Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bu gelinligi ablam nisanlisi ve ben cok begendik kugu gibi ya cok zarif bence
ama annemler ve ablamin kaynanasi begenmiyo bu gelinlik klasik turk gelenegine uymuyo onlara gore kabarik satafatli alli gullu olucak illa
bilmiyorum biz cook begendik ama annemler oyle baskida bulununca acaba mi dedik sizlere sormak istiyorumm ablam bu gelinligi denedi kraliyet ailesinin gelini gibi oldu valla kendisi 1 70 boyunda 61 kilo
iste bu da gelinlik fikrinizi alabilr miyizz
Eki Görüntüle 1202263 Eki Görüntüle 1202264 Eki Görüntüle 1202265 Eki Görüntüle 1202268 Eki Görüntüle 1202269
gelinlik müthiş saçınıda aynı şekilde yaptırırsa harika olur
birde düğün salon da mı olacak yoksa şık bir otel yada havuz başı açık alan hani bunlarda önemli
klasik salon düğünüyse bu gelinlikle eller yanda oyun havası oynadıgını düşündüm bir an
Bence gelinlik gayet guzel ama herkezin zevki ayri yani bana sorarsan geliinlik kabarik olmasi lazim ve bu gelinligi giyen kisi 1 80 falan olmasi gerikiyo ve zatif
" aşk-ı sehadet "
ay cok oldum biliyorum ama bi sey daha danisicam ablamdan cok dusunuyorum bunlari valla o gun peri gibi olmali cunkuu
bu gelinlikle bence yandan bi topuz ve sac aksesuari guzel durur ama mankenin yana dogru sallandirdigi sac da guzel durmus
ben sirti kapali sirtinda modeli var diye topuz diyorum ama ablamin da beline kadar cok guzel saclari var bilemedim simdi siz ne dersiniz bu gelinlikle nasil bi sac gider
mesela soyle sade bi topuz olmali bana kalirsa Eki Görüntüle 1202349