Su gibi akıntı

sevgitek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
3.059
1.408
133
Kızlar kendimi bildim bileli akıntım olur. Özellikle adetten 3-4 gün önce artar. Adet oldum zannederim yani. 2 aydır stres sebepli adet olmuyorum. Randevu aldım ama 1-2 hafta sonraya. Şu an akıntım oluyor ama o kadar çok ki. Bildiğiniz adet olmuş ıslaklığı yani. Su gibi. Affedersiniz ama Bazen klozete oturunca akıyor resmen. Hatta iç çamaşırını geçip şortuma falan bile çıkıyor. O derece. Başına gelen sebebini bilen var mı acaba?

benim de kendimi bildim bileli cok olur. kuru oldugum gun yoktur neredeyse. tavsiyem gunluk ped kullanmaniz. gunde 3-4 kere degistirin. bazi donemler mantar, iltihap vb oldugu zaman artar.

burada adacayi yagi/aci elma yagi konusu var bir okuyun isterseniz, evliyseniz. tampon yapiliyor bekarsaniz yapamayabilirsiniz.

benim de kendimi bildim bileli cok olur. kuru oldugum gun yoktur neredeyse. tavsiyem gunluk ped kullanmaniz. gunde 3-4 kere degistirin. bazi donemler mantar, iltihap vb oldugu zaman artar.
Mantar olunca su gibi boşalıyor benden çok tuhaf .

Günlük ped mutlaka kullanıyorum. Çocukluktan beri idrar yolu enfeksiyonu var zaten. Ama geçen sene kadın doğuma gitmiştim. Akıntın normal dedi. O akıntılar normalmiş demek ki de bu aralar aşırı yani. Diyorum ya klozete oturunca akıyor resmne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…