- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
- Konu Sahibi Lightofgod87
-
selam arkadaşlar evlendiğimden beridir özellikle korunmayı bıraktığım süreyle birliktesu gibi bişi gelior yani akıntı demeyede bin şahit ister değişik bişi bu sanki su gibi bişi bu neden olur çok merak ediyorum artık eğer bilen varsa çok sevinirim
bende ki sorun idrar yolu enfeksiyonuydu...hamile kalınca daha çok oluyor akıntı tedavi olman lazım....
bende ne idrar yolu iltihabı nede başka hiçbişi yok canım benim bahsettiğim su gibi sıvı bişi gelmesi yani nasıl anlatsam bilemedimki
Ben anladim ne demek istedigini bazen bende de oluyo ne oldugunu bilmiyorm malesef ama aklimi kurcalamiyo da degil yani.
selam arkadaşlar evlendiğimden beridir özellikle korunmayı bıraktığım süreyle birliktesu gibi bişi gelior yani akıntı demeyede bin şahit ister değişik bişi bu sanki su gibi bişi bu neden olur çok merak ediyorum artık eğer bilen varsa çok sevinirim
ya bu çok ilginç bişi 10 aydır evliyim ve 7 aydırda korunmayı bıraktım bu süreç içinde hep bu su gelio daha önce bekarlığımda dahil hiç böle bişi olmuodu yani benimde çok ilgimi çekio yani garip bişi ne bilim
Ne demek.istdigini anladm ben. Bu ay ilk kez bana da oldu. Ben de anlamadm. Ama ya usutmekten ya da kalan sperm kalıntıları nin atilmasi bu. Su gibi bişey
Ewet cnm bana da cok garip geliyo benimde evlendikten sonra olmaya basladi hamile kaldim dogumdan sonra cok nadir oluyo baya azaldi yani . Garip olan bildigin su yani renk yok koku yok agri yok insan dusunmeden edemiyo. Doktoruma da hic sormadim .
İltihap olabilir. Arzu edersen sana iyi bir doktor önerebilirim.selam arkadaşlar evlendiğimden beridir özellikle korunmayı bıraktığım süreyle birliktesu gibi bişi gelior yani akıntı demeyede bin şahit ister değişik bişi bu sanki su gibi bişi bu neden olur çok merak ediyorum artık eğer bilen varsa çok sevinirim
Haklisin cnm o iltihaptan kaynaklaniomus bu cok eski bi konu daha yeni evliydim suan hamileyim dogumdan sora devam etmez ins doktor kimi onerirsin ?İltihap olabilir. Arzu edersen sana iyi bir doktor önerebilirim.
Gebelikte su gibi akinti cok olur dilerim hamilesindir cnm allah yardimcin olsunArkadaşlar biraz geç olucak sanki tarih bayağı eski ama..bemde aşılama oldum akıntı su gibi geliyo acaba hamilemiyim
Şişli’de Özel Kadıoğlu Hastanesinde doktor Selahattin Mısırlıoğlu var, eskiden Şişli Etfaldeydi, çok tecrübeli gerçekten.Haklisin cnm o iltihaptan kaynaklaniomus bu cok eski bi konu daha yeni evliydim suan hamileyim dogumdan sora devam etmez ins doktor kimi onerirsin ?
Merhaba iltihap olduğunu nerden öğrendiniz doktor mu soylediHaklisin cnm o iltihaptan kaynaklaniomus bu cok eski bi konu daha yeni evliydim suan hamileyim dogumdan sora devam etmez ins doktor kimi onerirsin ?
Ewet doktor söylemiştiMerhaba iltihap olduğunu nerden öğrendiniz doktor mu soyledi
Bnde 27 haftalık hamileyim bnde de aynı şekilde oldu enfeksiyon dediler 4 gün hastanede kaldım ama insan endişeleniyor hamileykende amniyon sıvısıda olabilir mi acaba die doktora gözükebilirsiniz bnceKonu baya eski ama sebebini öğrenen oldu mu acaba... Bende 2 yıldır bebek istiyorum olmuyor. Hiç yanma akıntı yok sadece bildiğin su boşalıyor iç çamaşırım ıslanıyor. Hamilelik belirtisi olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?