- 26 Şubat 2019
- 53
- 34
- 88
- 34
- Konu Sahibi Cancansu3325
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamilesin tebrik ederim3 yıldir cocugumuz olmuyor.Mart ayinda bir dusukle sonuclanan gebeligim oldu akabinde bu ay hsg cektirdim.Regle 4 gun var hcg idrar testine bakarmisiniz arkadaslar
Gebesiniz tebrik ederiz .. düştüğü kaçıncı ayda yaptınızhanimlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim.Umarim dogrudur umarim dusukle sonuclanmaz.Cok ama cok tesekkur ederim elim ayagim titriyor su an![]()
39.gün kanda 240 iken dusuk oldu.Gebesiniz tebrik ederiz .. düştüğü kaçıncı ayda yaptınız
Benimde testim bu sekildeydi tebrikler Rabbim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin3 yıldir cocugumuz olmuyor.Mart ayinda bir dusukle sonuclanan gebeligim oldu akabinde bu ay hsg cektirdim.Regle 4 gun var hcg idrar testine bakarmisiniz arkadaslar
Çok geçmiş oslın doktor uyaracaktır ama çok ama çok dikkat edin hayırlısıyla alın inşallah kucagınıza39.gün kanda 240 iken dusuk oldu.
Pozitif görünüyo ama regle dört gün kala idrarda net çıkmaz genelde. Yanlş anlamayın umutsuzluk için demiyorum insanın heveslenip hevesnin kırılması ne demek yaşadığım için.. bence acile gidip tahlil verin hemen öğrenirsiniz sonucu içiniz rahat eder3 yıldir cocugumuz olmuyor.Mart ayinda bir dusukle sonuclanan gebeligim oldu akabinde bu ay hsg cektirdim.Regle 4 gun var hcg idrar testine bakarmisiniz arkadaslar
Tebrikler3 yıldir cocugumuz olmuyor.Mart ayinda bir dusukle sonuclanan gebeligim oldu akabinde bu ay hsg cektirdim.Regle 4 gun var hcg idrar testine bakarmisiniz arkadaslar
Çok güzel canım, gönlünü ferah tutHanimlar bugun tekrar kan testi yaptirdim 284 olmus.Artis guzel degil mi? 5 gun arayla
müthiş hemdeHanimlar bugun tekrar kan testi yaptirdim 284 olmus.Artis guzel degil mi? 5 gun arayla
Umarim istedigin gibi gebe kalir kucagina da alirsin.Darısa bize inşallah bat 12 aralık umutlanamıyorum bi türlü