Su' yum geldi :)

aSkiTo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2007
13.324
33
naniknanik arzucum 41 haftalik olmadik istee :)))
kizlar suyum geldi az önce cok mutluyum .. dualarinizi eksik etmein .. eve dönünce en kisa zamada yazicam .. sizi seviyorum mucxxxxxx:1hug:coksekeriremsu:lepi:Şeniz

kizlar suyum geldi az önce cok mutluyum .. dualarinizi eksik etmein .. eve dönünce en kisa zamada yazicam .. sizi seviyorum mucxxxxxx:1hug:coksekeriremsu:lepi:Şeniz

sonunda yaniiiiiiiii.......:sm_cool:.........hadı hayırlı haberlerle gel ınşallah canımmmm.efe bey sonunda gelmeye karar verdi yanı]:dance::dance::dance:belkı bır sabah bende yazarım bunu yaa artık uykularım kaçıyor uyuyamıyorumm ayak bel ağrılarından kız çorumlu banamı sattın ne ağrıları

Son düzenleme:
canım .. çok sevindimmm hadi gözüün aydın .. kolay bi doğum olur inşallah bebişimle sağlıkla dön aramıza

hadı gozun aydın kız sonunda yanı gununu gecen ılk temmuz annesısısın

gözün aydın da suyun geldiği halde bize haber veriyorsun çok mutlu oldum canım hayırlı doğumlar.

Hayırlı haberlerle dön inşallah,
hadi bakalım doğurunda sıra bize gelsin kızlar,:içelim:

hadi bakalım. Allah kolaylık versin... iyi haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda...

çok sevindim adına yaa... bu gece de seni rüyamda gördüm, doğurmaya gidiyorum ben dedin...
ne alakaysa, demek ki malum olmuş:)
gözün aydın, kolay doğumlar sana canikom:)

canım valla bilgisayarı açmadan bakalım aşkito doğurmuşmu dedim kendi kendime.... münecccim olmaya gerek yok gerçi bekliyoduk bugün yarın... gözün aydın bitanemmm... hayırlısıyla git gel inşallah...

inş. hayırlı haberlerle gelirisn canım gözün aydın saglıcakla inş. bebişini kucagına alırsın :)

canım efe bey beklenen günde gelecek galiba....gününü bekliyormuş demekki ....güzel haberlerle dön cnm...

ya ben kasim annesiyim ama inanin sizi hep takip ediyom bende merak ediyodum askito ne zaman dogracak diye sabah kalkdim baktim yok askito gitmis sonunda ya suyum gelmis diyede bak hemen yaziyo haber ediyo biz olsak hemmen hastaneye kosariz ya benim hic öyle suyum patlamadi nasil oluyo acaba evde patlayinca belki bunda olur ama ev batmazmi ya kizlarimda hep doguma bi dakka kala ebe patlatiyodu

gözün aydın canım.desene senide kaybediyoruz artık bebişle ilgilenmekte giremezsin nete.a.s.a.s.a.s.

anaaaammm hilmiş valla inanmam üstüne kaçırmışındır kızım sen su sanıyon onuuuulülülülülülü

canım allah yardımcın olsun al oğluşumusu gel bakalımm.iyi haberlerini bekliyoruss.a.s.

amaninnnnnnnnnnnnn amaninnnnnnnnnnn amaninnnnnnnnnnn inanamiyorummmmmmmmmmmmmm
ay ne guzel ula hani sen beni bekliodun kari gitti doguma hadi bakalim
hayirlisi allah yardimcin olsun canim ay nasil cok sevindim ya vallaha allahim bi avazda kurtarmayi nasip etsin insallah ah ne guzel yawsssssssssssssss

Allah yardımcın olsun allah kolaylıklar versin doğumunda güzel haberler gelirsin inşallah canım gözün aydın saglıcakla inş. bebişini kucagına alırsın :)

canım inşallah şimdiye sağ salim efe bebeği kucagına almıssındır...rabbim hepimizin yardımcısı olsun...dualarımız seninle..

X