- Konu Sahibi ertesigxuxn
-
kızlar bana doktorum hiçbirşey söylemedi ne zaman ne yapılacağını kan ölçümü felan sağlık ocağında yapıldı kendi doktorum tahlilden felan söz etmedi kontrole 2 hafta önce gttim ve 4 hafta sonra tekrar bekliyor folik asidide yarıda bıraktım çünkü doktor kullansanda farketmez şuan faydası yok dedi sadece 4 ayda kan hapına başlıycaz dedi tahlile bakmadan buna nasıl karar verebiliyor
şu haftlarda sana 2li test randevusu aldirmasi lazim ikili test 12-14 haftalar ararsinda yapiliyir çünkü,ayrica normal ultrasonlarda kalp sesi duyulmuyor sağdece görülüyor canim ben de bebeğimin kalp atişlarini ilk ikili test esnasinda dinlemiştim ozamandan beri dinlemedim yanlizca gördüm ama olsun görmek bile olağan üstü.arkadaşlar benim bir sorunum var doktorumun pek iyi olduğundan emin değilim benden önce gidenler çok memnun ama ben 12 haftalık hamileyim ve doktorum bana hiç kalp sesini dinlettirmedi tahlil felan yapmadı sadece ultrasondan bakıyor ve sağlıklı diyor çok tereddütte kaldım hangi ayda hangi testler yapılıyor beni aydınlatırmısınız___???:uhm:
normalde 4 hafta sonra bekliyor ama ben beklemiycem 5inde gidip konuşucam umarım herşey yolunda gider
arkadaşlar benim bir sorunum var doktorumun pek iyi olduğundan emin değilim benden önce gidenler çok memnun ama ben 12 haftalık hamileyim ve doktorum bana hiç kalp sesini dinlettirmedi tahlil felan yapmadı sadece ultrasondan bakıyor ve sağlıklı diyor çok tereddütte kaldım hangi ayda hangi testler yapılıyor beni aydınlatırmısınız___???:uhm:
arkadaşlar benim bir sorunum var doktorumun pek iyi olduğundan emin değilim benden önce gidenler çok memnun ama ben 12 haftalık hamileyim ve doktorum bana hiç kalp sesini dinlettirmedi tahlil felan yapmadı sadece ultrasondan bakıyor ve sağlıklı diyor çok tereddütte kaldım hangi ayda hangi testler yapılıyor beni aydınlatırmısınız___???:uhm:
canım bende seninle aynı durumdayım ve bende doktorumu değiştiricem sende konuş ve tatmin edici cevaplar alamassan hiç bekleme değiştir bu arada sende bursa dasın sanırım umarım doktorlarımız aynı değildir ismi nedir doktorunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?