kızlar stresten bu ara ıyıce kılo aldım straplez gıycem ama yağlar fışkırdı resmen.60 kiloyum, acilen 51 , 52 olmam lazım yani
20 günüm var kızlar. Bana özellikle göbeği eritecek bırde üst kollarımı bir diyet listesi önermenizi istiyorum.bacaklarım çok ince herşey üstte 1 hafta tatılım var evde uygulayabılırım ılk haftamı sporda yapabılırım sonra işe uydurmam lazım diyetimi hadi kızlar bi cesaret verın nasıl yıyorum bi görsenız...:18:
kızlar stresten bu ara ıyıce kılo aldım straplez gıycem ama yağlar fışkırdı resmen.60 kiloyum, acilen 51 , 52 olmam lazım yani
20 günüm var kızlar. Bana özellikle göbeği eritecek bırde üst kollarımı bir diyet listesi önermenizi istiyorum.bacaklarım çok ince herşey üstte 1 hafta tatılım var evde uygulayabılırım ılk haftamı sporda yapabılırım sonra işe uydurmam lazım diyetimi hadi kızlar bi cesaret verın nasıl yıyorum bi görsenız...:18:
kuşum sen naptın yaa ben stresten 58den 48e düşmüstüm
kolların için hemen küçüksu şişelerine su doldurup kaldır-indir yapıyosun..
göbegin içinde ellerini ensende birleştirip ayaklarını omuz açıklıgında tutup sag-sol dönüşleri yap..
bu sekilde belin ortaya cıkar ve kollarınsıkılaşır
kızzz korkutma çok mu kilo almışım naptın sen derken :18:
paniklıyorum zaman yaklaştıkça gidip dolabı açasım gelıyoo
allah korusun ya benımkısı kılo takıntılı göbeğim bırden şişti oda görunce bı suratı düştü benı o bıraz zorladı aslında yoksa ben gene de şışko değilim dıye yerdım eskısı gibi ama ... vucudu da fazla dıyete alıştırmak ıyı değilmiş aslında
bende sipariş verdım cnm o zayıflama kemerınden gelsın de bakalım nasılmış velet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?