- 27 Kasım 2014
- 3.653
- 3.854
- 333
- Konu Sahibi Cancansu3325
3 yıldir cocugumuz olmuyor.Mart ayinda bir dusukle sonuclanan gebeligim oldu akabinde bu ay hsg cektirdim.Regle 4 gun var hcg idrar testine bakarmisiniz arkadaslar
Hamilesiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 yıldir cocugumuz olmuyor.Mart ayinda bir dusukle sonuclanan gebeligim oldu akabinde bu ay hsg cektirdim.Regle 4 gun var hcg idrar testine bakarmisiniz arkadaslar
Rabbim cift cizgiyi gosterip saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin.Insallah Bizim gibi cocuk hasreti duyanlarin Rabbim cocuk sahibi olmayi nasip etsin insallah.Hamilesinizinşallah sağ salim kucaginiza alırsınız . Benimde yarın adet gunume 2 gün kalmış olacak sabah yapcam idrar testini bana da dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş .
Yaptın mı canm testHamilesinizinşallah sağ salim kucaginiza alırsınız . Benimde yarın adet gunume 2 gün kalmış olacak sabah yapcam idrar testini bana da dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş .
tebrikler mis gibi hamilesin3 yıldir cocugumuz olmuyor.Mart ayinda bir dusukle sonuclanan gebeligim oldu akabinde bu ay hsg cektirdim.Regle 4 gun var hcg idrar testine bakarmisiniz arkadaslar
Yaptın mı canm test
Rabbim cift cizgiyi gosterip saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin.Insallah Bizim gibi cocuk hasreti duyanlarin Rabbim cocuk sahibi olmayi nasip etsin insallah.
İkinci çizgi ne kadar süre sonra çıktı canm inşallah hamilesindirYaptım canım adet 6 gün kala yapmıştım hiç birşey çıkmamıştı şimdi çok silik ikinci çizgi var tam anlayamadım yani var mi yok mu
İkinci çizgi ne kadar süre sonra çıktı canm inşallah hamilesindir
[/QUOTE
Konu açtım resim attım bi bakar misin ben mi hayal görüyorum
Doğru bende gördüm çizgiyi canım ne kadar süre sonra çıktı ikinci çizgi umarım hemen belirmiştir gözünaydın demek istiyorum
Doğru bende gördüm çizgiyi canım ne kadar süre sonra çıktı ikinci çizgi umarım hemen belirmiştir gözünaydın demek istiyorum![]()
Yarın tekrar yap testIlk yapınca beyaz belirdi çizgi sonra inekleri falan sagip geldim biraz daha belirginleşir ama halen silik . Emin olamıyorum silik olduğu için inşallah vardır
Yarın tekrar yap test
İnşallahhhh kuzummm banada haber verAkşam üzeri eşim erken gebelik testi getirecek onu yapacağım bana dua et inşallah vardir
İnşallahhhh kuzummm banada haber ver
Umarım güzel haberlerle gelirsin canımmmVeririm mutlaka . Çok da korkuyorum ama hayırlısı ne ise o olsun akşam yazarim
Umarım güzel haberlerle gelirsin canımmm![]()