Ben çok su içerdim eskiden. Açlığımı bastırmak ve yemek yememek için. Aşırı zayftım ama yine de yemek yemeyi sevmiyordum. Geçen ay çok hastalandım 36 buçuk kiloya düştüm. Ellerimdeki kemikleri bile sayabiliyordum. Sonra kilo almak için araştırmaya başladım. Yulaf ezmeinin kalorisinin çok yüksek olduğunu öğrendim.
Yulaf ezmesini sütle karıştırp yedim. 5 günde 36 buçuktan 38 kiloya çıktım. 38 kiloya çıkınca tembellik yaptım ve bıraktım. Hala 38 buçuklardayım. Size şöyle bir öneride bulunayım:)
Ocağa küçük bit tencereye 2-3 bardak süt ve 4-5 yemek kaşığı yulaf ezmesi koyun. Sonra da koyu kıvama gelene kadar karıştırın. Mama gibi oluyor. Ama siz isterseniz,çorba gibi de yapabilirsiniz. İstediğiniz kıvama gelince içine azcık tereyağ ve tuz koyup karıştırın. Tadı çok güzel oluyor :)) Ben ayıla bayıla yiyiyorum. Şimdi tekrar yapacağım :))
Ben akşamları bir kase yemiştim. Toparlanmama çok yardım etmişti. Ama şimdi günde 2 defa yemeye çalışıcam. Ve eğer yeterli bir şekilde beslenmiyorsanız,onu yemeyi de bırakırsanız bir iki kilo kaybedebiliyorsunuz. Bana öyle olmuştu.