• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su Filtreli Sübürge ,kullanan arkadaşlar..

Arkadaşlar bende kısa bir süre önce raınbow aldım.Evet pahalı ama temizliğine diyecek yok.Eğer düşünürseniz gerçekten çok iyi biraz fedakarlık yapılıp alınabilir.
Örneğin önceden temizlik yaptığımda uçuşan tozlardan bende çok dertliydim.Ama artık temizlikten iki gün sonra bile tozdan eser yok.

Dün eşim sevgililer günü hediyesi olarak:utangac:,ihlasın temizlik robotunu almış,çok sevindim elbette,güle güle kullanimm daha iyiside size olsun.. süper bişi hakkaten..
mavrulum ve diğer arkadaşlar çok teşekkürler Şeniz

Çiçeğim ablam güle güle kullan, bende alıcağım ama bende biraz araştırıp yine aynı şeyi alıcağım herhalde,şu an bakıyoruz bakalım benim eşim ne alıcak,

Çiçeğim ablam güle güle kullan, bende alıcağım ama bende biraz araştırıp yine aynı şeyi alıcağım herhalde,şu an bakıyoruz bakalım benim eşim ne alıcak,

canım çok teşekkür ederim daha iyisi senin olsun dicem ama en iyisi bu bence.:roflol:.çok kafanız karışmasın bence ,kullananların tavsiye ettiklerini al derim ,ben öyle yaptım ama almadan mutlaka beni ara..alooooooŞeniz

çok güzel çekiyo halı tek tür bıraakmıyo...

kullanan biri olarak konuşuyorumm...

içinin temizligi pek hoşuma gitmiyoo koku yapıyo 2 gün durunca...

iyi yönü çok tabiiii toz falan olmuyo ...
halı yıkamanın görevini yapmıyo ama genel olarak güzel memnunumm

valla bizede tanıtıma geldiler ihlas cleanmax tan. biz çok memnun kaldık. almayı düsünüyoruz. hakkında yapılan yorumlarda gayet olumlu.

arkadaşlar bende çeyizime ihlasın robotundan aldım evdede kullaniyorum,çok güzel süpürüyor onun üstüne başka marka tanımam,tavsiye ederim,onunla süpürdüğüm zaman 1hafta gidiyor derinden süpürüyor

arkadaşlar bende çeyizime ihlasın robotundan aldım evdede kullaniyorum,çok güzel süpürüyor onun üstüne başka marka tanımam,tavsiye ederim,onunla süpürdüğüm zaman 1hafta gidiyor derinden süpürüyor

minelne,sana katılıyorum.. bu süpürgeyle, evi süpürünce,,1 hafta toz almasan istemiyor..
hakkaten güzel bişimiş,,kesinlikle tavsiye ederim,,

bugün eşim almış arçeliğinkini benimki bozulmuştu,oda su filtreli bugün bi deneme yaptık gündüz evi süpürmüştüm eskisiyle akşamki denemede yenisinden acaip toz çıktı suyun içine biriktirmiş eski süpürgeyle bugüne kadar süpürmüyormuşum meğerse,çocuğum tozdan çok etkileniyo onun içinde iyi olur sanırım,arçelikte iyidir inşallah memnun kalırım umarım

uzun tüylü ve kabartmalı halılarım canıma tak ettiği için 2 ay önce su fililtreli halı süpürgesi aldım netten..tamamiiyle annemin tavsiyesi üzerine komşulardan görmüş oda neyse

ben arnica 400 bora aldım ,2400wlı gayette memnunum .. benden gören 3 arkadasımda sonra aldı onlarda memnunlarmış..
fiyat olarak nette daha ucuz ..

2 fırcalı birisi turbo dönen fırcalı,aparatlar var işte sonra 1ltre gibi su harcanıo ve iş bittikten sonrada kapagını acıp dokuyosun bu kadar teferruat yok yani baska.. çok pratik..fiyatıda gayet iyi.

haftada bi kez supuruyorum yetiyor hatta süuğrdukten sonra yerleri dahi silmiyorum :) ama suan cocugum yok belkıde ondan tembellik yapıyorum :D

Son düzenleme:
ya halam onun suyunu hergün boşaltmaktan bıktı hertarafa zibili bulaşıyor daha bugün giiti torbalısını aldı içini temizlemeden suyunu değişmeden omuyo her gün her gün zor iş

kızlar,

bende su filtreli süpürge kullanıyorum.bazen toz az oluyor o gün suyunu temizlemiyorum ertesi gün suyunu değiştirdiğimde bi koku oluyor.bu koku varmı sizlerde de???:97:

İki yıldır HYLA sulu sitem süpürge kullanıyorum çok memnunum.
Daha önceden de sulu sistem kullanıyorduk. Bir akciğer cerrahı ile tanışdıktan sonra değiştirmek zorunda kaldık.
Piyasadaki tüm sulu sistem makinalarda hepafiltre birşey var. Hatta satarkende söylemiyorlar. Hatta eve gelen satıcı elemanları dahi bilmiyor. Sizinkinde de vardır iyi araştırın bulursunuz hepa filtreyi. Evi süpürdüğünüzde bu hepa filtreye nemli hava gidiyor. hepa filtre kutusunda nem ve tozlardan bakteri virüs ürüyor. bir daha çalıştırdığınızda evin içine bu 2000 den fazla çeşitte bakteri virüs yayılabiliyor ve özelliklede çocuklarda astım vb. ciğer, deri vb. de riskleri oluşturuyor.
Çok araştırdım Normalde bu hepa filtrelerin yıkanması ile temizliği mümkün değil.Satarkende genellikle söylemedikleri için bu filtre doluyor makina bir iki yılda çekmez oluyor. Tamire gelen servis makinayı açıp hepa filtreyi gösterip aaaaa bunu hiç yıkamadığınızdan motor ölmüş size yeni kampanyadan makina verelim diyorlar. ben yaşadım.
Dedim ya ben çok araştırdım bu HYLA markasında kesinlikle filtre yok. Hepafiltresiz tek marka bildiğim.
özellikle çocuklu aile arkadaşlarım aile sağlığınız için makina alırken hepa filtreli almayın yada hepa filtreleri ayda bir değiştirin yoksa çok zararlı olabiliyor. Aslında bu konuyu çocuk doktorlarınızdan da sorunuz.

bende sizingibi kararsızdım baya araştırdım ve sonunda yeni çıkan homend marka sulu süprge aldım memnunum diyemiycem çünkü süpürge hala elime ulaşmadı netten sipariş verdim ama en azından o etrafı süpürürkenki burnuma gelen ağır toz kokusu olmıycak:12:

Back