• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu olmaktan bıktım kaale ye alınmamak

sonbaharask

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
327
194
103
34
Kucuklukten beri ailem hıc kaaleye almaz hep bir dıger kardeslerın ıcınde otelendım ezildim kısaca durum her zaman boyle ydı gelelim bugunku olaya dun yegenım in dogum gunuydu aksam kutladık annemde yattım eve gitmedim sabah ablam geldı sureklı konusurken bana şu dıyor annemde oyle konusma ları bıle hıc benı onemsemıyor gıbı, sonra annemın yan komsu su geldı kadın baktı onların bana tavrına kendıde sonra oyle sırf laf soylemek ıcın sen cocuga corba yedırmımmı dedı bende oglen yedı az oncede cayın yanında bisey yedı dedım bizim akrabamız sureklı yedirir evde et suyuna corba yap ıcır dıyor yapıyorum zaten dedım dısından cok mu saf duruyom acaba kadın saf gordu ondanmı dedı yoksa ablamların tavrından mı cok canm sıkılıyor durumuma

Kavga çıkacak belli oldu...:süslü: neyse size öyle gelmiştir, severler haddi olmayan şeylere burun sokmayı o " komşular" He deyin geçin, bu kadar takıntı iyi değil...

Yanlis kelimeleri duzeltmeliyiz ama arkadasa daha nazik olabilirsin.
Derdini de tam anlamadim
Beni saf mi saniyorlar bana şu diyorlar bu diyorlar demişsin.

Hayatınızda yeri olmayan insanları kırmaktan cekinmeyin. Değer verdiklerinize de kirginliklarinizi açık açık soyleyin. Önemsemezlerse verdiğiniz değeri gözden geçirin gerekirse biraz uzak durun.

Bir tanecik fazla a harfinin kavgası çıkacak şimdi. :) Konu sahibi okuduğu gibi yazmış,yazılışını o an düşünememiştir belki.

Konunuza gelince insanların ne düşündüklerini pek kafanıza takmayın. Siz üslubunuza ve davranışlarınıza dikkat ediyorsanız problem yoktur. Açık açık annenizle konuşun,kırılıp üzüldüğünüzü anlatın. Bakalım cevabı ne olacak..

Evet ılk okulda ılk once bunu ogretıyorlar :) :) kaale mı kale yazım yanlıslarımı da say duzelt tek kelimeye takılı kalma
Her hatanı düzeltene böyle saldırıyorsan derdin bitmez zaten.
Dedim ya öğretmen değilim ama gördüğüm yanlışları düzelteceğim tabi ki.

Her hatanı düzeltene böyle saldırıyorsan derdin bitmez zaten.
Dedim ya öğretmen değilim ama gördüğüm yanlışları düzelteceğim tabi ki.
Bır anlık sinirle yazılmış bısey zaten burda gunluk kac kısı yazıyor herkes duzgun turkce mı kullanıyor madem yardımcı olacaksın yazdım konuda yardımcı ol egonu git baska nerde tatmin et

Back
X