz sıkılıyor evde. Sürekli okey de ezan okunuyor iftar yapılıyor telefonu çalmaya başlıyor. Zaten sinirinden kaynaklı kavgalarımız oluyordu en son da bu olaya sürekli uyarmama rağmen çözülmeyince benim de sabrım bitti. Suçlu olduğu halde bağırdı defol git annenin evine istemiyorsan dedi. Geldim o gitsin ben öyle eve geçeyim diye. İki ablası geldi benimle konuşmaya ablalarını aramış ikisi de beni haklı görüyor. Şimdi de çıkmıyorum evden gelemezsin diyor çirkin sözler falan. Ablasigil gitti ikna edip çıkarmaya. Sizce ben mi abartmıyorum. Niyeyse bazı insanlara göre aldatmıyorsa, dövmüyorsa, evine bakıyorsa diğer sorunlar ayrılmak için bir sebep değil. Böyle deyince de ben mi yanlış yapıyorum bazı kadınlar neler çekmiş sabretmiş benim ki şımarıklık mı diyorum. Biri haklısın dese içim soğuyacak.
Oğlu hem suçlu hem güçlü....Bu yazıyı ben mi yazdım acaba diye geçmiş konularımı kontrol ettim malesef aynı dertten muzdaripiz birde biz abartıyormuş gibi çok güzel manipüle ediyor eşlerimiz 4 yıl oldu 3 yaşında kızımız var kızımla dışarı çıktığımızda anne keşke babam da gelseydi diyor kızım ondan daha düşünceli örneğin bayramın 9 gününü bizi bırakıp dışarda geçirdi ne evimize misafir gelebildi ne biz gidebildik onun keyfi yüzünden üstene üstelik hep babama atar durduk yere bunları kaynanama söyleyince şimdiki gelinler karnı tok biseye muhtaç değiller birde bişey begenmiyorlar diye akrabalarmin yanında laf atyorlar .
Yorumun alnı olsa da öpsem....Evlilik ye iç seviş yat değil. Birşeyler paylaşmak anı biriktirmek. Güzel hikayeler yazmak. Bunlar yoksa ne gerek var birinin evdeki varlığına.
Siz niye yükseldiniz ki şimdi? Soru sorduk sadece ne oldu bitti diye.Aslında burası çok faydalı bir yer fakat büyük bir sıkıntı var yapılan yorumlar. Yaşadıklarımızı anlatıyoruz ve bazılarımız bir şeylerin yapmak çok kolaymış gibi sert bir dille yorum yapıyor. Biz cahil insanlar değiliz yaşadığımız ve bize yapılan her şeyin farkındayız fakat uygulamak burda yazıldığı kadar kolay değil. Herkesin kendince affetme durumu var ama biz okuduğumuz an vay o affedenin haline. Sanki kendimiz hep kırmızı halılarla karşılanmışız gibi. Yapmayalım bunu evet tabi ki yorum yapalım, düşüncemizi söyleyelim ama acitmadan
Sen de yükselSiz niye yükseldiniz ki şimdi? Soru sorduk sadece ne oldu bitti diye.
Nasıl affettin konu sahibi? Eşim beni evden kovsa kapımda paspas olmadan sürüm sürüm sürünmeden dönmezdim. Umarım 2 söze dönmemişsindir.Aslında burası çok faydalı bir yer fakat büyük bir sıkıntı var yapılan yorumlar. Yaşadıklarımızı anlatıyoruz ve bazılarımız bir şeylerin yapmak çok kolaymış gibi sert bir dille yorum yapıyor. Biz cahil insanlar değiliz yaşadığımız ve bize yapılan her şeyin farkındayız fakat uygulamak burda yazıldığı kadar kolay değil. Herkesin kendince affetme durumu var ama biz okuduğumuz an vay o affedenin haline. Sanki kendimiz hep kırmızı halılarla karşılanmışız gibi. Yapmayalım bunu evet tabi ki yorum yapalım, düşüncemizi söyleyelim ama acitmadan
Kesinlikle siz haklısınız. Bu şımarıklık filan değil. Dışarı çıkma sorunu bizde de vardı ben bunu bir cinnetimle çözdüm. Ben evde sürekli gece yarılarına kadar tek kalacaksam niye evliyiz o zaman.Merhaba, 4 yıldır beraberiz ve 1 yıldır evliyiz. Eşimin iyi huyları çok ama bir siniri var yaptığı tüm iyilikleri unutturuyor. Uzun süredir olan ama artık tahammülüm kalmadığı ve patlatan konuda sürekli dışarı çıkması. Evde durması için bir sebebi olması lazım onun dışında hep dışarda. Beraber de çıkalım diyor sen de çık gez diyor. Ben sürekli dışarı çıkmak istemiyorum zaten her şey başını almış gitmiş. Çok güzel bir evimiz var büyük bir balkonumuz var kahvemizi içip sohbet edebiliriz mesela. Ama beyimiz sıkılıyor evde. Sürekli okey de ezan okunuyor iftar yapılıyor telefonu çalmaya başlıyor. Zaten sinirinden kaynaklı kavgalarımız oluyordu en son da bu olaya sürekli uyarmama rağmen çözülmeyince benim de sabrım bitti. Suçlu olduğu halde bağırdı defol git annenin evine istemiyorsan dedi. Geldim o gitsin ben öyle eve geçeyim diye. İki ablası geldi benimle konuşmaya ablalarını aramış ikisi de beni haklı görüyor. Şimdi de çıkmıyorum evden gelemezsin diyor çirkin sözler falan. Ablasigil gitti ikna edip çıkarmaya. Sizce ben mi abartmıyorum. Niyeyse bazı insanlara göre aldatmıyorsa, dövmüyorsa, evine bakıyorsa diğer sorunlar ayrılmak için bir sebep değil. Böyle deyince de ben mi yanlış yapıyorum bazı kadınlar neler çekmiş sabretmiş benim ki şımarıklık mı diyorum. Biri haklısın dese içim soğuyacak.
O kdar çok varki… bende de vardı , tek mutluluğu okey oynayıp parayı okeye gönmek hatta evde de telefondan oynuyorlar ayrıca bu tipler çok cahil ve dünyaya dar açıdan bakn tipler oluyor, ah anlatsam roman yazacağım Allah kurtarsın kadınlarımızı bu gerizekalılardanOkey oynamak için eşini evden kovan adamı ilk kez duyuyorum. Çok tuhaf cidden.
Yükseldiğime dair hiç bir cümle yok. Gayet düzgün bir üslupla düşünce mi söyledim.Siz niye yükseldiniz ki şimdi? Soru sorduk sadece ne oldu bitti diye.
Kesinlikle haklısınız ve genelde erkeklerin yaşlandıkça daha sinirli oluyorlar şimdi böyle olan 2-3 sene sonra daha kötü olur bu sefer işin için çoluk çocuk girer hiç bırakmazsın. Evlilik bir erkeğe katlanmak değildir sevdiğin biriyle hayatı paylaşmaktır. Kimseye katlanmak zorunda değilsin. Zaten çirkin laflar da etmeye başlamış iyice aradaki saygı bitmiş. Eminim ailen diyordur aman biz neler çektik yuvanı bozma falan diye ama kendine bunu yapma , hayatı zehir etme. Eşin düzelmeyecek hatta daha kötüye gitme ihtimali var. Yol yakınken dönmelisinMerhaba, 4 yıldır beraberiz ve 1 yıldır evliyiz. Eşimin iyi huyları çok ama bir siniri var yaptığı tüm iyilikleri unutturuyor. Uzun süredir olan ama artık tahammülüm kalmadığı ve patlatan konuda sürekli dışarı çıkması. Evde durması için bir sebebi olması lazım onun dışında hep dışarda. Beraber de çıkalım diyor sen de çık gez diyor. Ben sürekli dışarı çıkmak istemiyorum zaten her şey başını almış gitmiş. Çok güzel bir evimiz var büyük bir balkonumuz var kahvemizi içip sohbet edebiliriz mesela. Ama beyimiz sıkılıyor evde. Sürekli okey de ezan okunuyor iftar yapılıyor telefonu çalmaya başlıyor. Zaten sinirinden kaynaklı kavgalarımız oluyordu en son da bu olaya sürekli uyarmama rağmen çözülmeyince benim de sabrım bitti. Suçlu olduğu halde bağırdı defol git annenin evine istemiyorsan dedi. Geldim o gitsin ben öyle eve geçeyim diye. İki ablası geldi benimle konuşmaya ablalarını aramış ikisi de beni haklı görüyor. Şimdi de çıkmıyorum evden gelemezsin diyor çirkin sözler falan. Ablasigil gitti ikna edip çıkarmaya. Sizce ben mi abartmıyorum. Niyeyse bazı insanlara göre aldatmıyorsa, dövmüyorsa, evine bakıyorsa diğer sorunlar ayrılmak için bir sebep değil. Böyle deyince de ben mi yanlış yapıyorum bazı kadınlar neler çekmiş sabretmiş benim ki şımarıklık mı diyorum. Biri haklısın dese içim soğuyacak.
O mesajı atacak bir şey yaşamamışsınız ondan şaşırdım. Nasıl barıştığınızı anlatmak ister misiniz?Yükseldiğime dair hiç bir cümle yok. Gayet düzgün bir üslupla düşünce mi söyledim.