• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri su gelinlige bakar misinizz

bence ablanız içine sinen modeli alsın ve söylediğinize göre model üstünde güzel duracaktır

Turk gelenegini dusunuyolarsa kirmizi alsinlar malum eskiden kirmiziymis gelinlikler :))
Saka bi yana cok guzel ve zarif kesinlille kimseyi dinlemesin alsin sonucda onun dugunu

Ayrıca klasik türk geleneğine uymuyor ne demek ya illa patlamış mısır gibi mi olmak lazım :9:
Böyle gelinlikler çok daha şık.

:60::60: patlamış mısır mı? süper benzetme.:1: Bu arada klasik Türk geleneğinde zaten beyaz gelinlik diye bir şey olmaz ki, Batıdan girmiş bize:27:

ne varmış Türk geleneğine uymuyorsa?çok kabarık ve çok süslü gelinlikler komik geliyor bana.ben de bu tarz bir gelinlik istiyorum, tabi evlenirsem ve o zaman fiziğim hala düzgün olursa.bayılıyorum böyle gelinliklere.

Kizlar bu gelinligi ablam nisanlisi ve ben cok begendik kugu gibi ya cok zarif bence

ama annemler ve ablamin kaynanasi begenmiyo bu gelinlik klasik turk gelenegine uymuyo onlara gore kabarik satafatli alli gullu olucak illa

bilmiyorum biz cook begendik ama annemler oyle baskida bulununca acaba mi dedik sizlere sormak istiyorumm ablam bu gelinligi denedi kraliyet ailesinin gelini gibi oldu valla:9::9: kendisi 1 70 boyunda 61 kilo

iste bu da gelinlik fikrinizi alabilr miyizz

Eki Görüntüle 1202263 Eki Görüntüle 1202264 Eki Görüntüle 1202265 Eki Görüntüle 1202268 Eki Görüntüle 1202269

Gelinlik güzel ve zarif, yalnız ben o göğüs altındaki işlemeyi hiiiç beğenmedim:17: Gelinliğin asaletini bozuyor bence, bir de arkadaki fermuar çok kaba, daha ince , minik bir fermuar kullanılsın çok güzel olur o zaman ablan :16: Şimdiden hayırlı olsun, Allah bir yastıkta kocatsın ablanızla enişte beyi.:))

Kizlar bu gelinligi ablam nisanlisi ve ben cok begendik kugu gibi ya cok zarif bence

ama annemler ve ablamin kaynanasi begenmiyo bu gelinlik klasik turk gelenegine uymuyo onlara gore kabarik satafatli alli gullu olucak illa

bilmiyorum biz cook begendik ama annemler oyle baskida bulununca acaba mi dedik sizlere sormak istiyorumm ablam bu gelinligi denedi kraliyet ailesinin gelini gibi oldu valla:9::9: kendisi 1 70 boyunda 61 kilo

iste bu da gelinlik fikrinizi alabilr miyizz

Eki Görüntüle 1202263 Eki Görüntüle 1202264 Eki Görüntüle 1202265 Eki Görüntüle 1202268 Eki Görüntüle 1202269

Canım gelinlik harika.. çok zarif çok muhteşem..
Yalnız epey dar kalçalar ve basenler lazım bu tarz gelinliklere ki,süzülsün aşağı :34:
Ablanın ölçüleri fena değil ama tabi kiloların enrde toplandıgı önemli basende mi kalçada mı göbek mi yoksa?
illa ki bu gelinlği istiyorsa bırakın alsın..içinde kalmasın.
Düğününz ne zaman bilmiyorum ama o vakte kadar basen kalça egzersizlerine yüklenirse kısa zamanda içinde tam doğru durabileceği bir kıvama gelebilir :51:

Vücudunda az buçuk kusur olanın giyebileceği bir gelinlik değil şimdi doğruyu söylemek gerekirse.. Bide Türk geleneklerine uygun değil ne demek sanki gelinlik çok Türk geleneği.. :1:

Canım gelinlik harika.. çok zarif çok muhteşem..
Yalnız epey dar kalçalar ve basenler lazım bu tarz gelinliklere ki,süzülsün aşağı :34:
Ablanın ölçüleri fena değil ama tabi kiloların enrde toplandıgı önemli basende mi kalçada mı göbek mi yoksa?
illa ki bu gelinlği istiyorsa bırakın alsın..içinde kalmasın.
Düğününz ne zaman bilmiyorum ama o vakte kadar basen kalça egzersizlerine yüklenirse kısa zamanda içinde tam doğru durabileceği bir kıvama gelebilir :51:

canimm begendigine sevindim:16:

kilolar kalcada toplanmis ablamda ya ben de ona cekmisimm:9: sifir gobektir kendisii

kac aydir pilates manyagi oldu zaten baya yol kat etti sikilasti

tesekkurler fikrin icinn:16:

Son düzenleme:
Ayrıca klasik türk geleneğine uymuyor ne demek ya illa patlamış mısır gibi mi olmak lazım :9:
Böyle gelinlikler çok daha şık.

Ben beğenmedim, üst kısmı çok abartı, hep tül, tultulebella gibi :D:D

hahaha mısır patlağı ve tultulebella harikaymış.

ben gelinliği çok beğendim, çok zarif, fiziğine de uyduysa, uzun bir tül ile çok asil durur.

Back