• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şu iştahıma nasıl dur diyecem yaa

170 e 58 kilo ii ama bence doğum yapalı nekadar oldu benim 168 71 kiloyum iştah dersen o biçim:D
3 ay oldu doğum yapalı yavaş yavaş veriorum çok şükür eğer emziriorsan iştahın olması çok normal zaten

yarın 40 ım çıkacak ama kilomdan çok böyle yemek moralimi bozuyor psikolojim bozuluyor yaaa.obez gibi hissediyorum o zamanlarda öğütücü gibi....yemeyincede moral bozuluyor tabiii.kısır döngü işe.akannehir

Canım ya ben de senin gibiydim ilk günler..
Bir de yemezsem sütüm azalır diye de içten içe korkuyordum, üstüne tatlı ye ki sütün tatlı olsun bebiş içsin diyorlardı..
Ama baktımki bunun sonu yok, aslında çok kilomda yok, kızım 2 aylık ve benim doğum öncesi kilomdan sadece 4 kilo fazlam var..Ama kendime hakim olmasam heralde bunun üstüne de daha çok alırdım, hamileyken bile lohusalığımda yediğim gibi tatlı yemedim ben..

Birkaç gündür tatlı yemeyi kestim, sütümün tadı falan da değişmedi ki kızım hala gayet güzel emiyor :)

Bence biraz da psikolojik bu halimiz, kendimizi yememiz gerek diye şartlandırıyoruz, bu psikolojiden çıktık mı sıvı tüketerek dengeli yiyerek de emzirebildiğimizi görünce normal halimize döneceğiz inşallah:)

Umarım hepimiz bir an önce eski halimize döneriz.

selammm bende senin gibiyim cnm yaaa doğum yapalı üç ay oluya ama benim iştah yerindeee hala deli danalar gibiyim yiyom da yiyom pöffffffff

yok kısmak lazım hemen eski halime dönmem lazım arkadaşlar. eşim de gayet fit bakımlı bakımlı geziyo iyice sıkıntıya giriyorum ben de çekici hissetmeliyimsempatiksalakcinni.bu da ancak eski halime dönünce olacak ....tabi sütaş gibi gezmekle çok çekici olurmuyum bilmem ama idare ederim heraldeaklinialirimsmile

Back