Onu hiç düşünemedim parlak zeka eşim kurutma makinası ile kurur dedi kaşıntı basladiMerhaba. Alçının içine su kaçınca bir şey olmaz. Vücut sıcaklığı 36-37 derece zaten ortalama. Sabaha kadar kurur. Muhtemelen sıcak hava tuttuğunuz için kaşınma olmuş.
Peki kaşıntı sürekli devam ediyor muÇok girmediyse sorun olmaz.Benim de ayak alcidayken illa duş alınca sizardi.Kasinti oluyor ben çubuk gibi birşeyle kasirdim yoksa dayanamazdim.
Alciyi çıkartmayı düşündüm ama henüz çok yeni kırık kasiyamiyirum ama nemi hissedebiliyorum evet sıcak tuttuAlciyi kendiniz cikartmayin. Kurutma makinayi fazla sıcak mi tuttunuz? Ilık olmasi lazim. Kasinti yarin devam.ederse doktora danisin cünkü bazen ten irite olabiliyor. Lütfen ignelerle veya cubuklarla kasimaya calismayin. Gecmis olsun
Evet şuanda sürekli kaşınıyor ama kasiyamiyorumPeki kaşıntı sürekli devam ediyor mu
Alciyi çıkartmayı düşündüm ama henüz çok yeni kırık kasiyamiyirum ama nemi hissedebiliyorum evet sıcak tuttu
Yok hayır geçiyor kuruyunda ama iyileşmeye yakın tekrar basliyabiliyorPeki kaşıntı sürekli devam ediyor mu
Takmayın kafanızı su yerine başka bir sıvı olsaydı Allah korusun mikrop kapma riskiniz bile olabilirdi buna da şükürUmarım geçer