Su İçme Zamanları-Önemlidir...

suri

peri
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2007
397
2
116
Ankara
Çok önemli...Su içmek için uygun zamanlama

Su içmek için uygun zamanlama suyun insan vücudundaki etkinliğini azamiye çıkaracaktır.

Uyanır uyanmaz 2 bardak su - İç organları aktive eder
One (01) glasses of water - 30 minutes before meal - Help digestion
Her yemekten 30 dakika önce 1 bardak su - Hazma yardım eder
Banyodan önce 1 bardak su - Tansiyonun düşmesine yardım eder
Uykudan önce 1 bardak su - Kalp krizini ve felci önler

NOT: Resimdeki yazılar ;
1. Beynimizin % 75' i sudur.
2. Vücut ısısını düzenler.
3. Hücrelere gıda ve oksijen taşır.
4. Solunum için oksijeni nemlendirir.
5. Yediklerimizi enerjiye çevirir.
6. Kanımızın % 83' üdür.
7. Atıkları (oksitleri) yok eder.
8. Hayati organlarımızı korur ve rahatlatır..
9. Kemiklerin % 22' sidir.
10. Gıdaları absorbe etmesinde vücuda yardım eder.
11. Adalelerin % 75' idir.
12. Eklem yerlerini rahatlatır / yastık vazifesi görür).

Ezcumle uyaninca 2 bardak, yemeklerden yarim saat once, banyodan ve yatmadan once de 1er bardak su içilmesi gerekir.

Paylaşım için teşekkürler..

Güne başlarken 2 bardak su bunu kesinlikle uygulayacağımmm

bAZILARINı uyguluyorum ama özellıkle banyodan sonra su içmemeye özen gösteriyordum .Tvde çıkan bir dr dinlemiştim keşkee dinlemeseeyyyyyyyymişimmmmmm..Banyodan sonra su içmenin organları yaşlandırdığını söylemişti .

ilginçtir sabah uyanır uyanmaz ve yatarken su içmeden yapamayan biriyim :) tam da uymuşum duruma :)

tşkler bilgilendirme için yerimseniben

Pardon anlayamadım banyodan sonra yaşlandırır mı?akannehir

zaten ben her sabah 2 bardak su içerim.pardon bazen 3 te oluyor.sabah namazına kalktığımda da içiyorum 1 bardak.kahvaltıdan önce 2 bardak.

ayyy nasıl başarıyosunuz kızlar hayran kalıyorum su içenlere.zorla içiyorum valla yarım litre pet şişeyi önüme alıyorum iş yerimde kahvaltıdan öğlene kadar anca bitiyo düşünün.arada yeşilçay felan içmeye çalışıyorum şekersiz su takviyesi olsun diye.ayy valla şöyle aşkla ne zaman susayıp su içeceğim ben

Tesekkür ederim paylasimin icin..! Uygulamaya calisacagim..!! Ben severim su icmeyi, helede soguk su....ohhhhh....kaydirigubbakcemile3

teşekkürler paylaşımın için sabahları içiyorum diğerlerinede uyacağım

Sabah kalkınca 1 bardak su içerim. Bunun metebolizmayıda hızlandırdığını duymuştum. Yatar kende 1 bardak içerim ama bu seferde sabaha kadar tuvalete kalkarım oda uykumu çok bölüyor. Ama genede paylaşımını dikkate alıcam teşekkürler paylaştığın için.

bıde alıskanlık edınebılsem su ıcmeyı gunde 4 bardak anca ıcebılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…