• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su icmeyi sevmeyenler var mi ?

sibelmuc

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
370
367
18
Selam kizlar yazin hadi neyseydi fakat ben sicak icecekler disinda bir sey icemiyorum suyu zorla bazen bir bardak dolduruyorum miy miy miy icmeye calisiyorum diyelim ki pet sise su alacagim suyun tadi sanki agzima geliyor ve ihtiyacim gidiyor o kadar imreniyorum ki bir litre iki litre su icenlere simdi yine zorla su icmeye calisiyorum asla ve asla soguk su icemem yazinda ilik su icerim bu sorunu yasayan cozen var mi hic ?

Bende pek sevmiyorum aç karınla içince midemi bulandırıyor hatta, ama sizin tersinize ben sadece soğuk su içebiliyorum. Yazları kocaman bardağa buz doldurup suyun içine limon dilimi filan atıyordum ben biraz aromalı olsun da içilsin diye.

Ben de sevmiyorum genelde unutuyorum içmeyi. Bi ara zorladım kendimi çok içecem diye 1 hafta dayanabildim sonra yine aynı :işsiz: Varsa çözümü bana da söyleyin :mad:

en sevdiğim yemekleri içecek olarak soğuk suyla tercih ediyorum mesela tost yanında herkes kola ayran içer ben soğuk su:)

Ben de sevmezdim. Bir yıl önce sivilce tedavim gereği başladım bol bol içtim şimdi alışkanlık oldu. Ama benim favorim hafif ılık su soğuk su sevmem:))

Sevmeseniz de sağlık için ilaç niyetine derler ya, o misal içebilirsiniz.

Böbrek sorunu yaşayan bir tanıdık, ya da videolar sizi teşvik edebilir.

Benim bir keresinde internette tesadüf denk geldiğim video elime yapıştırdı su şişesini yıllardır.

Selam kizlar yazin hadi neyseydi fakat ben sicak icecekler disinda bir sey icemiyorum suyu zorla bazen bir bardak dolduruyorum miy miy miy icmeye calisiyorum diyelim ki pet sise su alacagim suyun tadi sanki agzima geliyor ve ihtiyacim gidiyor o kadar imreniyorum ki bir litre iki litre su icenlere simdi yine zorla su icmeye calisiyorum asla ve asla soguk su icemem yazinda ilik su icerim bu sorunu yasayan cozen var mi hic ?
Su içmeyi severim hele çok sıcak ve nemli bir şehirde yaşıyorsan mecbur içiyorsun suyu.Suyun içine nane atabilirsin birazcık yeşil nane aromalı okur.Soğuk suyu severi ben de hele kışın çeşmeden akan suyu daha çok içerim ods soğuk oluyor.

Suyun içine çubuk tarçın, elma kabuğu, nane yaprağı ve karanfil atıp bekletip içmeyi deneyin.
Birde su içmeyi bütün güne yayın bir seferde bir şişeyi bitirmeyi çalışmak yerine yudum yudum için.

Sevmeseniz de sağlık için ilaç niyetine derler ya, o misal içebilirsiniz.

Böbrek sorunu yaşayan bir tanıdık, ya da videolar sizi teşvik edebilir.

Benim bir keresinde internette tesadüf denk geldiğim video elime yapıştırdı su şişesini yıllardır.

Cok haklisiniz tetikleyici seyleri severim bu hic aklima gelmemisti

Suyun içine çubuk tarçın, elma kabuğu, nane yaprağı ve karanfil atıp bekletip içmeyi deneyin.
Birde su içmeyi bütün güne yayın bir seferde bir şişeyi bitirmeyi çalışmak yerine yudum yudum için.

Cok tesekkur ediyorum tarcini cok severim mutlaka deneyecegim.

Su içmeyi severim hele çok sıcak ve nemli bir şehirde yaşıyorsan mecbur içiyorsun suyu.Suyun içine nane atabilirsin birazcık yeşil nane aromalı okur.Soğuk suyu severi ben de hele kışın çeşmeden akan suyu daha çok içerim ods soğuk oluyor.

Tesekkur ederim canim aromali olarqk hic denemedim ama tavsiyelerinizi bir bir deneyecegim.

Hiçmi susamıyorsunuz ya hayret bişey :KK57:
Gece 2de kalkıp iki bardak su içiyorum uykusunda bile susayanlardanım ben yengeç olduğumdanmı acaba :D bende yemekle beraber su içmeyi sevmiyorum ama bi şişe su doyana kadar bitmiş oluyor susuz sofraya oturamıyorum kahvaltı dahillll. Yemeğin tadını alamyorum hiç çoğu zaman su içmekten.

Back
X