Gelinlik Modelleri su gelinlige bakar misinizz

sade isteseydim bende böyle bişey olsun isterdim.çok güzel çok zarif duruyo.ayrıca aksine Türk geleneğine uygun usturuplu ve sade bi gelinlik.herkesin zevki farklı olduğu için gelin kimseye kulak asmadan seçmeli.

Gelinlik harika ve cok asil ama tabi anneler sade bulabilir o sadeligide yine upuzun ama zarif bir duvak ama kesinlikle topuz bir modelle birazdaha hareketlenebilir.(hatta enseden topuz daha iyi olacaktir ) hele fizigibede uygunsa cokda asil olur.. ablaniz begendiyse vazgecmesin onun dugunu ve hayatinda bir kez olacak..

gelinlik hoş da kilo fazla 1, 70 boya 55 olması lazım en az kii manken gibi dursun yoksa iyi taşıyamaz kim giyerse giysin

gelinlik müthiş saçınıda aynı şekilde yaptırırsa harika olur
birde düğün salon da mı olacak yoksa şık bir otel yada havuz başı açık alan hani bunlarda önemli
klasik salon düğünüyse bu gelinlikle eller yanda oyun havası oynadıgını düşündüm bir an

170 boy 61 kilo ile bu gelinlik olmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

havuz basi dugunu tatlimm

ama bunlar her turlu oynar yaa ayy hic olmuyo gercekten hayal ettim dee nolcek simdi

Bence gelinlik gayet guzel ama herkezin zevki ayri yani bana sorarsan geliinlik kabarik olmasi lazim ve bu gelinligi giyen kisi 1 80 falan olmasi gerikiyo ve zatif

" aşk-ı sehadet "

Hoş bir gelinlik kendisi beğendiyse kimseyi dinlemesin giysin.

ay cok oldum biliyorum ama bi sey daha danisicam ablamdan cok dusunuyorum bunlari valla o gun peri gibi olmali cunkuu

bu gelinlikle bence yandan bi topuz ve sac aksesuari guzel durur ama mankenin yana dogru sallandirdigi sac da guzel durmus

ben sirti kapali sirtinda modeli var diye topuz diyorum ama ablamin da beline kadar cok guzel saclari var bilemedim simdi siz ne dersiniz bu gelinlikle nasil bi sac gider

mesela soyle sade bi topuz olmali bana kalirsa

Gelinlik zaten turk geleneklerinde olan bisey degil. Moda neyse onu giyiyoruz. Ablanin da icine sindiyse kesinlikle alin. Harika bi gelinlik.

Gelinlik genel olarak güzel de detaylarını beğenmedim. Göğüs altındaki işleme çok demode durmuş. Sırtında bir olmamışlık var sanırım düğmeler aşağı kadar devam ediyor, bir garip geldi. Bir sanırım çok dantelli kollu falan olduğundan gecelik gibi geldi bana. Böyle balık etek modelinde çok daha güzel sade gelinlikler var. Bana demode geldi ne deyim. :26:
Bir de omzundaki dikişleri kötü duruyor penye diker gibi dikiş kısmını belli etmişler. Onun dışında straplez bir gelinliği tesettüre çevirir gibi omzundaki dantel kısmı emanet durmuş. Göğüs dekoltesine bakınca yaka kısmı sonradan eklenmiş tarzda bir model.

Son düzenleme:

O gelinliğe bu saç modeli olmalı diğeri hiç güzel değil,tabi ablanıza kalmış.

Bu tarz balik modeli gelinliklerde boy cok onemli ozellik bacak boyu uzun olmali giyen kisinin cok sik ve cok zarif mutluluklar dilerim.

canım model çok güzel çok zarif ama ben düğünümde giymezdim. ne nişanımda ne de kına gecemde kabarık tuvaletler tercih etmedim hiç hazetmem hatta. amaa gelinlik dediğin zaman olay değişiyo benim için. hayatımın hiç bir döneminde bir daha kabarık prenses gibi bir şey giyebileceğim ortamın olmıcak tek şansım gelinlik:) o yüzden aşırıya kaçmamak koşuluyla gelinlik hafif kabarık ve sade dantellerle süslemeli olmalı benim için ablana da mululuklar canım içine sindiyse alsın.

çok beğendim kesinlikle vazgeçmeyin.
ayrıca o gelinliği giyecek olan annen yada ablanın kaynanası değil
ben olsam söylemezdim göstermezdimde

ben gelinliğimi ablama bile göstermedim
bi fikir söylerde kafam karışır diye
o zaman o gelinlik benim gelinliğim olmaktan çıkar onun gelinliği olur diye
gelinlikçiye sıkı sıkı tembih ettim
kim gelirse gelsin ister kayınvalidem gelsin ister ablam gelsin kimseye gösterme başka bir gelinlikle oyala dedim
sağolsun o da öyle yaptı
sonuç olarak herkes çok beğendi gelinliğimi
bakmak isteyen ve surat asanlar olmadı değil
onlarada siin beğenmeniz değil benim içime sinmesi önemli olan dedim
fikir verirdik diyenlere o zaman o benim gelinliğim olmaz dedim
içime sinen bir gelinlik giymiştim

bence sizde oyalayım başka gelinliklerle
sonuta düğün ortasında olay çıkaracak değiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…