• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu sıralar herşey üstüme üstüme geliyor,boğuluyorum,sabretmek istiyorum,yapamıyorum..

Queen

Benim hala umudum var...
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
431
10
318
Şu sıralar çok daralıyorum,herşeye sinirleniyorum,zaten sinirli bir yapım var simdi hiçbirşey beni mutlu etmiyor..Herşeyi düşünmekten kafayı yiyeceğim,eski şeyler hep aklıma geliyor,yapılan haksızlıklar falan aklıma geliyor,bazen dile getiriyorum,bu seferde kendimin çok kıskanç olduğunu düşünüyorum,sanki herşeyi kıskanıyorum:43::43::43:Beni kimse kimse taktir etmiyor sanki:43::43:

Şu sıralar çok daralıyorum,herşeye sinirleniyorum,zaten sinirli bir yapım var simdi hiçbirşey beni mutlu etmiyor..Herşeyi düşünmekten kafayı yiyeceğim,eski şeyler hep aklıma geliyor,yapılan haksızlıklar falan aklıma geliyor,bazen dile getiriyorum,bu seferde kendimin çok kıskanç olduğunu düşünüyorum,sanki herşeyi kıskanıyorum:43::43::43:Beni kimse kimse taktir etmiyor sanki:43::43:

merhaba canım. inan hepimizin hayatında böyle dönemler oluyor. bence eskiseye sünger çekerek başlayabilirsin. benide kimse takdir etmez üzülürüm kızarım sonra ben biliyorum Allahta biliyo derim üzerinde durmam geçer. bu yaşadıklarının farkında olman da bişi değiştirebilirsin demektir bence. sen kendini ödüllendir mesela. hoşuna gitmeyen huylarını değiştirmeye çalış. hayata ve insanlara olumlu yaklaş. pozitif olmak için uğraş. umarım herşey düzelicektir.

herkesde aynı durum var merak etme birbirimizden hiç farkımız yok ki,
ben kendimi balina gibi kııya vurmak istiyorum ama bian dur be ne gerek var onlar vursunlar diyorum,manik depresif mi oldum ne :S
kendi içimizde dönmemiz gerekli içimizdekileri bir çıkartabilsek gerisi gelecek ama işte o noktada tıkanıp kalıyoruz.
Sabahları en sevmediğin işi yaparak güne başla ben öyle idare ediyorum bu sıralar.

merhaba canım. inan hepimizin hayatında böyle dönemler oluyor. bence eskiseye sünger çekerek başlayabilirsin. benide kimse takdir etmez üzülürüm kızarım sonra ben biliyorum Allahta biliyo derim üzerinde durmam geçer. bu yaşadıklarının farkında olman da bişi değiştirebilirsin demektir bence. sen kendini ödüllendir mesela. hoşuna gitmeyen huylarını değiştirmeye çalış. hayata ve insanlara olumlu yaklaş. pozitif olmak için uğraş. umarım herşey düzelicektir.

Ne kadar doğru söylemişsiniz arkadaşım, zaman zaman iyice geriliyorum,eskiyi hep unutayım diyorum,affediyorum herkesi sonrası:43:bir süre rahatım ama sonra gene herşey aklıma geliyor,çoğu kişi sinirime gidiyor,bana yaptıkları aklıma geliyor...Kendime ödüllendirme güzel bir fikir gibi ama benim huylarım benim değilde eşimin annemin hoşuna gitmiyor:17: bana göre çok doğru şeyler:ssz:İnanırmısın pozitif insanlara hep imreniyorum,galiba ben negatifim:26:

herkesde aynı durum var merak etme birbirimizden hiç farkımız yok ki,
ben kendimi balina gibi kııya vurmak istiyorum ama bian dur be ne gerek var onlar vursunlar diyorum,manik depresif mi oldum ne :S
kendi içimizde dönmemiz gerekli içimizdekileri bir çıkartabilsek gerisi gelecek ama işte o noktada tıkanıp kalıyoruz.
Sabahları en sevmediğin işi yaparak güne başla ben öyle idare ediyorum bu sıralar.

Offf of belkide en çok biz herşeyi takarak yapıyoruz,takmayanlara imreniyorum,ayrıca çok sinir oluyorum..Sevmediğimiz işlere izin yazsalar olmazmı,benim eşim yapma boşver diyor bende o gün boşveriyorum,ama bir bakmışım yarınki işler iki katına çıkmış:30::30:Galiba ilk önce yaparsam kurtulmuş olacağım:21:

Back