• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu yerleşme kanamasını bir netleştirelim

Benim de 3 tane var yarın sizin gibi aldırıyorum tedaviye öyle devam edelim dedik. Sıkıntılı bir süreç değil diye okudum ama sizin süreciniz nasıl geçti
Evet anesteziyle yapıyorlar zaten uyandığınızda bitmiş oluyor benim uyanırken biraz ağrım olmuştu hemen ağrı kesici iğne yaptılar o şekilde daha sonra ağrı kesiciye ihtiyaç duymadım bir kac gün lekelenmem oldu ilaçlarınızı antibiyotiklerinizi kullanırsanız sorun olmaz inşallah .ben bir sonraki ay hamile kalmıştım ama mart ayında düşürdüm maalesef

Evet anesteziyle yapıyorlar zaten uyandığınızda bitmiş oluyor benim uyanırken biraz ağrım olmuştu hemen ağrı kesici iğne yaptılar o şekilde daha sonra ağrı kesiciye ihtiyaç duymadım bir kac gün lekelenmem oldu ilaçlarınızı antibiyotiklerinizi kullanırsanız sorun olmaz inşallah .ben bir sonraki ay hamile kalmıştım ama mart ayında düşürdüm maalesef
Çok üzüldüm 😔 inşallah doğru zamanda o güzel haberi tekrardan alırsınız 🙏🏻

Sen açmasan ben açacaktım aynı konudan muzdaribim adet günümden önce gebelik testim pozitif çıktı erken diye doktora gitmedim 1 hafta bekliyeyim dedim 2 gün sonra kanama olmaya başladı araştırmaya başladım implantasyon vs içimi bir kurtlar yemeye başladı kimyasal gebelik mi diye sonra 5 gün sonra randevu alıp gittim 21 Mayıs kanamayı söyledim doktora adet kanaması gibi değil az dedim ama sürekli dedim bir sorun görmedi kesin bir şey de demedi."" Ben tarif edeyim ilk pembeydi sonra kırmızı gibi gördüm endişelendim sonra içinde minik minik parçalı geldi çok minik vişne çürüğü renginde diyebilirim pütürcükler de siyah gibi böyle sürekli oldu ama adet gibi değil yinede emin olamıyorum sonra 3. Gündü hala devam ediyo 4 te de devam etti azalarak 5. Gündeyim baya bi azaldı suyla karışık pembe kan gibi artık yerleşme kanamasına daha çok benziyor daha çok lekeye dönüştü hala ne olduğunu bilmiyorum . Test vermiştim son adetimle aynı güne denk geliyor neredeyse bide pcos'luyum ben zaten düzensiz 2,5-3 ayda bir oluyodu.BETA hcg 846 çıktı 23 Haziran da gideceğim ne olacağı belli değil yani
Tecrübeli hanımlar, hemşireler şu yerleşme kanamasını bir netleştirelim artık.
Hamilelik yaşayan canımlar şu konuyu ne yapacağız 😂 lütfen yerleşme kanamalarınızı tarif eder misiniz. Kaç gün sürdü, ne renkti, yoğunluğu nasıldı, peçeteye sildiğinizde yine geldi mi yok muydu, adetinize kaç gün kala oldu, pede gelecek kadar mıydı hemen iki peçete de kayıp mı oldu, kanamadan kaç gün sonra testte pozitif oldu, adetinizden kaç gün önce oldu, ağrı hissettiniz mi? Yahuuuuu lütfen şu konuyu bilen tecrübeli hanımlar bir yazsın da şu konu başlığını açmayalım daha 😂
Ben 7 mayısta adet oldum 12 mayısta bitti. 25 mayısta 1 yemek kaşığı bile değil o şekilde kan geldi bende adet oluyorum sandım . Hatta kendi kendime 10 gün sonra yine adet oluyorum dedim . Ertesi gün kahverengi lekelenme oldu . Ve 2 gün sürüp bitti böylelikle. Simdi 8 yillik evliliğimde hiç korunmadim 3.5 yıl önce doğum yaptım. Oda tedavi ile eşimin sperm hızından falan dolayı. Tüp bebek falan değil ama vitamin ilaçları falan verildi o şekilde. Doğumdan sonra hiç korunmadim . Suan ise hani sut gelir ya emzircegimiz zaman sızlar aynı o şekilde sizi var . Hiç sivilcem çıkmaz yüzüm sivilcelenmeye başladı. Belim çok ağrıyor bacağıma vuruyor ağrısı. Adetimede 8 gün var daha erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba

Sen açmasan ben açacaktım aynı konudan muzdaribim adet günümden önce gebelik testim pozitif çıktı erken diye doktora gitmedim 1 hafta bekliyeyim dedim 2 gün sonra kanama olmaya başladı araştırmaya başladım implantasyon vs içimi bir kurtlar yemeye başladı kimyasal gebelik mi diye sonra 5 gün sonra randevu alıp gittim 21 Mayıs kanamayı söyledim doktora adet kanaması gibi değil az dedim ama sürekli dedim bir sorun görmedi kesin bir şey de demedi."" Ben tarif edeyim ilk pembeydi sonra kırmızı gibi gördüm endişelendim sonra içinde minik minik parçalı geldi çok minik vişne çürüğü renginde diyebilirim pütürcükler de siyah gibi böyle sürekli oldu ama adet gibi değil yinede emin olamıyorum sonra 3. Gündü hala devam ediyo 4 te de devam etti azalarak 5. Gündeyim baya bi azaldı suyla karışık pembe kan gibi artık yerleşme kanamasına daha çok benziyor daha çok lekeye dönüştü hala ne olduğunu bilmiyorum . Test vermiştim son adetimle aynı güne denk geliyor neredeyse bide pcos'luyum ben zaten düzensiz 2,5-3 ayda bir oluyodu.BETA hcg 846 çıktı 23 Haziran da gideceğim ne olacağı belli değil yani.
Merhabalar bende aynı durumdayım sayılır adetten önce kaset test yaptım hep silik çok silik çizgiler gördüm adetten önce bel ağrım vardı ki hala devam ediyor ve 1.2 gün çok şiddetli baş ağrısı yaşadım sonra adet oldum işte ilk açık renklerde sonra normal 3 gün sürdü ama günde 1 ped anca doluyordu ve içinde çok minik minik parçalar ama pirinç tanesi kadar böyle gelmeye başladı peceteye sildikce gelmeye başladı sonra kahverengi akıntı geldi kesildi bitti suan bisey yok ama acaba yerleşme kanaması 3 gün süren varmi az kanama ile öğrenen böyle suan hala bel ağrısı yaşıyorum ama bilemiyorum çok stres yapıyorum stres için ne yapmam lazım 🙏🏻

Merhabalar bende aynı durumdayım sayılır adetten önce kaset test yaptım hep silik çok silik çizgiler gördüm adetten önce bel ağrım vardı ki hala devam ediyor ve 1.2 gün çok şiddetli baş ağrısı yaşadım sonra adet oldum işte ilk açık renklerde sonra normal 3 gün sürdü ama günde 1 ped anca doluyordu ve içinde çok minik minik parçalar ama pirinç tanesi kadar böyle gelmeye başladı peceteye sildikce gelmeye başladı sonra kahverengi akıntı geldi kesildi bitti suan bisey yok ama acaba yerleşme kanaması 3 gün süren varmi az kanama ile öğrenen böyle suan hala bel ağrısı yaşıyorum ama bilemiyorum çok stres yapıyorum stres için ne yapmam lazım 🙏🏻
Canım yerleşme kanaması bahsettiğin gibi ped dolduracak kadar parçalı olmaz. Normal regl olmuşsun işte

Canım yerleşme kanaması bahsettiğin gibi ped dolduracak kadar parçalı olmaz. Normal regl olmuşsun işte
Benim bir akrabam var oda 2 ay üst üste adet oldu benim gibi 3 cu ay olmadı migdesi bulanmış oda klima çarptı soğuk aldı sanmış hastaneye gitmiş doktor test istemiş 2 buçuk aylık hamilesin demiş 2 ay da adet olmus yani ihtimal vermiyormuş 🤔🤔

Benim bir akrabam var oda 2 ay üst üste adet oldu benim gibi 3 cu ay olmadı migdesi bulanmış oda klima çarptı soğuk aldı sanmış hastaneye gitmiş doktor test istemiş 2 buçuk aylık hamilesin demiş 2 ay da adet olmus yani ihtimal vermiyormuş 🤔🤔
evet öyle olanlarda var ama çok nadir. Sen emin olamadıysan bi kan testi ver istersen canım

Pkosum var adetimin 14. Gününden 21. Gününe kadar 1 gün aralıklı şekilde ovulasyon testi yaptım başta çok silikti yavaş yavaş koyulaştı ama pik göremedim en koyu hali bile açıktı biraz 14. Gün ve 7. Gün birlikteliğim oldu acaba erken yumurtlama olmuş olma ihtimali var mı 24. Gündeyim ve bir haftadır halsizlik uyku aşırı iştah bel kasık ve kaşça ağrım var bugünde iç çamaşırıma kahverengi lekelenme olmuş kesildi geri ama bel ağrım devam ediyor bu implantasyon kanaması olma ihtimali var mı yüksa ben kafamda mı kutuyorum yine

Pkosum var adetimin 14. Gününden 21. Gününe kadar 1 gün aralıklı şekilde ovulasyon testi yaptım başta çok silikti yavaş yavaş koyulaştı ama pik göremedim en koyu hali bile açıktı biraz 14. Gün ve 7. Gün birlikteliğim oldu acaba erken yumurtlama olmuş olma ihtimali var mı 24. Gündeyim ve bir haftadır halsizlik uyku aşırı iştah bel kasık ve kaşça ağrım var bugünde iç çamaşırıma kahverengi lekelenme olmuş kesildi geri ama bel ağrım devam ediyor bu implantasyon kanaması olma ihtimali var mı yüksa ben kafamda mı kutuyorum
Son bir kaç aydır 90 gün le 50 gün arası değişiyor döngüm üstünde durup doktora gitmediğim için bir kaç ay söktürücü ilaçlara ara verdim

Merhaba kızlar benim bi sorum var size lütfen gören yazsın 🥺
Benim 17 aralık adet günümdü ama 16 aralık yani 1 gün önce wcye gittiğimde pembe kan geldi dedimki adet oldum 1 gün erken geldi diye ped taktım sonra bi baktım pede hiçbir şekilde bulaşmamış şaşırdım 1 kerekiğine peçeteye geldi yok sonra tabi ped takmaya devam ettim ne olur ne olmaz diye ama hep boş pedim o pembe akıntıdan 3 gün sonra peçeteye jel gibi sümüksü içinde damarlı gibi bi akıntı geldi allah allah dedim sonra gene yok bugun 7. Gün hala birşey yok ama bu sefer kahverengi akıntı olmaya başladı pede çok az bulaşmış ve gene kesildi ben şuan ne yaşıyorum bilmiyorum ilk kez böyle birşey yaşadım sizce yerleşme kanaması mı? Ümitlenmek istemiyorum ama 7 yıldır bebek hasreti çekiyorum çok istiyoruz ve bu durum beni biraz umutlandırdı ama korkuyorumda belirtim sadece bu anlattığim bide karnıma arada ağrılar giriyor bide belim kopcak gibi son olarak bide sürekli ıslaklık hissi başka bi belirtimde yok açıkcası 🥺 test yapmayada korkuyorum ne olur cevap verin 🙏

Merhaba kızlar benim bi sorum var size lütfen gören yazsın 🥺
Benim 17 aralık adet günümdü ama 16 aralık yani 1 gün önce wcye gittiğimde pembe kan geldi dedimki adet oldum 1 gün erken geldi diye ped taktım sonra bi baktım pede hiçbir şekilde bulaşmamış şaşırdım 1 kerekiğine peçeteye geldi yok sonra tabi ped takmaya devam ettim ne olur ne olmaz diye ama hep boş pedim o pembe akıntıdan 3 gün sonra peçeteye jel gibi sümüksü içinde damarlı gibi bi akıntı geldi allah allah dedim sonra gene yok bugun 7. Gün hala birşey yok ama bu sefer kahverengi akıntı olmaya başladı pede çok az bulaşmış ve gene kesildi ben şuan ne yaşıyorum bilmiyorum ilk kez böyle birşey yaşadım sizce yerleşme kanaması mı? Ümitlenmek istemiyorum ama 7 yıldır bebek hasreti çekiyorum çok istiyoruz ve bu durum beni biraz umutlandırdı ama korkuyorumda belirtim sadece bu anlattığim bide karnıma arada ağrılar giriyor bide belim kopcak gibi son olarak bide sürekli ıslaklık hissi başka bi belirtimde yok açıkcası 🥺 test yapmayada korkuyorum ne olur cevap verin 🙏
Canım sonuç ne oldu benim de belirtilerim seninki gibi ?

Back