Su Karakuş

Merhaba arkadaşlar Su Karakuş a Doğum haritası çıkartan var mı, yorumları nasıl ?
O bayani tesaduf youtube da gordum her yerden takip ettim. Hatta bu reiki shamballa ile ilgili 490 tl odeme yaptim. Sevgi kaynakli şifa egitimleri.. ama kadinin takipcilerine tavirlari o kadar cirkin ki !! Dogum haritasi icin bir soru sordum, sordugumu anlamayip agir bir cevap vermis. Tabi ki ben de cevabimi verdim. Ama ondan egitime de devam etmiyorum. Boyle enerjilerle ugrasan kisilerin humanist olmasi gerekir. Onyargili olmamasi gerekir. 490 tl param da insallah dedigi gibi hayvan bakiyordur da ona gitmistir. Yoksa boyadigi kirmizi kafasina kullandiysa da haram zikkim olsun. Sakin para falan vermeyin. Kadin tilsim diye büyulerle ugrasiyor. Ben suan egitimimi baska bir uzmandan devam ediyorum.

Takip ettiğim biri değil ama biliyorum. Uzaktan hümanist görünüyor. Kendisiyle yaptığı işin çelişmesine şu an o kadar şaşırdım ki... Hemde büyüyle uğraşması :KK57: A Alexandrea buraya yazman çok iyi olmuş.

Takip ettiğim biri değil ama biliyorum. Uzaktan hümanist görünüyor. Kendisiyle yaptığı işin çelişmesine şu an o kadar şaşırdım ki... Hemde büyüyle uğraşması :KK57: A Alexandrea buraya yazman çok iyi olmuş.
Yani 41 yasindayim, hayatimda yasadigim rn huyuk hayal kirikliklarindan biriydi. Humanist enerjilerle calisip uyumlamalar gonderiyor sozde bu insan. Yani o kadar uzuldum ki ondan gelecek olan enerjinin de faydasina inanmadigim icin 490 tl mi yaktim

Bende shamballa egitimi icin yazdim ama terbiyesizce cevap aldim okuduklarıma inanamadim tabiki altında da kalmadım terbiyesiz insan

X