Su' yum geldi :)

naniknanik arzucum 41 haftalik olmadik istee :)))
kizlar suyum geldi az önce cok mutluyum .. dualarinizi eksik etmein .. eve dönünce en kisa zamada yazicam .. sizi seviyorum mucxxxxxx:1hug:coksekeriremsu:lepi:Şeniz

ben seninkini gaza getirmek icin öyle dedim şekerim lülülülülülü

bak hemende gaza gelmiş geliyo annesi :lepi::roflol::roflol:

askitocum canim benim hadi bakalim, hayirli haberlerle dönersin insallah. allahim bir avazda kurtarsin:nazar::nazar:gerci insallah simdiye kadar minik efe pasani kucagina almissindir...
hikayeni merakla bekliyoruz canim..:nazar::nazar:

hadi bakalım hayırlı haberlerle dönersin inşallah..ay daha yeni 38 haftalık oldum ama çok hevesleniyorum bebişini kucağına alıp gelenlere..rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah..

ay hadi çok sewindim canımm efe bey gelmeye karar verdi demekki:))hayırlısı ile efeyi kucağına al inşallah canım benim dualarımız seninle...darısı bana inşallahh:)))

hadi gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün.inşallah istediğin gibi normal doğum yapmışsındır.doğum hikayenide en kısa zamanda bekliyoruz.

canım ya çok sevindim,belkide efen şimdi kollarındadır ay ne güzellll.en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşllh.allah yardımcın olsun.umarım bizim yavrularımızda tam gününde gelir

gözünaydın canım inş. kolayca dogurursun..
bebişinide saglıcakla alırsın kucagına..
iyi haberlerini bekliyoruz..
darısı bekleyenlerin başına

kizlar suyum geldi az önce cok mutluyum .. dualarinizi eksik etmein .. eve dönünce en kisa zamada yazicam .. sizi seviyorum mucxxxxxx:1hug:coksekeriremsu:lepi:Şeniz

Canım siteye girmeden önce aklımdan geçtin. İnşallah doğurmuştur dedim. Çok sevindim. Doğum hikayeni ve Efe beyin pozlarını bekliyoruz. Sağlıkla gel inşallah..

ayy heyecan basti beniii sira bana geldi herhalde
dualarimiz seninle canim benimde sancim var ama su falan gelmedi allah kavuştursun canim paşana

Allah yardımcın olsun aşkito..
inşAllah çok kolay bi doğumla bebişine kavuşursun canım ..

allah senin iyiğini versin ......laptopu hastaneye götürde ordan canlı izleyelim kız.....hadi canım benim allah bir avazda kurtarsın....bebişini sağlıkla eline al.....amma güldürdün beni heee....allahta seni güldürsün.....

inşallah istediğin gibi kolay ve güzel bir doğum olur.Allah yardımcın olsun.darısı biz bekleyenlerin başına.genelde işaret yada su geldiğinde insanı bir heyecan korku sarar ama bende senin gibi sevinçten göbek atıcam heralde Allah gönlümüze göre verir inşallah.

Gözünaydın canım güzel haberlerini bekliyoruz...:teytey::hooray:

biz de seni seviyoruz , hadi hayırlı haberlerle gel , dualarımız seninle a.s.

X