- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su gibi yani öyle mi?Ben bu yüzden orkid kullanıyorum düşün bebekte bi sorun görünmüyorsa bu akıntı normalmiş
Bende aynı dertteyim canım. Önemsememiştim ama bi doktora söyle.Merhaba arkadaşlar,
Bugün 2 kere su gibi akıntım geldi. Birinde iç çamaşırımdaki ıslaklık daha fazlaydı ama 2.si azdı baya. Sudan farksızdı, renksiz be kokusuz.
Normalde beyaz hafif sarımtırak akıntım olur.
Sizde böyle su gibi akıntı oluyor mu hiç?
Gunnes1927 canim bak bu konuda yanliz deyilmisiz...
Ara ara bende de oluyor o canım doktoruma sordum gebelikte akıntı artar kokusu kaşıntı olmadığı sürece normal dedi bazen oluyor geçiyor hamilelikte ya beyaz ya şeffaf akıntı normal yazıyordu netten de arastirmistim o sıraMerhaba arkadaşlar,
Bugün 2 kere su gibi akıntım geldi. Birinde iç çamaşırımdaki ıslaklık daha fazlaydı ama 2.si azdı baya. Sudan farksızdı, renksiz be kokusuz.
Normalde beyaz hafif sarımtırak akıntım olur.
Sizde böyle su gibi akıntı oluyor mu hiç?
Su gibi benim de geliyor. Bazı günler...
Ben bu yüzden orkid kullanıyorum düşün bebekte bi sorun görünmüyorsa bu akıntı normalmiş
Ama benim sürekli geliyor doktora da söyledim bebeğin suyunda problem Yok sanırım herkeste farklı oluyorKızlar bence konunun üzerine düşün, bir arkadaşımda da aynı durum söz konusuydu. Amniyon sıvısı sızıntı yapmış ve bebeğin suyu azalmıştı. Hemen önlem alındı.