Pazartesi kontrolüm var yarın tekrar gelirse arıcam bazı gebeliklerde böyle akıntı olurmu onu merak ediyorum inşallah önemli bişey değildirÇok ilginç bence doktorunuzu arayıp sorun tekrarladığını daha iyi olur
Evet aynı şey turnusol kağıdı aslında bulamazsak onu denicem ileri gebelik haftalarında cok oluyormuş idrar kaçırma ama bu idrarım yokken geliyor birden yani sürekli gelmiyor hergünde gelmiyorkırtasiyeden turnosol kağıdı alın ..
çişinizide kaçırıyor olabilirsiniz farkında olmadan genelde oluyor ..
Can'ım sende varmı gebelik yani sende demi oluyorda o petten arıyorsunCnm o petten bulursan lutfen ozelden yaz bana ben hic bir yerde buladim. Bide idrar kaciriyor olabilirmisin mantar enfeksiyonun varmi?
Evet cnm bendede ara ara oluyor malesef dr a gidiyorum bebegin sivisi normal diyor bi anlam veremiyirumCan'ım sende varmı gebelik yani sende demi oluyorda o petten arıyorsun
Ya gerçekten mi şuan o kadar Mutlu oldum ki böyle şeyler duymaya ihtiyacım var eşimde beni sakinleştirmek için dalga geciyor altına kaçırıyorsun bahane uyduruyorsun diye22 gun oldu ben dogum yapalı
hamıle kaldıgım ılk gunden son gune kadar hep altıma kacırmısım gıbı ıslaklık olurdu
o akıntı normal dedı doktor hıc bı aorun yasamadım korkma bence
suyun gelmıs olsa emın ol anlarsın faşır faşır akar
Cok sinir bozucu bişey demi bide anlamadığım neden bu test hiç bi yerde yok nette satılıyormuş heryerde tükenmiş Bursa'da o kadar eczaneye sordurdum bazıları bilmiyor bazıları yok diyor medikal malzeme satan yerlerde yok ilçede oturuyorum ben eşim sordu bugün varmış bitmiş yarın gelicek demiş eğer gerçekten o testse bi tanede sana yollarım alıp merak etme hiçEvet cnm bendede ara ara oluyor malesef dr a gidiyorum bebegin sivisi normal diyor bi anlam veremiyirum
Sagol cnm bende ilcede oturuyorum sormadigim yer kalmadı cogu bilmiyo bile haberleselim cnmCok sinir bozucu bişey demi bide anlamadığım neden bu test hiç bi yerde yok nette satılıyormuş heryerde tükenmiş Bursa'da o kadar eczaneye sordurdum bazıları bilmiyor bazıları yok diyor medikal malzeme satan yerlerde yok ilçede oturuyorum ben eşim sordu bugün varmış bitmiş yarın gelicek demiş eğer gerçekten o testse bi tanede sana yollarım alıp merak etme hiç
İnşallah ikimizin kide normal bi akıntıdır bi sorun yoktur kaç haftalık seninSagol cnm bende ilcede oturuyorum sormadigim yer kalmadı cogu bilmiyo bile haberleselim cnm
Insallah cnm 18 hft bizimİnşallah ikimizin kide normal bi akıntıdır bi sorun yoktur kaç haftalık senin
Nasıl Can'ım anlamadım anlattığımda risk gördün hemen doktora mı git demek istedincanım hemen dr utrosona . anlattığından risk gördüm
İçini rahat tutTamam yarın eczane getircem Dedi eğer getirmiş olursa mutlaka yazarım mantar cok önceden vardı hamile kalmadan 1 ay önce vajinal muayene olmuştum doktoruma zaten bişey demedi mantar falan ama benimde aklıma geldi allahım inşallah öyle birşeydir razıyım şuan ona
İnşallah Can'ım aslında okumak istemiyorum biliyorum ama insan kendini rahatlatmak istiyor vajinal akıntı olmasını diliyorum bende teşekkür ederimİçini rahat tut
Sabah olmasına bir kaç saat kaldı
Anlattığın şey vajinal akıntı gibi geldi bana
Netten okuduklarini çok ciddiye alma
Haber ver buraya yaz olur mu sabahİnşallah Can'ım aslında okumak istemiyorum biliyorum ama insan kendini rahatlatmak istiyor vajinal akıntı olmasını diliyorum bende teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?