• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu kpsslerden anlayanlar banada yardımcı olsanız:(

Rapella

Sonsuz Aşk İloveS..
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
1.001
3
88
Konya
Merhabalar Arkadaşlar,
Ben okul öncesi eğitim öğretmenliği okuyorum birinci sınıfım,
Çok boş vaktim oluyor derslere çalışmam haricinde,
Bende kpssyede başlayayım diyorum
Daha birinci sınıfım erken diyor arkadaşlar ama boş boş vakit geçrmekten daha iyidir..
Kpss hakkında hiç birbilgim yok yardımcıolabilir misiniz?
Hangi gruptan sınava girecğim,hangii derslerden,hangi kitapları almam lazım vs.

Merhabalar Arkadaşlar,
Ben okul öncesi eğitim öğretmenliği okuyorum birinci sınıfım,
Çok boş vaktim oluyor derslere çalışmam haricinde,
Bende kpssyede başlayayım diyorum
Daha birinci sınıfım erken diyor arkadaşlar ama boş boş vakit geçrmekten daha iyidir..
Kpss hakkında hiç birbilgim yok yardımcıolabilir misiniz?
Hangi gruptan sınava girecğim,hangii derslerden,hangi kitapları almam lazım vs.

Ortaöğretim mi lisans mı düşünüyorsun önce bunu netleştirelim.:8:

Gayet yerinde bir karar.:34: Şimdilik ilk bölüm çalış.

Yani Matematik,Türkçe,Tarih,Coğrafya,Vatandaşlık.

İki yıla yay bu dersleri.

konulara nasıl ulaşabilirim acaba,
yada kitap öneriniz olursa uymak isterim çünkü kpss adına hiç bir şey bilmiyorum ne yazık ki :14:

4 sene önceden başlamak bana da biraz erkenmiş gibi geldi canım:)) Ama tabi bos durmaktan da iyidir)

4 sene önceden başlamak bana da biraz erkenmiş gibi geldi canım:)) Ama tabi bos durmaktan da iyidir)

Aynen canım yaa ama inan artık roman okumaktan gına geldi :1:
2 günde bir roman bitiriyorum dayanmıyor :1:
En iyisi ufaktan ufaktan başlamak,finaller vizeler oldukça çalışamam zaten hiç..

bence bu yıl kpssye çalışmaya başlamak için çok erken tatlım.zaten uzun ve yorucu bir sınav dönemi geçirdin.1 yıl kendine izin verip üniversitenin tadını çıkarmalısın.şimdiden başlarsan esas çalışman gereken zamanda sıkılabilirsin :34:

bence bu yıl kpssye çalışmaya başlamak için çok erken tatlım.zaten uzun ve yorucu bir sınav dönemi geçirdin.1 yıl kendine izin verip üniversitenin tadını çıkarmalısın.şimdiden başlarsan esas çalışman gereken zamanda sıkılabilirsin :34:

Haklısınız tabi ama etkinlikler ve gezmek için haftasonunu kendime ayırdım hep,
çarşamba günümde boş olunca bol bol çıkıp gezebiliyorum ya da üniverssitenin tüm etkinliklerne katılıyorum..

Back