• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Su gibi akıntısı gelen?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

SiriNe__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
343
148
53
yumurtlama dönemi 4-5 gün sonrası su gibi akıntı geliyor.3 gündür var
başına böyle bir şey gelen var m?
renksiz kokusuz ama bildiğin su akıyor bayağıda geliyor. özellikle sabaha karşı. korktum bugün doktora gittim kistim için test istedi ama sorun çıkarıcak bir kist değil dedi ama bu akıntı için kaşıntı yanma vs.. var mı dedi yok dedim o kadar. aklıma takıldı şimdi pazartesi olmaz bana bilgisi olan varmı acep_?

Ben bazen cok yogun olabiliyorum ama doktora gittigimde temiz cikiyor fizyolojik akinti sķntı yok diyor. Yunurtlama oncesi sonrasi 7 8 gün suruyor

umarım benım de öyledir ama çok yoğun bir akıntı olunca korktum bukadar su nerden geliyor dedim

• Beğen
Reactions: H M
Aslında akıntı olması iyi gibi me geliyor demekkş kendini savunabiliyor diye düşün bir sıkıntı çıkmaz ise korkma canım temizliğine dikkat et ütülemeden giyme iç çamaşırnı elinden geldiğince kuru tutmaya bak ve bol su

Aslında akıntı olması iyi gibi me geliyor demekkş kendini savunabiliyor diye düşün bir sıkıntı çıkmaz ise korkma canım temizliğine dikkat et ütülemeden giyme iç çamaşırnı elinden geldiğince kuru tutmaya bak ve bol su
teşekkür ederim yorumlarınz için doktor bişey demedi kaşıntı vs.. olunca mantar oluyomuş sanırım. temızliğe dikkat ediyorum ama kuru tutmak pek mumkun değil gibi. rahatsz ediyo insanı

akıntı kesildi adetin 20.gecesi pembe lekelenme oldu şimdide doktora dedim yumurtlama kanaması olabilir dedi. peki dedm çıktım. şimdi arastırıyorum yumurtlama kanaması yumurtlama gunlernde oluyormus benım adete 6 gun kala oldu offf hiç bişey anlamadım.

O nasıl birşey miş ya ne değişik
bi anlasam :S
beni bulur zaten şimdiye kadar çik. kisti yok iltıhap yok vajınusmus hepsi ben dee birinin tavuğunamı kıştt dedim naptım bunlara şükür tabı de değişik şeyler hep. kimseyede olmamış meraktan ölüyorum böyle doktorda bişi demedi S:

bi anlasam :S
beni bulur zaten şimdiye kadar çik. kisti yok iltıhap yok vajınusmus hepsi ben dee birinin tavuğunamı kıştt dedim naptım bunlara şükür tabı de değişik şeyler hep. kimseyede olmamış meraktan ölüyorum böyle doktorda bişi demedi S:
Herkesin ayrı derdi var canım öyle deme . Bana bir dokunsan bin ah işitirsin . Du bakalım bir doktora daha gözük

Back