su gibi akıntı neden olur

Lightofgod87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2014
3.059
1.977
173
selam arkadaşlar evlendiğimden beridir özellikle korunmayı bıraktığım süreyle birliktesu gibi bişi gelior yani akıntı demeyede bin şahit ister değişik bişi bu sanki su gibi bişi bu neden olur çok merak ediyorum artık eğer bilen varsa çok sevinirim

Son düzenleme:

bende ki sorun idrar yolu enfeksiyonuydu...hamile kalınca daha çok oluyor akıntı tedavi olman lazım....

bende ne idrar yolu iltihabı nede başka hiçbişi yok canım benim bahsettiğim su gibi sıvı bişi gelmesi yani nasıl anlatsam bilemedimki

Ben anladim ne demek istedigini bazen bende de oluyo ne oldugunu bilmiyorm malesef ama aklimi kurcalamiyo da degil yani.

Ben anladim ne demek istedigini bazen bende de oluyo ne oldugunu bilmiyorm malesef ama aklimi kurcalamiyo da degil yani.

ya bu çok ilginç bişi 10 aydır evliyim ve 7 aydırda korunmayı bıraktım bu süreç içinde hep bu su gelio daha önce bekarlığımda dahil hiç böle bişi olmuodu yani benimde çok ilgimi çekio yani garip bişi ne bilim

Ne demek.istdigini anladm ben. Bu ay ilk kez bana da oldu. Ben de anlamadm. Ama ya usutmekten ya da kalan sperm kalıntıları nin atilmasi bu. Su gibi bişey

Ewet cnm bana da cok garip geliyo benimde evlendikten sonra olmaya basladi hamile kaldim dogumdan sonra cok nadir oluyo baya azaldi yani . Garip olan bildigin su yani renk yok koku yok agri yok insan dusunmeden edemiyo. Doktoruma da hic sormadim .

Ne demek.istdigini anladm ben. Bu ay ilk kez bana da oldu. Ben de anlamadm. Ama ya usutmekten ya da kalan sperm kalıntıları nin atilmasi bu. Su gibi bişey

bence üşütmekten zannetmiyorum ama kalan spermler daha mantıklı gibi çünkü korunmayı bıraktıktan sora oluo

Ewet cnm bana da cok garip geliyo benimde evlendikten sonra olmaya basladi hamile kaldim dogumdan sonra cok nadir oluyo baya azaldi yani . Garip olan bildigin su yani renk yok koku yok agri yok insan dusunmeden edemiyo. Doktoruma da hic sormadim .

aynen işte evet bildiğin su çok garip bişi bende dra soramadım 7 aydır hamile kalamadığım için onunla ilgilenmekten dra bunu soramadım ama ilgimide çekmio değil ama sadece bende olmuomuş sizlerdede oluomuş en azından içim rahatladı demekki normal bişi

Arkadaşlar biraz geç olucak sanki tarih bayağı eski ama..bemde aşılama oldum akıntı su gibi geliyo acaba hamilemiyim

İltihap olabilir. Arzu edersen sana iyi bir doktor önerebilirim.

Haklisin cnm o iltihaptan kaynaklaniomus bu cok eski bi konu daha yeni evliydim suan hamileyim dogumdan sora devam etmez ins doktor kimi onerirsin ?
Şişli’de Özel Kadıoğlu Hastanesinde doktor Selahattin Mısırlıoğlu var, eskiden Şişli Etfaldeydi, çok tecrübeli gerçekten.

Konu baya eski ama sebebini öğrenen oldu mu acaba... Bende 2 yıldır bebek istiyorum olmuyor. Hiç yanma akıntı yok sadece bildiğin su boşalıyor iç çamaşırım ıslanıyor. Hamilelik belirtisi olabilir mi acaba

Bnde 27 haftalık hamileyim bnde de aynı şekilde oldu enfeksiyon dediler 4 gün hastanede kaldım ama insan endişeleniyor hamileykende amniyon sıvısıda olabilir mi acaba die doktora gözükebilirsiniz bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…