• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Şu Saç Rengi Tam Olarak Nedir?

bebem sadece sac rengıne baktım yorumlara bakmadım dırek yazıyım dedım bu renk bakır karamel..ben dugunumde boyatmak ıstedım bu rengı 1 hafta onceden baoyattıgım ıcın kuaforum cok akar dedı yanı hep boya ısteyen bu renk bebem ama renk bakırr karamael arkadasım aynısını boyattıı

Barbiecim bence boyama saclarini, su anki rengin cok hos...
Bazi resimlerde (bugün ne giydin topiginde) cig gibi duruyordu, ama bu resimde gercekten süper...

barbı pekı bıdahak ısefere aynı numaraya boyarsa aynı rengı ede edebılırmısın ben sacımın su ankı rengını sana atacam canım senınkıne yakın olması ıcın hangı nuramara bana yazarmısın

kuaförde yaptirmisim ben bu rengi.
aynisini
hatta cagla sikelinki gibi olsun dedim
3 boyamada anca tutturdular ve saclarim yani bu yüzden kestirmek zorunda kalmistim :(

koyu karamel boyayip rengini acip bakir boyamislardi

casting630.jpg

karamel cuku

yha $ikelin rengi daha baska biliyorum ben.. senin buraya koydugun resimde bayagi bir kizil.

sen tam olarak bu resimdeki rengi istiyorsan . kizil karisimi birsey kullanman lazim.

enjoyable sacinin rengi cok hosmus bu rengi tek boyomaylamı elde ettin boyanın markası ve numarasını öğrenebilirmiyim;?:dance:

cennetim buda seninicin ..
sari sacli halimm
uzun yillar böyleydimm..
6 yil falan..
--lütfen alinti yapmayin-

Son düzenleme:
gordum tatlım super nasıl tuturdun yukardakı tonu karemelı yanı

ama yıne soyluyorum sana koyu renk daha guzel olmus canlı gostermıs betty boop um

yavv aşkito maşallah :nazar:bebeğim yaaa bi insana her saç rengi yakışırmı yafff maşallah :nazar:

Back