• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri su gelinlige bakar misinizz

fatihimm

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
59
19
13
Kocaeli
Kizlar bu gelinligi ablam nisanlisi ve ben cok begendik kugu gibi ya cok zarif bence

ama annemler ve ablamin kaynanasi begenmiyo bu gelinlik klasik turk gelenegine uymuyo onlara gore kabarik satafatli alli gullu olucak illa

bilmiyorum biz cook begendik ama annemler oyle baskida bulununca acaba mi dedik sizlere sormak istiyorumm ablam bu gelinligi denedi kraliyet ailesinin gelini gibi oldu valla:9::9: kendisi 1 70 boyunda 61 kilo

iste bu da gelinlik fikrinizi alabilr miyizz

Eki Görüntüle 1202263 Eki Görüntüle 1202264 Eki Görüntüle 1202265 Eki Görüntüle 1202268 Eki Görüntüle 1202269

Cok güzelmiş bayıldım biraz kıvrımları olan bir bayana çok yakışır

Mustafa Kemal'in askeri.

Gelinlik güzel ama herkes taşıyamaz. Vücut hatları bu manken gibi düzgün olursa eğer yakışır :)

Son düzenleme:
gelinlik cok guzelmis. Umarim giyer. Turk geleneklerine uymayan gelinlik ne demekse artik, Sanki oyle bir kural var

Dugun konseptinde alakalı. Eger havuz bası,otel kokteyl salonu ya da açık hava düğünüyse gayet hos ama daha basik asagi katlarda merdivenleri inilen tarzda bir dugun salonuysa pek uygun degil

Cok iddiali bir gelinlik ama bu. Yani manken gibo kisursuz bi fizigi varsa olr ama, ufak tefek defolarin hepsini aciga cikarir. Iyi dusunun. Gelinin guzel olmasi onemli, gelinligin degil.

Ben çok beğendim,harika çok asil duruyor.
Eğer fiziğide uygunsa kesinlikle giymeli,mutluluklar bu arada:nazar:

Kilonuz orantılı bence gelinlik için. Benim tarzım değil ama güzelmiş :34:

Fiziği,hatları uygunsa neden olmasın! Bayıldım ben, ama mesela ben giyemem bu gelinliği taşıcak fiziğim yok cünkü, kendisine yakıştıysa vazgeçmesin derim ben.

Bana pek hitap etmedi, ama kusursuz bir fizikte güzel durabilir. Mutluluklar ablanıza şimdiden.. :)

Gelinliğin ne biçimde olacağına sadece giyecek olan gelin karar versin, memnun olmayanlar da sussun ve azalarak bitsin yaa. İşin başka sapan bir yanı da böyle zorla kendi zevkini dikte ettirene "madem derdiniz Türk geleneği, o zaman ben beyaz gelinlik istemiyorum bulun kendi yöremizin yerel gelinlik kıyafetini onu giyicem ben." dediğiniz zaman apışıp kalmaları. Ablanız ne istiyorsa onu giysin, düğünden bir gün sonra kimse ne giydiğini hatırlamayacak, ama istediği bir şeyi giymezse sadece o hiç unutmayacak.

61 kilo diyince cok gibi geliyo di mi :9: ama inan incecik kiz ablam azicikk kalcasi var

Bi şey söyliyim mi yanlış anlaşılmasın ama :D
Bence bu gelinliği giyecek kişinin çok zayıf değil de balık etliden azıcık daha zayıf olması çok iyi bence daha güzel yakışır :)

Mustafa Kemal'in askeri.

Back