Su kaplumbaalarm

minikkus78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
103
0
benim iki tane su kaplumbağam var.bir tanesi hep uyuyor.diğeri kıpır kıpır.uyuyan bir kere bile uyanmadı.yemekte yemiyor.diğeri verdikçe yiyiyor.koca torbayı versem yer.o uyuyan hiç kıpırdamıyor.canlanması için ne yapmam gerek bilmiyorum.bir sene kadar yemek yemeden,kıpırdamadan yaşıyor napmalıyım nolur yardım edin.onları okadar seviyorum ki.ölmesini istemiyorum hiç birinin.:enbuyukkk:

benim iki tane su kaplumbağam var.bir tanesi hep uyuyor.diğeri kıpır kıpır.uyuyan bir kere bile uyanmadı.yemekte yemiyor.diğeri verdikçe yiyiyor.koca torbayı versem yer.o uyuyan hiç kıpırdamıyor.canlanması için ne yapmam gerek bilmiyorum.bir sene kadar yemek yemeden,kıpırdamadan yaşıyor napmalıyım nolur yardım edin.onları okadar seviyorum ki.ölmesini istemiyorum hiç birinin.:enbuyukkk:

Ölüm fanusu denen plastik kaplarda mı besliyorsunuz eğer öyleyse bir süre sonra diğeride aynı şekilde olup ölecektir baştan diyeyim. Çünkü kaplumbağanın bakılması için gerekli şartlar vardır. Bakınız bu konuda defakez yazdım bulabilirsiniz gerekli bilgileria.s.

http://www.kadinlarkulubu.com/evcil...-hakkinda-sorular-cevaplar-2.html#post1574345

kıpırdamayan kaplumbağam öldü.belliydi zaten öleceği.hihoyyytzemuszemus:enbuyukkk:

Öncelikle üzüldüm ölmesine.Cünkü hayvan bile olsa arkadas onlar bizlere.Benim muhabbet kusum ölmüstü ve ben 1 hafta aglamistim.

Ama ben senin neden sevinme isaretleri koydugunu hic anlayamadim.
Sasirdim gercekten.

X