Örgü Şu modele bakarmısınız nasıl yapıcaz?

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
düz örülüyor daha kolay lastıklı yeri bitirip yenide düz başlayıp
bir tarafını atkı gibi uzun örüyorsun ta arkaya kadar
sonrada öbür tarafı omuzda dikiş yok lastın üzerine dikiyorsun
ölcü sana kalmiş kilona göre başla biraz büyük olsun göğüs aldından büzlğülü vede sırtında dikerken büzüyorsun

canım, önce arkadan başlıyorsun lastik örüyorsun lastikten sonra artırma yap istediğin bolluğa göre, arkayı ördükten sonra yaka kısmını ortadan kes iki yanları örmeye devam et. yani model arkadan başlanıp bütün olarak çıkıyor. önleri ayrı örmüyorsun. önkısmıda düz örerek devam et arka ile aynı boyda olsun. sonrada ön lastikleri ör ve kes.aaaa bu arada lastik kısmına geçince iki ön parçayı birleştirip lastiğe başla. ama bence önü ayrı ayrı örüp ön lastik kısmına taşlı vs. şık düğmelerde yapabilirsin. ama seyrek yapma düğmeleri sık olsun. kolay gelsin....

teşekkr ederm cnm çok yardımcı oldun. ben 4 parça halinde yaptım ayrı ayrı ördüm, ama henüz birleştirmedm:) birleştirince güzel olcak gibi, çekerm fotosunu bitince.
aslında kolay görünüyor hemde sık ordün mü sen canım

yaptım sayılır cnm parçaları bitirdm ama birleştrmedm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…