basarilar diliyorum simdiden
ben dogum sonrasi kilolarimi diyet yapmadan verdim.
Zaten diyet fikri bile beni geriyor,bunalima sokuyor.
Protein agirlikli beslendim,ki hala oyledir.
Aksam saat 18:30dan sonra lokma agzima koymam cok cok ekstra durum olmadikca(disari yemege gitme,misafir gibi)
Gun icinde 3 litreye yakin su tuketiyorum ki suyu bile ilik icerim,soguk su midemi agritiyor.
Sabah kahvaltisini kuvvetli yaptiysam vicdan azabi cekmem,gun icinde artik ana baska bi ogun tuketmem,aksam ustu yogurt veya elma bana yeter.
sizde vicdan azabi cekmeyin,ipin ucu kacmis filan degil,bugunden bile toparlayabilirsiniz.
spor bolumunde cok guzel workoutlar var,bi gozatin.
Kolay gelsiiin..azimli oldukça neden olmasın 65:))
başlığı görünce ben de dedim içimden... benim boyum da 173 cm kilom şu an kaç bilmiyorum 75 civarı muhtemelen çünkü kendime haziran 11 e kadar tartılma yasağı koydum çok sıkıldım sürekli kilo verip geri almaktan ama 70in altına düşemiyorum maalesef ... hedef 65 ama yemek yemeği bu kadar seven biri için çok zor... umarım siz ulaşırsınız hedefinize...
başlığı görünce ben de dedim içimden... benim boyum da 173 cm kilom şu an kaç bilmiyorum 75 civarı muhtemelen çünkü kendime haziran 11 e kadar tartılma yasağı koydum çok sıkıldım sürekli kilo verip geri almaktan ama 70in altına düşemiyorum maalesef ... hedef 65 ama yemek yemeği bu kadar seven biri için çok zor... umarım siz ulaşırsınız hedefinize...
Tesekkur ederim LillianBaşarılar dorlakk!
sen karalı ol yeter. ben 87 kilodan 77 ye düştüm balım sende gençlik var biraz sabır ve kararlı ol yeter. ben 42 yaşımdayım ve menepoza girdiğim halde çok zor olmadı inş hedeflerine ulaşırsın
Ayrica kac ayda ved nasil verdiniz on kiloyu marbelCok iyi ya insaallah ben de duserim pes etmeden.
benim yaptığım sana uyarmı bilmiyorum gülüm
ben kalori hesapı yapıyorum sitelerden birde hafta sonları kahvaltıyı biraz gevşetiyorum buda kilo verirken fazla duraklamıyor ayda 4-5 kilo verebiliyorum okul nöbetlerimde veya dersim çok olduğunda kendimi kötü hissetince ders aralarında bir tane hurma yiyorum yemek hazılamak zoruma gittiğinde dolapta haşlanmış mercimek nohut yarma bulunduruyorum ya çorba yada salata yapıyorum çok tok tutuyor ve yediğim her şeyi tartıp siteye yazıp kalorisini takip ediyorum yardıma ihdiyacın olursa cevaplarım