arkadaşlar 164 boyunda 74 kiloydum ve otofajiyi araştırmamla su orucuna rastladım . Çok detaylı ve iyi araştırdım. 7 günlük yapmak için başladım ama 3 . Gün bıraktım ve 68 kiloya düştüm yani 3 günde 6 kilo verdim. Tabi herkes 3 günlük oruçta 3-4 kilo verirken ben nasıl 6 kilo verdim bunu midemdeki balona bağlıyorum . Ama oruç tutup verebileceğimi anlayınca midemdeki balonu çıkartmak istedim çünkü orda bir cisim olması beni psikolojik etkiliyordu ve balonu çıkarttırdım . Balon çıkmasıyla iştahım arttı ama dizginlemeye çalışıp yürüyüş yaptım ama araya birde burun ameliyatım girdi ve hareketsiz zamanlar geçirdim 4 kilo aldım . Bu 4 kilonun 2 kilosunu 1 hafta sıvı beslenerek verdim . Şimdi güncel kilom 70.8 ve tekrar su orucuna başlama kararı aldım . Ama bir sınırım yok kaç gün olursa o kadar yapmayı planlıyorum . Şuan 13 saat geçti bile ve hiç açlık yok . Daha önce denediğim için 2. Gün zorlanacağımı biliyorum . Hedefim 50 kiloya düşmek çünkü istemeden 3-4 kilo alıyorsunuz . Araştırmalarıma göre 20 kilo verebilmem için 21 gün tutmam gerekiyor . Tekrar deneyeceğim . Benimle birlikte oruca girmek ve birbirimizi motive etmek isteyenler olursa beraber bu süreci atlatabiliriz . Yaz geldi kapıya ve emin olun kilo ile barışık olunmaz . Kilo özgüveni düşürür . Burun ameliyatı olmadan önce annemin bir lafı vardı önce cefası sonra sefası . Hadi cefayı çekmeye başlayalım . Sefasında görüşmek üzere
Boy : 164
Kilo : 70.8
Başlama Tarih : 06.04.2024
Bitiş Tarih : 25.04.2024
Boy : 164
Kilo : 70.8
Başlama Tarih : 06.04.2024
Bitiş Tarih : 25.04.2024