Su olay ne kadar dogru sizce?

drioli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
1.026
767
Ayrılıktan sonra erkeklerin ve kadınların halleri?

Erkeklere sonradan mı dank ediyor kamyon carpmıs edasıyla?

Hikayelerinizi bekliyorum..

aynen öyle canım, ben mesela eşimle evlenmeden önce ayrılmıştık ve ben gerçekten çok kötüydüm ama toparladım kendimi sonradan, o da başta iyiydi, sonra dank etti barışmaya çalıştı falan affetmedim onu, çünkü sudan sebepten ayırlmıştık ve aynı olay bikaç defa tekrarlanınca bende gerçekten kafamda bitirmiştim, tam 6 ay uğraştı, ailesini arattırdı arkadaşlarını arattırdı falan en sonunda öylesine bi deneyeyim dedim ve o gün bugündür kıymetimi bilir maşaallah, yani şunu anladım erkekler zaten beni çok seviyor diye rahat olduğunda kıymet bilmiyorlar, onlara onusuzda yaşayabileceğini hissettirmek lazım ozaman dört dörtlükler :))

göreceli...daha iyisini bulsun erkekde kadında,yada oyalanacak,ona çok ilgi gösteren bak kım kımı hatırlar

Kismen dogru. Sen uzulursun sonra alisirsin ve tam toparlandim derken o kisi gelir ve yalvarmalar yakarmalar pismanim nolur bi kere daha bi sans ver falan demeye baslar. 2 kere yasadim bu durumu. Ama yukardaki arkadasada katiliyom, daha iyisini bulsun kimse kimsenin yuzune bakmaz.

Aynen böyle çok dogru.. Kafalarına sonradan dank ediyor ama iş işten geçmiş oluyor tabii...

Su ilk gün olayi bana uyuyor. :) Onun dışında yorum yapamayacağım.

Bence bu tamamen kişiye göre değişen durumlar. Ayrıca kimin terkettigi ve sonrasinda beraber olunan yeni kisiye olan sevgi de önemli.

Ama benim gozlemledigim genelde erkekler yıllar geçtikçe unutuyor kizlara ise daha fazla koyuyor. Ama dedigim gibi herkesde yukarida bahsetttgm durumlara göre ve kişinin yapısına göre değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…