Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar bebeğinize suyu kaşıklamı bardaklamı biberonlamı verıyrsnuz ?? meyve suyu yada püresinden sonra veriyorum önceden vermıyordum anne sütü aldıgı ııcn sadece ama meyveden sonra verıyorum bıberonla ıcıp ıcmedıgını anlamıyorum kaşıkla veriorum bende.. biberonla hemen dişlerine kullanıyor kaşıtıyor
bide kızım 5.5 aylık meyve suyundan çok sanki püreyi daha çok seviyor sizinkilerde aynı mı
kızlar bebeğinize suyu kaşıklamı bardaklamı biberonlamı verıyrsnuz ?? meyve suyu yada püresinden sonra veriyorum önceden vermıyordum anne sütü aldıgı ııcn sadece ama meyveden sonra verıyorum bıberonla ıcıp ıcmedıgını anlamıyorum kaşıkla veriorum bende.. biberonla hemen dişlerine kullanıyor kaşıtıyor
bide kızım 5.5 aylık meyve suyundan çok sanki püreyi daha çok seviyor sizinkilerde aynı mı
kızlar ben damla kontrollü suluk aldım onla veriyorum bebedorun çokta uygun fiyatı emziğin altında bi aparatı var bebek ufakken onla veriyosun büyüdüğünde yada alıştığında çıkartabiliyosun meyve suları içinde çok kullanışlı tavsiye ederim bu arada içip içmediğini anlamıyorum diyordunuz ya bebenim bebeğim 4.5 aylık ve her yemekten sonra veriyorum artık kenddi tutup ağzına götürüyo oynarken içiyoda ergonomik bebeğin tutabileceği kulpları var iki yanında ve 125 cc lik bi biberon 1 günde bitiriyo hemen hemen yani azaldığını görüyosunuz
Ben kontrollü olarka bardakla veriyorum. Damlalıklı alıştırma bardağı aldım ama benim sıpa onu oyuncak yaptı. Bardağa da bir haftada filan alıştı. Ağzı geniş bir su bardağına çok az su koyuyorum, kontrollü bir şekilde ağzına akıtıyorum. İlk günler ağzına akan suyun yüzde birini ancak yutuyordu belki ama hergün deneye deneye yavaş yavaş alıştı. Şimdi her su içenle su içmek istiyor bıdık.