Şu geline bi el uzatın kızlar

osge01

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
887
8
296
kızlar stresten bu ara ıyıce kılo aldım straplez gıycem ama yağlar fışkırdı resmen.60 kiloyum, acilen 51 , 52 olmam lazım yani
20 günüm var kızlar. Bana özellikle göbeği eritecek bırde üst kollarımı bir diyet listesi önermenizi istiyorum.bacaklarım çok ince herşey üstte 1 hafta tatılım var evde uygulayabılırım ılk haftamı sporda yapabılırım sonra işe uydurmam lazım diyetimi hadi kızlar bi cesaret verın nasıl yıyorum bi görsenız...:18:

Son düzenleme:

Ah canım yaaaa. Evdeyken aç müziği ve dans et canım. Sabahları kalktığın gibi akşamlarıda yatmadan önce spor yap yani mekik çek ters mekik çek makas hareketi yap bisiklet çevir vs. Su içmeyi sakın ihmal etme. Sabahları ılık suya limon suyunu ekleyip aç karnına iç. Ve tabi ki yemeğini düzene sokmaya çalış,baktın iştahına engel olamıyosun yemek yiyeceğine su iç bitki çayı iç baktın olmuyo hemen bir salata yap kendine. Hatta mümkünse akşamları normal yemek yerine salata yapıp ye.

canım toparlanman için yürüyüş yapabilirsin ben abtronic x2 aldım.2 haftadır çok ama çok farkediyor.mükemmel bişi kasları çalıştırıyo günde yarım saat göbek kollar bel göğüs her yere kullan

tabi benimki tembel işi ama sıtkım sıyrıldı plate mekik falan.......

kuşum sen naptın yaa ben stresten 58den 48e düşmüstüm

kolların için hemen küçüksu şişelerine su doldurup kaldır-indir yapıyosun..
göbegin içinde ellerini ensende birleştirip ayaklarını omuz açıklıgında tutup sag-sol dönüşleri yap..

bu sekilde belin ortaya cıkar ve kollarınsıkılaşır

kızlar çok tşkler ya sağolun vallahı abtraonix e bakıyorum şimdi çok pahalı değilmiş sipariş verebılırım kavitasyon felanda mı uygulasam napsam ??
akşam yemeğini kesıyorum, doğadan formu arttırıyorum tabıkı sporda şart koşarmıyım yürürmüyum bılmıyorum diyet lıstesımı yapsam

kızzz korkutma çok mu kilo almışım naptın sen derken :18:
paniklıyorum zaman yaklaştıkça gidip dolabı açasım gelıyoo

kızzz korkutma çok mu kilo almışım naptın sen derken :18:
paniklıyorum zaman yaklaştıkça gidip dolabı açasım gelıyoo

yok tatlım ben durumu yanlış anladım galiba
boy kilo orantısı var bide gerci

ay dur pot kırmiyim iyice

senin dügün var dimi:26:
genelde stresten kilo veriliyo senin kilo almana şaştım

bak dikkat et asıl kilo düğünden sonra alınıyo.. ben dügünden 2 ay sonra verdigim bütün kiloları aldım

bende sipariş verdım cnm o zayıflama kemerınden gelsın de bakalım nasılmış velet

allah korusun ya benımkısı kılo takıntılı göbeğim bırden şişti oda görunce bı suratı düştü benı o bıraz zorladı aslında yoksa ben gene de şışko değilim dıye yerdım eskısı gibi ama ... vucudu da fazla dıyete alıştırmak ıyı değilmiş aslında

ay benimkisi de cok takintili kiloya ya beni de o zayiflatti zaten

Canım ha gayret sakın bırakma ipin ucunu :))

Bende bir an okuyunca şaşırdım, kilo verir gelinler genelde pek alanını görmemiştim. Ben de 14 kilo zayıflamıştım o zamanlar.

Çok az kalmış, düğün çok önemli, o gün en güzel kadın sen olmalısın ve moralin çok iyi olmalı, zayıflamazsan kendini kötü hissedersen düğün sana zehir olur. Ne olur gayret et. Kemerini de aksatmadan kullan bakalım işe yarayacak mı? Sonuçları da yaz bize, merak ederiz

Hadi bakalım, başarılar...

nasıl zayıflıyosunuz ya strese gırdıkçe mutfağa da eş oranlı giriyorum ben neyse ıkı gundur öyle akşamalrı kıstım yemıyorum ekmek bir iki dilim ama liste yapıp da kasmadım kendımı sadece dıkkat, sirkelı ballı su içiyorum sabah akşam bırde öğlen yada akşam doğadan form göbiş inıyo :)

abtronıc 2 aldım ben de ayy ılk yapışta nasıl korktum anlatamam sankı elektrık çarptı beni kaldırıp attım sonra babamda denedık o takınca bana da tak dedi bişi olmuyo dıyınce kullandım 2gundur kullanıyorum ama çok korkuyorum inanılmaz kasılıyo kaslarım yatarken ağrıyo gece hatta. işe yarıyor olsa gerek...

bende sipariş verdım cnm o zayıflama kemerınden gelsın de bakalım nasılmış velet

zayıflam kemeri işe yaramıyor..ben kullandım bı sure kalbimde agrı yaptı ..kullanmayı bıraktıktan snrada bı sure sureklı agrı hıssettım...kesınlıkle tavsıye etmıyorumm

kaldırıp attım artık bende aman yaa cidden para tuzağı bunlar...

Son düzenleme:
Merhaba yorum yazan arkadaşların tümünü okumadım o yüzden dukan diyetini öneren oldumu bilemeyeceğim ama duymadıysanız bir araştırın derim.Dukan diyetinde tam bir uygulama yaparsanız ,devrelerin hepsini tamamlarsanız verdiğiniz kilolar geri de gelmiyor.Ben 3.devreye kadar gelip istediğim kıloya ulaşmıştım,fakat araya bayram girdiği için aile ziyaretlerınde ''diyetteyım ''diyemediğim için bozdum.Şimdi yeniden başladım...en kötü tarafı en ufak bir bozma da dahi en başa dönüyorsunuz.Benim şuana kadar denediğim en başarılı diyet..Kremlerden . jel ı denemiştim pek başarılı olmadı...Benim ve arkadaşlarımın deneyimine dayanark diyebilirim ki sağlık sorunlarınızdan dolayı kaynaklanmıyorsa yediklerimize dikkat etmeden kilo verilmiyor.Su ve spor (en azından yürüyüş) la desteklenmeyen diyette kalıcı sonuç vermiyor.Madem zamnın var araştır isterseniz dukan diyetini....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…