How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Su Gibi Akıntı

burcu1888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
2.323
2.333
63
36
Merhaba arkadaşlar,
Bugün 2 kere su gibi akıntım geldi. Birinde iç çamaşırımdaki ıslaklık daha fazlaydı ama 2.si azdı baya. Sudan farksızdı, renksiz be kokusuz.
Normalde beyaz hafif sarımtırak akıntım olur.
Sizde böyle su gibi akıntı oluyor mu hiç?

Ben bu yüzden orkid kullanıyorum düşün :halay: bebekte bi sorun görünmüyorsa bu akıntı normalmiş :nazar::nazar::anneadayı:

Merhaba arkadaşlar,
Bugün 2 kere su gibi akıntım geldi. Birinde iç çamaşırımdaki ıslaklık daha fazlaydı ama 2.si azdı baya. Sudan farksızdı, renksiz be kokusuz.
Bende aynı dertteyim canım. Önemsememiştim ama bi doktora söyle.

Merhaba arkadaşlar,
Ara ara bende de oluyor o canım doktoruma sordum gebelikte akıntı artar kokusu kaşıntı olmadığı sürece normal dedi bazen oluyor geçiyor hamilelikte ya beyaz ya şeffaf akıntı normal yazıyordu netten de arastirmistim o sıra

Malesef bende yasıyorum aynı sorunu koku yok kaşıntı yok ama sürekli geliyor. Günlük ped kullanıyorum. Enfeksiyondan dolayıymış. Sen doktoruna söyle garantiye al bence

Bugün doktora gittim. Enfeksiyon yok, mantar yok, amniyon sızıntısı değil. Normal bir akıntı dedi doktor. Önlem için fitil verdi. Çok şükür :dua:

Kızlar bence konunun üzerine düşün, bir arkadaşımda da aynı durum söz konusuydu. Amniyon sıvısı sızıntı yapmış ve bebeğin suyu azalmıştı. Hemen önlem alındı.
Ama benim sürekli geliyor doktora da söyledim bebeğin suyunda problem Yok sanırım herkeste farklı oluyor

Bende aynıyım canım doktora sorduğumda akıntının renginde bir değişiklik yoksa bide kokusu yoksa sorun olmadığını söyledi. Bu yüzden devamlı Orkid kullanmak zorunda kalıyorum. Yoksa rahat edemiyorum.

Back