• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması nasıl olur?

Merhabalar, bende de adet günümden 4 gün önce yani dün pembe lekelenme oldu. 5-6 saatde bir damla şeklinde geliyor ya gelmiyor. Bu gün kan testi verdim negatif sonuçlandı ve adet döngümün bugün 26.günü. Sizce erken verdiğim için mi negatif sonuçlandı ?(
Kaç çıktı sonuç? Başka belirtiler var mı gebeliğe dair?

Kaç çıktı sonuç? Başka belirtiler var mı gebeliğe dair?
Sonuç negatif çıktı basmaya))) 0,2
Dün sol tarafımda batmalar kramplar oluyordu. Çok bekledim dün adetim başlar diye ama gelmedi kan şeklinde. Sadece pembe açık renkte lekelenme. O da sildiğim zaman kendimi affedersiniz. Başka belirtim de yok.

Sonuç negatif çıktı basmaya))) 0,2
Dün sol tarafımda batmalar kramplar oluyordu. Çok bekledim dün adetim başlar diye ama gelmedi kan şeklinde. Sadece pembe açık renkte lekelenme. O da sildiğim zaman kendimi affedersiniz. Başka belirtim de yok.
Sonuç çok düşük reglinize az kalmış muhtemelen adet sökülmesi denilen olayı yaşıyor olabilirsiniz.

Sonuç çok düşük reglinize az kalmış muhtemelen adet sökülmesi denilen olayı yaşıyor olabilirsiniz.
Bence de çok düşük. Sadece hiç bir zaman bu kadar erken lekelenme yaşamadım. Yani açıkçası lekelenme diye bişey olmadı hep bianda kanamam geliyordu:)))Ondan merak ettim. Sizin durumunuz nasıl merak ettim gününüze galiba vardı ?

Merhabalar, bende de adet günümden 4 gün önce yani dün pembe lekelenme oldu. 5-6 saatde bir damla şeklinde geliyor ya gelmiyor. Bu gün kan testi verdim negatif sonuçlandı ve adet döngümün bugün 26.günü. Sizce erken verdiğim için mi negatif sonuçlandı ?(
Beta değeri önce kanda sonra idrarda çıkıyor normalde adet öncesi bu şekilde lekelenme olur mu? Benim adet öncesi olur hep o yüzden gebelikten şüphelenmedim doktor progesteron testi de yapsaydı keşke

Beta değeri önce kanda sonra idrarda çıkıyor normalde adet öncesi bu şekilde lekelenme olur mu? Benim adet öncesi olur hep o yüzden gebelikten şüphelenmedim doktor progesteron testi de yapsaydı keşke
Normalde böyle bir durum hiç bir zaman yaşamamıştım. Hep hemen kanamam başlar. İlk günler bir de çok yoğun şekilde gelir. O yüzden şüphelenip kan testi verdim hemen. Açıkçası doktoruma danışmadan yaptım. Progesterona geldikte ise hep sorunum düşük progesteron değerim oldu :)

Normalde böyle bir durum hiç bir zaman yaşamamıştım. Hep hemen kanamam başlar. İlk günler bir de çok yoğun şekilde gelir. O yüzden şüphelenip kan testi verdim hemen. Açıkçası doktoruma danışmadan yaptım. Progesterona geldikte ise hep sorunum düşük progesteron değerim oldu :)
Değeriniz de düşük çıkmış muhtemelen adet olacaksınız. Ama hamilelik istediğiniz için size tüm belirtiler öyle geliyor inşallah gönlünüzce olsun ♥️

Değeriniz de düşük çıkmış muhtemelen adet olacaksınız. Ama hamilelik istediğiniz için size tüm belirtiler öyle geliyor inşallah gönlünüzce olsun ♥️
Doğrudur, temamen umutlanıp acele ederek yaptırdığım test oldu)) Sadece ben kendimi buna inandırmak istiyorum. Bir de arkadaşımın gazına gelip yaşadığım umut))))
Güzel dileğiniz için de sağ olun, İnşAllah sizin için de her şey hep gönlünüze göre olur:KK200:

Evet olmuyor adet belirtileri ile de aynı oluyor bide idrar testleride yanıltıyo bi pozitif bi negatif kısır döngüye giriyo insan gerçekten
Benim reglim 15 gün gecikmişti sonrasında kanamam oldu 3 4 gün boyunca sonrasında kesildi regl kanamam 7 gün sürerdi ağrısız bi şekilde gecti leke lekede gelmedi bende bi pedi doldurucak kadardı kan vermiştim geçenlerde şüpheli demişti doktor.

Bence de çok düşük. Sadece hiç bir zaman bu kadar erken lekelenme yaşamadım. Yani açıkçası lekelenme diye bişey olmadı hep bianda kanamam geliyordu:)))Ondan merak ettim. Sizin durumunuz nasıl merak ettim gününüze galiba vardı ?
Benim regl günüm bugün ve sadece lekelenme var beta takibi yapacağım

Merhaba, bende bi şeyler sormak istiyorum. En son adetim 18 ocakta oldu genelde adeti çok düzenli olan biri değilim bazen çok düzenlidir bazen de 2 ay olmadığım olur. 2-3 gün önce pembe bi akıntı geldi peçeteye daha sonrasında tekrar sildiğimde benek benek açık pembe 2-3 damla şeklindeydi bi daha da gelmedi ara ara kasık ağrılarım oluyor bugün test yaptım sonuç negatif kan verecek olursam ne zaman vermeliyim acaba? Sizde böyle yaşayıp hamile kalan var mı? Dilerim allahtan ramazan ayının hürmetine isteyen, bekleyen herkese en kısa zamanda nasip eder 🫶🏻🤍

Back