Su' yum geldi :)

oleeeeeeyyy oley oley oleyyyy
efe bebek efe bebekkkk :lepi: :lepi:

saglıkla gelir insallah oğlumun arkadaşıı :teytey: :teytey:

hayirlisiyla yavruna kavusmussundur insallah ..ay sasirdim birden benim suyum gelse kk ya yazicak vakit bulamazdim ,ne guzel keske bende oyle sogukkanli olabilsem ..Allahim butun bu yolda olanlari saglikla yavrularina kavustursun insallah ..

naniknanik arzucum 41 haftalik olmadik istee :)))
kizlar suyum geldi az önce cok mutluyum .. dualarinizi eksik etmein .. eve dönünce en kisa zamada yazicam .. sizi seviyorum mucxxxxxx:1hug:coksekeriremsu:lepi:Şeniz

canım allah yardımcın olsun bir çırpıda doğur kuzunu

gözün aydın olsun canım çok sevindim yaaaa..... Allahım bizede nasip etsin inşallah...bebişini kokla bizim içindeee:nazar:

Kıııız naptı acaba askitocukk ben daha yeni gordum topiği askitommm hayırlı haberlerle gel canım guzel bebişimizi bekliyos hadi

ayy deli olucam ne zaman gelicek bu karı merak ediyorum naptı ne etti :KK70:

valla yaa gelse artık benim merak ettigim hikayesi eminim komik olmuştur :roflol: yada srose gibi zor olmuştur ikisinden biri olucak hikayesi hadi bakalım inş. komik bir dogum hikayesiyle gelir.

walla hilmiş kız hayal kırıklığına uğrattın beni
ben bu kız ne yapar eder bir internet ve bilgisayar bulur girer dedim ama...iş çıkmadı senden laelaelaelaelae laelaelaelaelae

walla hilmiş kız hayal kırıklığına uğrattın beni
ben bu kız ne yapar eder bir internet ve bilgisayar bulur girer dedim ama...iş çıkmadı senden laelaelaelaelae laelaelaelaelae

bende öyle düşünüyodum ama efesini gördü bizi sattı hanfendi :roflol::roflol:sırnaşık şey

canım ben gelene kadar almışsındır Efe'ni kucağına herhalde, Allah analı babalı büyütsün inşallah şimdiden hikayeni bekliyoruz canım,,

geldim geldimde :) ben o eski ben degilim :)))
komik olayina gelince..
4 ebe dogumumu yaptirdi ve bi tanesi hamileymis .. kiz bana yalvariyo nolur ayagina sahip ol beni tekmeleme hamileyim diyo ..
dedim gitsene o zaman sen evine diom nie dogum yaptiriyon:roflol:
be dogum yaparken nts ye bagli 3 hamile varmis yan odada .. ben bagirdikca agliyolarmis :))korkudan :))

dogum esnasinda ebe ye narkoz verin sezeryan olucam diyorum .. az kaldi diyo.. e kadar var daha diyorum (saat 8 bu arad) en gec 10 da cikar diyo .. ben tabi kadina bi küfür .. diom mayakmisiniz verin narkozu istemiyom normal dogum falan..
neise dogdu.. doktor geldi dikis atiyo kaportaya ..:))
diyoki fazla yirtilmamis diyo iki dikis sadece diyo.. sanki ben salagim bi bakiyom.. assagidan atiyo iki tane .. iki tane yukariya ..iki tane sag tarafa .. ben de bi yandan dikiliyorum bi yadan elimde cep telefonu bütün tanidiklara sms yolluyorum..
her iletildi mesajinda doktor tip tip bakiyo :)))
haa bi de sanirsam yatagin sag tarafinda bi dolap vardi .. onu kirdim yumruklarken :KK70:

orda bi kizla tanistim , bende 1 hafta önce sezeryan olmus. esiyle disarda dolasiyolarmis ..beni duymuslar .. adam gözlerini patlatmis ..askim ii ki sezeryan olmussun demis :roflol:

O kadar zormu ya normal doğum dün arkadaşımda bana iyiki sezeryan olcan normal doğum çok zor dedi ama elimde olsa ben normal doğururdum..................

evet zor ama kucagına alınca herşey unutuluyorçok güzel bi duygu allah herkeze yaşatsın

yaaa korkutmayın beniii valla temmuz anneleri doğurmaya başladıktan sonra korkmaya başladım... korku filan yoktu bende halbuki... napsam vazmıgeçsem normal doğumdan... dayanırım gibi geliyodu ama yazılanları okuduktan sonra.... ağlıcam haaa...

X