• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme şu tuzlu kahve olayı...

torr

mutluuuu :)
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
92
0
36
İçel Mersin
Merhaba arkadaşlar öncelikle kendimi tanıyım ben yeni üye oldum ismim ezgi..
Aklıma takılan bir konu var bu cumartesi istemeye gelecekler.Babama tuzlu kahve yapacağız dedim Sakın yapma istemiyorum demek dedi.Ama bazı yerlerde elinden zehir olsa içerim anlamına geliyormuş.Bu işin aslı nedir yahuuu???

işin aslı"seni istemiyorum, istemiyorum " mesajını alan genç ailesini toplar ve gider

ama değişmiş bu iş,eğlenceye dönüşmüş. erkek tarafından hiç de eğlenceli bir şey değil,ne gerek var zevdiğine eziyet etmeye. ya bir de içmezse :26:

eşim kahvesı tuzlu gelecek düşüncesi ile cayını hemen içeyim diye agzına göturdu :D caya tuz atmıstım içti :D ya aslında kahveye tuz atılıyor ya güyya işte cok sevıyor herseye katlanırım diye espirili birşey katlanıyor saolsun hastalıgıma saglıgıma herkese öyle es nasip olsun ıns.

eşim kahvesı tuzlu gelecek düşüncesi ile cayını hemen içeyim diye agzına göturdu :D caya tuz atmıstım içti :D ya aslında kahveye tuz atılıyor ya güyya işte cok sevıyor herseye katlanırım diye espirili birşey katlanıyor saolsun hastalıgıma saglıgıma herkese öyle es nasip olsun ıns.

valla herşeye rağmen kahvesine tuz attım ama yedekte bir fincan kahve yapmıştım :) kıyamadım iki yudum aldı içme yeter dedim normal kahveyi verdim en azından içimde kalmadı :)

ben yapmadım ama içerse her şeyine katlanırım anlamına geliyor diye biliyorum..

ben yapmadım ama içerse her şeyine katlanırım anlamına geliyor diye biliyorum..

bende böle biliyorum yaptım ve içti sonuna kadar

valla bence cok ama cok eğlenceliydi... herkes o anı bekliodu zaten damadın kahvesi özel geldi

ben kapıdan kahveyle girer girmez gülüşmeler başladı oo damat kahvesi diye sesler yükseldi

aşkım bi dikişte içti sonrası alkış kıyamet zaten, helal olsun damada falan

çok güzel bi andı, askım da içerken gülüyodu ve kıpkırmızı olmustu, resimlere de yansımıs

akşam hersey bittiginde tuzlu kahve nasıldı dedim

o kadar mutluydum ki o an... bal gibi geldi o bana askım dedi :16::16::16:

Back