Hakkınızda hayırlısı olsun bende okurumi p e k S Semosumm H M @morkagit Life light Aselhannn @Renkli Fiyonk SoLeiL12 pawlover Oriana E ELNISMUR zey_nep Havva Aras
Arkadaşlar hakkinizi helal edin sizi baska sayfalardan gordum oyle etiketledim yarin aşılamam var benim içinde okuyabilirseniz sizlerden çok duacı olurum
Evet actigim bu konuda yaziyor ismimBen müsait değilim ama bı arkadaşa okutayim isminemi edilsin?
Ben özel günümdeyim ama sizin için 1 tane okutayım.burcusami kun fe yekunnnn M Manda_Lina Asiltutku Z Zerre Z zinciriye Chocolita Ssevincli poncikbirgelincik Ckrckr
Arkadaslar hakkinizi helal edin sizi baska sayfalardan gorup etiketledim yarin aşılamam var benim icinde niyet edip okuyabilir misiniz acaba
Şuan müsait değilim ama akşam okurum inşallahKıymetli dostlarım Enbiya suresinin son sayfasını Ramazan-ı Şerifte 70 kişi 1 defa olmak suretiyle okursa çoçuk isteyen kişinin çocuğu olurmuş ve benim yarın aşılamam var sizden ricam şudur ki benim ismim ile niyet edip 1 defa okuyabilir misiz ?
- "Başta bu duayı isteyen Sevim Semra Kav kardeşimiz ve bütün evlat isteyen kardeşlerimiz için" diye niyet edebilirsiniz
Şimdiden Allah razı olsun hepinizden benimde bütün dualarım sizinledir okuyan kişiler haklarini helal etsin
Allah razi olsunBen özel günümdeyim ama sizin için 1 tane okutayım.
Hayirlisi sağlıklı güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Allah razi olsun1 tane okurum canım. İnşallah pozitif sonuç alırsın
Okurum inşallah Allah gönlüne göre versin. Bende toplama çalışıyorum tamamlayamadim insallah ramazan bitmeden tamamlarımburcusami kun fe yekunnnn M Manda_Lina Asiltutku Z Zerre Z zinciriye Chocolita Ssevincli poncikbirgelincik Ckrckr
Arkadaslar hakkinizi helal edin sizi baska sayfalardan gorup etiketledim yarin aşılamam var benim icinde niyet edip okuyabilir misiniz acaba
i p e k S Semosumm H M @morkagit Life light Aselhannn @Renkli Fiyonk SoLeiL12 pawlover Oriana E ELNISMUR zey_nep Havva Aras
Arkadaşlar hakkinizi helal edin sizi baska sayfalardan gordum oyle etiketledim yarin aşılamam var benim içinde okuyabilirseniz sizlerden çok duacı olurum
Canım bende okuyamıyorum maalesef ama dualarım seninle inşallah çok güzel sonuçlar alırsınburcusami kun fe yekunnnn M Manda_Lina Asiltutku Z Zerre Z zinciriye Chocolita Ssevincli poncikbirgelincik Ckrckr