• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su teste bakar mişıniz hanımlar ?

3 yıldir cocugumuz olmuyor.Mart ayinda bir dusukle sonuclanan gebeligim oldu akabinde bu ay hsg cektirdim.Regle 4 gun var hcg idrar testine bakarmisiniz arkadaslar

Hamilesiniz 😊 inşallah sağ salim kucaginiza alırsınız . Benimde yarın adet gunume 2 gün kalmış olacak sabah yapcam idrar testini bana da dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş .

Hamilesiniz 😊 inşallah sağ salim kucaginiza alırsınız . Benimde yarın adet gunume 2 gün kalmış olacak sabah yapcam idrar testini bana da dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş .
Rabbim cift cizgiyi gosterip saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin.Insallah Bizim gibi cocuk hasreti duyanlarin Rabbim cocuk sahibi olmayi nasip etsin insallah.

Rabbim cift cizgiyi gosterip saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin.Insallah Bizim gibi cocuk hasreti duyanlarin Rabbim cocuk sahibi olmayi nasip etsin insallah.

Amin inşallah . Benim tüp bebekle olan bir oğlum var 4 yaşında . Nisanda da dondurulmuş denedik olmadı . Şimdi bi macun duydum onu denedim inşallah olur . Oğluma bir kardeş olsun çok istiyorum

20191203_105820.jpg
20191203_105815.jpg
20191203_105735.jpg

Doğru bende gördüm çizgiyi canım ne kadar süre sonra çıktı ikinci çizgi umarım hemen belirmiştir gözünaydın demek istiyorum😍

Ilk yapınca beyaz belirdi çizgi sonra inekleri falan sagip geldim biraz daha belirginleşir ama halen silik . Emin olamıyorum silik olduğu için inşallah vardır

Back