- 17 Ocak 2018
- 871
- 424
- 103
Kızlar adetim 3 gün gecikti iki tane gebelik testi yaptım ilk başta negatifti 1 saat sonra ikisinde de silik bir çizgi daha olmuş işin garip yani ovülasyon testimse silik olması gerekirken pik sizce ne düşünmeliyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik testlerindekiler kuruma cizgisi gibi duruyor. Zaten saat sonra cikmis cizgiler de. Ovulasyon pikse yunurtlama var bence. Ama bu ay pik gördüyseniz ovulasyonda tekrar pik çıkmaz.Kızlar adetim 3 gün gecikti iki tane gebelik testi yaptım ilk başta negatifti 1 saat sonra ikisinde de silik bir çizgi daha olmuş işin garip yani ovülasyon testimse silik olması gerekirken pik sizce ne düşünmeliyim?
Canim kuruba cizgisi gebelik yok yani kac gun vr adetine ovulasyon testini bilmiuorum pik olmus olabilirKızlar adetim 3 gün gecikti iki tane gebelik testi yaptım ilk başta negatifti 1 saat sonra ikisinde de silik bir çizgi daha olmuş işin garip yani ovülasyon testimse silik olması gerekirken pik sizce ne düşünmeliyim?
Ya işte sıkıntı bu ben yumurtlama günüm 14 gün önceydi adet görmeden tekrar yumurtlama olmuş olabilir mi ? Adetim bugünle beraber 4 gün geçikmiş oldu adet döneminde yumurtlama olur mu?Gebelik testlerindekiler kuruma cizgisi gibi duruyor. Zaten saat sonra cikmis cizgiler de. Ovulasyon pikse yunurtlama var bence. Ama bu ay pik gördüyseniz ovulasyonda tekrar pik çıkmaz.
Adetim geçikmenin 4. Günü bugün yumurtlama var gösteriyor ama normalde bir ayda iki sefer mümkün değil diye biliyorum bende anlamıyorum bu yumurtlama şeysindenCanim kuruba cizgisi gebelik yok yani kac gun vr adetine ovulasyon testini bilmiuorum pik olmus olabilir
Resimde beyaz gibi çıkmış aslında pembe amin inşallahÇizgiler beyaz gibi kuruma çizgisi yani 1 saat sonra dikkate alınmaz zaten umarım hakkınızda hayırlısı olur.
Bakalım yarın bir test daha yapıcam benimde içimde garip bir his varBence hamilesin içime öyle dogdu
10 dakika en fazla deniyor inşallah deneyin belki vardır inşallahResimde beyaz gibi çıkmış aslında pembe amin inşallah
Testin pik cıkmış oyüzden hamile oldgnu düşünüyorum inşallahBakalım yarın bir test daha yapıcam benimde içimde garip bir his var
Biliyorum normalde hata payı çok yüksek ama ilk hamileliğimdeki gibi bir his var olsun diye bir ısrarım yok daha yeni anneyim ama varsa da ona göre yol izlemek için10 dakika en fazla deniyor inşallah deneyin belki vardır inşallah
Ya dün pik çıktı bugün yine pik çıktı tavuklaşmadıysam bir değişiklik var ama neTestin pik cıkmış oyüzden hamile oldgnu düşünüyorum inşallah
Markası ney testlerin peki bu silik çizgileri benmde kafam almıyor bazenBiliyorum normalde hata payı çok yüksek ama ilk hamileliğimdeki gibi bir his var olsun diye bir ısrarım yok daha yeni anneyim ama varsa da ona göre yol izlemek için
Labouquick markaMarkası ney testlerin peki bu silik çizgileri benmde kafam almıyor bazen
Himm anladım bilgimiz olsunLabouquick marka
Sabah son elimde kalan testi yapıyım zaten 4/5 gün gecikmiş olucam herhalde varsa belli olursa yoksada içim rahat eder yazarım sonucuHimm anladım bilgimiz olsun
Bence erken gebelik testiyle deneyin prodictor yada miratech comfort da iyiLabouquick marka
Elimde bunlar var diye birde zaten adetim geçmiş varsa çıkmaz mı normal kaset testteBence erken gebelik testiyle deneyin prodictor yada miratech comfort da iyi
Bence cok silikte olsa cıkmıştır ama belki sen görememişsindir kurudkçada belirginleşmiştir canımYa dün pik çıktı bugün yine pik çıktı tavuklaşmadıysam bir değişiklik var ama ne