Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrıca klasik türk geleneğine uymuyor ne demek ya illa patlamış mısır gibi mi olmak lazım
Böyle gelinlikler çok daha şık.
ahahah patlamıs mısır ne ya
Hani böyle aşırı kabarık kocaman etekli olanları giyince öyle olunuyor ya
Ayrıca klasik türk geleneğine uymuyor ne demek ya illa patlamış mısır gibi mi olmak lazım
Kizlar bu gelinligi ablam nisanlisi ve ben cok begendik kugu gibi ya cok zarif bence
ama annemler ve ablamin kaynanasi begenmiyo bu gelinlik klasik turk gelenegine uymuyo onlara gore kabarik satafatli alli gullu olucak illa
bilmiyorum biz cook begendik ama annemler oyle baskida bulununca acaba mi dedik sizlere sormak istiyorumm ablam bu gelinligi denedi kraliyet ailesinin gelini gibi oldu valla kendisi 1 70 boyunda 61 kilo
iste bu da gelinlik fikrinizi alabilr miyizz
Eki Görüntüle 1202263 Eki Görüntüle 1202264 Eki Görüntüle 1202265 Eki Görüntüle 1202268 Eki Görüntüle 1202269
bence ablanız içine sinen modeli alsın ve söylediğinize göre model üstünde güzel duracaktır
Bence de gelinligi gelin secmeli, cunku o giyecek. Kaynana, gorumce kim allah askina.
Ben beğenmedim, üst kısmı çok abartı, hep tül, tultulebella gibi
Kizlar bu gelinligi ablam nisanlisi ve ben cok begendik kugu gibi ya cok zarif bence
ama annemler ve ablamin kaynanasi begenmiyo bu gelinlik klasik turk gelenegine uymuyo onlara gore kabarik satafatli alli gullu olucak illa
bilmiyorum biz cook begendik ama annemler oyle baskida bulununca acaba mi dedik sizlere sormak istiyorumm ablam bu gelinligi denedi kraliyet ailesinin gelini gibi oldu valla kendisi 1 70 boyunda 61 kilo
iste bu da gelinlik fikrinizi alabilr miyizz
Eki Görüntüle 1202263 Eki Görüntüle 1202264 Eki Görüntüle 1202265 Eki Görüntüle 1202268 Eki Görüntüle 1202269
Canım gelinlik harika.. çok zarif çok muhteşem..
Yalnız epey dar kalçalar ve basenler lazım bu tarz gelinliklere ki,süzülsün aşağı
Ablanın ölçüleri fena değil ama tabi kiloların enrde toplandıgı önemli basende mi kalçada mı göbek mi yoksa?
illa ki bu gelinlği istiyorsa bırakın alsın..içinde kalmasın.
Düğününz ne zaman bilmiyorum ama o vakte kadar basen kalça egzersizlerine yüklenirse kısa zamanda içinde tam doğru durabileceği bir kıvama gelebilir
Ben beğenmedim, üst kısmı çok abartı, hep tül, tultulebella gibi